اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتقال تصویر دوربین انالوگ توسط RX,TX

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتقال تصویر دوربین انالوگ توسط RX,TX

دوستان من یکی از این وب کم ها رو باز کردم تا ببینم توش چی هست ,اما سوادم نکشید , راستش چیز زیادی هم توش نبود یک آی سی CMOS بود (فکر کنم) بعد یکی دوتا دیود و یه کریستال بود و خروجیش هم USB تشریف داشت که (کابلشم قطع کردم و برای پروگرمرم استفاده کردم) از این ده تومانی ها هم بود . :mrgreen:

حالا که فکر میکنم شاید بشه یه تبدیل USB به سریال براش درست کرد و مستقیما به میکرو وصل کرد(البته شاید).

راستی این آی سی CMOS رو سرچ کنید چیزای زیادی میشه ازش فهمید.

اینم چندتا لینک سرچ من توی گوگل :

http://www.sepahan-e.com/cmos.aspx

http://silikon.pib.ir/30263/

با تشکر
    دانلود کی های جدید کاسپر
    جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
    با این آی دی تماس بگیرید :
    sam.shark360

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پشه 007
      سلام
      قابل توجه دوستانی که فرمودند من اشتباه کردم . آره اشتباه حساب کردم چون بالاتر از این میشه نرخ تبادل اطلاعات .
      به این لینک نگاه بندازید و ببنید که چقدر باید اطلاعات رو منتقل کنید . ببنید بخ عقل میکرو میرسه یا نه ؟
      http://web.forret.com/tools/video_fp...44&depth=8

تبصره 1 : من نرخ اطلاعات رو واسه عمق 8 بیت حساب کردم . واسه 24 بیت این اعداد رو باید در 3 ضرب کنید
      تبصره 2 : نا سلامتی یک عمره توی کار تصویر هستیم ها
      درسته اصلا بحثی نیست ولی باید یه راهی باشه که این کارو کرد یا نه
      من اعتراف به صحت محاسبات دارم
      ولی راحش مهمه
      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

سلام .......................

قبلا در این مورد توی بخش زیر بحث شده بود .. ببینید میتونید از مطالب اون استفاده کنید؟

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...6113#msg146113

موفق باشید ..
        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

با سلام و احترام
          و با احترام به علاقه شما برای به نتیجه رسیدن موضوع
          باید به اطلاع برسانم همانگونه که در متون بالا مشهود می باشد مساله تبدیل خروجی آنلوگ این دوربین ها هست که میخوایم با یک میکرو فقط به device دیگه انتقال بدیم توی تاپیکی که حضرت عالی معرفی کردید به انتخاب دوربین برای ربات هایی مثل ربات های فوتبالیست اشاره شده
          به هر حال ما میخوایم مساله رو یک بار و اونهم برای همیشه حل کنیم که نیازی نباشه حتما از دوربین های گران قیمت که خروجی دیجتال دارند استفاده کنیم
          همین دوربین های معمولی اطلاعاتشون رو به وسیله یه واسط که هرچی میتونه باشه منتقل کنیم که طبعا طبق نظریه آقای پشه باید حجم سنگینی از تبدیل صورت بگیره که اجماع پیدا کردیم از ید یک میکرو خارجه به این دلیل که میکرو با Adc 10 بیتی باید در هر ثانیه 15 مگابایت اطلاعات رو تبدیل کنیم که مطمئنا نخواهد شد و از طرفی هم نمی خوایم طرف arm بریم برای اینکه قیمت تمام شده بالا میره و از طرفی فعلا این تکنولوژی موجوده چون یه وب کم 10000 تومنی داره این کار رو بدون میکرو انجام میده

دیدگاه

سلام
            من داشتم این تایپیکو نگاه میکردم یاد یه خاطر افتادم
            پیش روح الله بودم داشتم سر اینکه راهنماییم کنه چونه میزدم که یه نفر اومدو گفت که دسگاهی میخوام روی کارتایRFIDعملیات رایت انجام بدم بیچاره روح الله داشت براش توضیح میدادکه این کارتا داخلشون یه عدد 12 بیتی وجو داره که ال میکنه و بل میکنه اصلا شما احتیاج ندارید که روش رایت کنید اقا سرتو درد نیارم من کنجکاو شدم پرسیدم برای جی میخواد این کار انجام بدی ؟
            برگشت اینو گفت تو مترو اونجا که کار تارو شارج میکنن میخوام اونکارو انجام بدم .
            بنده خدا فکر کرده بود که مقدار پول رایت میشه داخل کارت که من باکلی مثال زدنو که آقا سروری وجود داره که کد خوند میشه و... اخرش فهمید

آقای naeimwtg این کار با این میکروی لگنی که کفتید بر نمیاد چون اگه سرعتشم بالا بود adc ش افتضاحه oo:
            راستی میدونی این سیگنال ویدیویی که در بارش صحبت میکنی میدونی چند تا ایتم توش هست
            الان شما میخواید اونو بدید به این لگن این لگن هم نمیتونه زیر این فرکانس دوم بیاره پس واستون یخط در میون شایدم 10 یا 20 یا100 خط در میون نمونه بر داری بکنه بعدش شما چه جور میخواید اون آیتم هارو توی این اراجیفی که این لگن ییرون میده پیدا کنی و سر جاش بزاری شما یک موج syncداری که همه طبق اون موج انالوگ منظم میشه با اونم نمیتونی این اراجیفو سر جاش بزاری
            بعد در مورد وبکمها ایکاش اون کاتالوگccdپیدا میکردم داخل ccd وبکمهامنظورمو فهمیدی داخل ccd دوتا adc وجود داره که یکیش برای پیکسلهای سطر ودیگری برای ستون بعدش دوتاشون میرن داخل یه پردازشکر
            از اونم با یه پورتوکلی که بیشتر i2cمیاد بیرون بعدش اونو میدن به یه میکرویی (نه اون لگن) مخصوص همون کاره که روی usb میفرستش تموم شد این شد وبکم 10000تومانی با 10000تومان که یه adcسرعت بالا نمیدن اگه بود T N M میزاشت رو اوسکوپاش روشم مینوشت با رویت سیگنال ویدیویی راستی من زیاد دردودل کردم ببخشید خدا حافظ تاروزگار س ب ز دیگر :applause:
            راه را راهبر قرارمده
            بلکه راهی ناپیموده را آغاز کن
            و از خود راهی بر جای بگذار.

دیدگاه

خوب دوست عزیز باز هم کلیتش عوض نشد مهم ساخت Device هست که این تبدیل رو انجام بده
              میشه بگی اون وب کمی که میگی دقیقا از چه Adc استفاده کرده که ما هم از اون استفاده کنیم
              حالا avr شد که نشد با یه چیز دیگه اون از چی استفاده کرده گلم
              بعدش اگه امیر علی بلورچیان اون کلمه س ب ز رو ببینه همه مون رو یک ماه تبعید می کنه انجمن آنالوگ با اعمال شاغه که براشون pcb بزنیم اونهم با روش عزیز اتو
              ■■■■ باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
                خوب دوست عزیز باز هم کلیتش عوض نشد مهم ساخت Device هست که این تبدیل رو انجام بده
                میشه بگی اون وب کمی که میگی دقیقا از چه Adc استفاده کرده که ما هم از اون استفاده کنیم
                حالا avr شد که نشد با یه چیز دیگه اون از چی استفاده کرده گلم
                بعدش اگه امیر علی بلورچیان اون کلمه س ب ز رو ببینه همه مون رو یک ماه تبعید می کنه انجمن آنالوگ با اعمال شاغه که براشون pcb بزنیم اونهم با روش عزیز اتو
                ■■■■ باشید
                سلام
                یه بار دیگه اون چیزی که نوشتم درست بخون قسمت سبز.
                دفه بعد جریمت میکنم که از روی تایپیک 10بار بنویسیا
                راه را راهبر قرارمده
                بلکه راهی ناپیموده را آغاز کن
                و از خود راهی بر جای بگذار.

دیدگاه

من داشتم این تایپیکو نگاه میکردم یاد یه خاطر افتادم
                  پیش روح الله بودم داشتم سر اینکه راهنماییم کنه چونه میزدم که یه نفر اومدو گفت که دسگاهی میخوام روی کارتایRFIDعملیات رایت انجام بدم بیچاره روح الله داشت براش توضیح میدادکه این کارتا داخلشون یه عدد 12 بیتی وجو داره که ال میکنه و بل میکنه اصلا شما احتیاج ندارید که روش رایت کنید اقا سرتو درد نیارم من کنجکاو شدم پرسیدم برای جی میخواد این کار انجام بدی ؟
                  برگشت اینو گفت تو مترو اونجا که کار تارو شارج میکنن میخوام اونکارو انجام بدم .
                  بنده خدا فکر کرده بود که مقدار پول رایت میشه داخل کارت که من باکلی مثال زدنو که آقا سروری وجود داره که کد خوند میشه و... اخرش فهمید
                  سلام . دوست عزیز باید خدمتتون بگم که کاملا حق با اون شخص بوده . چون اساس سیستم کارت مترو بر اساس RFID مایفر هست و کل اطلاعات مربوط به اعتبار کارت درون خود کارت ذخیره میشه .
                  اگه دقت کرده باشید موقع شارژ کارت کارت رو روی کارت خوان قرار میدهند و شارژ میکنند.
                  جدیدا هم بعضی از اتوبوس ها کارت های مترو رو قبول میکنند . پس بحث آنلاین بودن کاملا منتفی هست
                  نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

گرچه به موضوع هم ربط نداره ولی مثال از این بهتر برای آنلاین نبودن میتونه کارت هوشمند سوخت باشه که کل اطلاعات روی کارت شما هست

دیدگاه

البته کارت هوشمند سوخت هم قابلیت آنلاین رو داره هم آفلاین

دیدگاه

چون دوستان زیادی توی این بحث شرکت کردند و این موضوع از مترو تهران تا کارت سوخت ادامه پیدا کرد من یه سوال دیگه مطرح می کنم

آیا امکان داره تصویر یک دوربین معمولی رو به یک lcd گرافیکی منتقل کرد بدون استفاده از میکر برای پردازش تصویر

دیدگاه

سلام
                          طبق کلنجارهای صورت گرفته توسط حقیر کارهای محاسباتی و تبدیل مقادیر توسط یک شتاب دهنده سخت افزاری انجام میشه و بعد از اون اطلاعات بدست اومده واسه ذحیره یا هر چیز دیگه وارد میکرو یا ARMآ‌میشه( این روشیه که تو گوشی ها به کار میره )

اگه اشتباه می کنم ؛تصحیح بفرمائید
                          GL ALL.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X