اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی mt8870

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی mt8870

سلام
    این مشکلی نیست که این همه واسش عذاب بکشی
    اگه توجه کنی آی سی یه خروجی داره به نام STD این پایه هر وقت یک کد استاندارد بگیره فعال میشه ، شما توی برنامه یه تایمر برای REVIVAl بزاره به این معنی که اگه توی یه مدت زمان ، هیچ کلیدی زده نشد ، بصورت اتومات به تماس خاتمه بده، و با زدن هر کلید این زمان ریست بشه.
    من دو سال پیش یه پروژه تلفن گویا کنترل لوازم منزل از طریق خط تلفن ساختم ، از همین روش استفاده کردم. طرف که زنگ میزد بعد از خوش آمد گویی میگفت رمز رو وارد کن ، اگه طرف سه بار رمز رو اشتباه میزد تلفن قطع میشد و یا اگه 30 ثانیه کلیدی نمیزد، بازم خارج میشد. اگه میخوای یه ایمیل بزن نقشه سخت افزار ، نرم افزار ، PCB و یه سری فایل صوتی برای راهنمایی رو برات بفرستم.
    فکر کنم نقشه ها تو وبلاگمم باشه.WWW.RDS2003.Ir
    erdies.rds2003@gmail.com

دیدگاه

ما هنوز منتظریم کسی مداری چیزی پیشنهاد کنه که بشه متوجه شد طرف مقابل خط رو گذاشته... . :nerd:
      من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

پاسخ به سوالات درس مدارات منطقی
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96902.0

دیدگاه

سلام به همه

آقا ما هم بالاخره از MT8870 جواب گرفتیم

فقط چند تا چیز بگم شاید به دردتون بخوره

من مدار data sheet رو بستم ولی به جای R2 که 100 کیلو بود ، 33 کیلو قرار دادم ( بار اول هم که جواب گرفتم با 68 کیلو بود و تغذیه آزمایشگاهی )
        و به جای R3 که 300 کیلو بود ، 330 کیلو قرار دادم (چون تو آزمایشگاه بستم و اون موقع 300 کیلو موجود نبود )

در کل فکر کنم یکی از مشکلاتی که باعث میشه جواب نده ، همین Gain مدار باشه که نسبت R1 به R2 هست شاید اگه مقدار R1 و R2 رو تغییر بدین به جواب برسین .

یه مورد دیگه ممکنه تغذیه خود MT8870 باشه
        مواقعی که از رگولاتور استفاده میکنید حواستون باشه که طبق data sheet رگولاتور ، توی ورودی و خروجی اون خازن مناسب قرار بدید. مثلا برای 7805 باید یه خازن 330 نانو فاراد بین ورودی و زمینش قرار داد و یه 100 نانو بین خروجی و زمینش .
        این طوری ریپل ولتاژ کم میشه وخروجیه دقیق تری میده .
        البته یه بار هم حواسم نبود به جای این که منبع رو بدم به ورودی رگولاتور، مستقیم وصل کردم به Vcc خود MT8870 ، اما با این که منبع یه شارژر موبایل با ولتاژ 7.38 بود مشکلی که پیش نیومد هیچ ، مثل ساعت کار میکرد و خیلی خوب دیکد میکرد .

دوباره یه نظریه دارم ، اینکه ولتاژ ورودی بهتره کمی بیش از 5 باشه چون رگولاتور بدون خازن هم ولتاژش 4.8 بود وجواب نمیداد. البته نه خیلی (حدافل کمتر از 5 نباشه )

یه مورد دیگه هم این که من واسه اشغال کردن خط بعد از این که تلفن زنگ میزد یه مقاومت 330 اهم رو بین دو تا سیم خط تلفن قرار میدادم ( طبق کتاب 10 پروژه آقای کاظم لو و حسینی) که اون جا تو قسمت مدار اشغال کننده گفته که باید مقاومت 330 اهم یک وات باشه ولی من باز هم به دلیل موجود نبودن از همین مقاومت های 0.25 وات (330 اهم ) استفاده کردم که حسابی داغ میکنه .

سری های اول از 5 واتش استفاده میکردم که جواب نمیداد .

موفق باشید

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان.
          ما دیگه مشکلمون با mt8870 به کلی حل شده . :applause: امیدوارم اگه کسی مشکی با این آی سی داره به مراجعه به این لینک به کلی برطرف بشه.اگر هم نشد oo: میتونه با ارسال پیغام خصوصی برای من سئوالشو مطرح کنه و جواب درست ودرمون بگیره.
          از همه دوستان هم تشکر وافر داریم. :read:
          من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

پاسخ به سوالات درس مدارات منطقی
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96902.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X