اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rfm12 یا hmtr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rfm12 یا hmtr

نوشته اصلی توسط omega_adiban
    سلام
    من یه rfm12bp خریدم و ازش جواب گرفتم ولی نمیدونم چرا بیش از 30 متر جواب نمیده.کسی مشکل کار رو میدونه؟ولتاژ vcc قسمت power رو 8 ولت گزاشتم ولی بود و نبودش تو برد هیچ تاثیری نداره.چرا؟
    من ولتاژ رو 12 ولت هم کردم انتن 915 مگاهرتز رو هم گزاشتم ولی بازم بی فایده بود
    یعنی تو سایت به این گندگی هیچ کی نیس کمک کنه :cry2:
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

ممنونم که این همه من رو یاری کردین در این زمینه
      به هر حال خدا رو شکر من جواب گرفتم و تونستم قسمت پاور رو هم روشن کنم حالا یه سوال دارم

من تو فضای ازاد 500 متر بیشتر جواب نگرفتم :sad: داخل شهر تستش کردم ولی فرستده رو تو ارتفاع 6 متری(روی پشت بام البته ایزوگام هست ) گزاشتم و فضا کاملا ازاد بود.ایا به خاطره اینکه فرکانس 915 هست دچار مشکلم یا به خاطره برنامس .من قسمت int رو با این برنامه کار کردم ولی چیزی ازش ذست نیفهمم مثلا lna gain یا drssl یا rx bandwith رو نمیدونم رو کدوم کم کنم رو کدوم زیاد کنم کدوم به چه درد میخوره قسمت int فرستدم اینه
      کد:
      Sub Rf_init()
        Rec = Rf_wrt_cmd(&H8077)
        Rec = Rf_wrt_cmd(&H82d9)
        Rec = Rf_wrt_cmd(&Ha7d0)                 'a7d0
        Rec = Rf_wrt_cmd(&Hc624)
        Rec = Rf_wrt_cmd(&H948c)                 '94a0
        Rec = Rf_wrt_cmd(&Hc2ac)
        Rec = Rf_wrt_cmd(&Hca81)
        Rec = Rf_wrt_cmd(&Hc483)
        Rec = Rf_wrt_cmd(&H9850)
        Rec = Rf_wrt_cmd(&He000)
        Rec = Rf_wrt_cmd(&Hc800)
        Rec = Rf_wrt_cmd(&Hc040)
      End Sub
      اینم اون برنامه

http://www.4shared.com/file/104877881/45b81da2/RFM12Calc_install.html

لطفا تو این زمینه کمکم کنین و یه سوال دیگه که خیلی واسم مهمه من وقتی که این رو تو فضای باز و نسبتا باز(حدود 5 تا خونه سر راهش بود) تقریبا هیچ فرقی نکرد یا حتی وقتی از توی اتاق اوردم روی بام

اگر من بتونم ارتفاع فرستدم رو 40 متر بالا ببرم روی برد تاثیر میزاره؟چه قدر؟
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
        بلاخره من این rfm 12 رو درستش کردم و جواب گرفتم دارم یه مقاله کامل واسش مینویسم تا بقیه هم مثل من که یک هفته الافش بودم الاف نشن و راحت مشکلشون حل بشه ایشالله تکمیل میکنم میزارم به کمک شما دوستان خوبم
        سلام.
        میشه این مقاله رو روی سایت بذارید؟ :redface:

دیدگاه

سلام من آخرش نفهمیدم از کدوم یکی از این ماژول ها میشه چند تاشو توی یه محیط استفاده کرد؟میشه ولتاژ تغذیه
          RFM12
          RFM12B
          RFM12BP
          رو بگید؟قیمتشم بگید ممنون میشم این ماژول هایی که استفاده میکنم از این FSK هاست که دفعه اول کار میکنه دیگه کار نمیکنه :cry:کسی میدونه طول آنتن همه این ماژول هایی رو که گفتم چه قدره؟راستی یه سری ماژول های آمریکایی هم دیدم به نظر شما اینا چجوریند؟مطمئن اند؟25 تومانه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
            یه سری ماژول های آمریکایی هم دیدم به نظر شما اینا چجوریند؟مطمئن اند؟25 تومانه
            این ماژول های آمریکایی که می گید کجا بوده؟از چه پروتکلی استفاده می کنن؟
            می شه آدرس فروشگاه و Datasheet رو بذارید؟

دیدگاه

اصفهان ماژول الکتریک نه دیتاشیتشو دارم نه اسمشو ولی یه چیز های کوچیک و ترتمیز که توی یه بسته بندی فلزی بودند

دیدگاه

اگر واقعا [glow=red,2,300]آمریکایی[/glow] باشن که حتما بهتر از این ماژول های [glow=yellow,2,300]چین[/glow]یه.
                اگر باهاشون کار کردید لطفا به ماهم خبر بدید چطورن! :smile:

دیدگاه

دونه ای 25 تومن هستند اگه پولش رو میداشتم حتما تستش میکردم

دیدگاه

سلام من الان یک فرستنده وایرلس با همین -hm درست کردم که از طریق کامپیوتر هر جمله ای رو که بنویسی رو تاباو روان نشون می ده ولی نکته ای که من در این پروژه فهمیدم اینه که این ماژول های فرستنده گیرنده hmr & hmt فوق العاده نویز پذیرند و بیشترین نویز رو هم از طریق تغذیشون میگیرن هرچند تو بودن ریپل بهشون ولتاژ بدی یعنی با وصل کردن منبع تغذیه نباید هیچ وسیله موتوری ( کولر ، یخچال ، دریل ، .... ) دورو برش باشه با این کار تا 400-500متر هم میرسه ولی سعی کن با محیط ایزوله و فرکانس های بیشتر کارکنی
                    موفق باشی
                    mobinfarhani

دیدگاه

سلام
                      سوال برام پیش اومده این که این ماژول رو بدون انتن روشن کنیم ایا میسوزه؟؟
                      اصلا چه جور انتنی میخاد ایا مشخصات خاصی داره؟؟
                      اخه فرستنده های بیسیم دوران جنگ اگه انتشون رو جمع میکردی و روشن میکردی فرستنده سریع داغ می کرد ومیسوخت اونهای که این کاره بودن میگن چون انرجی که باید از انتن خارج می شد نمی شد و از دوباره به قسمت تقویت بر میگشت و قسمت قدرت رو میسوزوند

میگم شاید دلیل سوختن ترانزیستور های GX همین باشه!!
                      انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
                      [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
                      http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

من از مغازه دارش پرسیدم چرا دیگه RFM12BP نمیارید گفت چون مشتری نتونسته باهاش کار کنه میگه سوخته و بعد هم گفت که توان ماژول برمیگرده و ترانزیستور رو میسوزونه
                        برای آنتن هم یه فرمول هست ولی من یادم رفته یه بار حساب کردم رقمش نجومی دراومد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen.HEX
                          سلام
                          سوال برام پیش اومده این که این ماژول رو بدون انتن روشن کنیم ایا میسوزه؟؟
                          اصلا چه جور انتنی میخاد ایا مشخصات خاصی داره؟؟
                          اخه فرستنده های بیسیم دوران جنگ اگه انتشون رو جمع میکردی و روشن میکردی فرستنده سریع داغ می کرد ومیسوخت اونهای که این کاره بودن میگن چون انرجی که باید از انتن خارج می شد نمی شد و از دوباره به قسمت تقویت بر میگشت و قسمت قدرت رو میسوزوند

میگم شاید دلیل سوختن ترانزیستور های GX همین باشه!!
                          سلام
                          خروجی rf12bp پانصد میلی وات است و فکر نمی کنم بدون آنتن بسوزه مگر اینکه مدت زیادی روشن باشه.
                          دوست عزیز آنتن خیلی روی برد فرستنده و گیرنده تاثیر دارد اگر یک آنتن خوب مثلا یاگی استفاده کنید می توانید تا 3 کیلومتر در فضای باز از این ماژول جواب بگیرید.
                          من خودم یک فرستنده و گیرنده ساختم که تا 16 کیلومتر در فضای باز جواب می دهد و خودم اینو تست کردم و همچنین در محیطی که مانع وجود دارد تا 8 کیلومتر جواب گرفتم. اگر مشخصات این سیستم را می خواهید به لینک زیر مراجعه کنید تا مشخصات و عکس آن را ببینید:
                          http://www.hayatieng.com/index.php?option=com_content&view=article& id=56:1389-01-10-06-08-51&catid=47:1389-05-01-20-15-31&Itemid=1

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X