اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط vahid7252001
    آنتن های توی بازار خیلی گرون هستن.آیا میشه آنتن رو خودمون بسازیم؟
    بله میتونید بسازید. البته باید تخصص طراحی آنتن داشته باشین. مگه اینکه روی اینترنت بگردین و آنتنهایی که ساختن پیدا کنید.
    به شخصه برای کارهای حرفه ای ترجیح میدم از آنتن های تجاری استفاده کنم. مگر اینکه کاربرد خاص بخوام که خودم طراحی کنم که اون هم مسلما هزینه بر هست.

دیدگاه

روش ساخت یه آنتن عملی رو برای nrf24l01 داری؟

دیدگاه

روش ساخت یه آنتن عملی رو برای nrf24l01 داری؟
        نه والا چون همیشه از انتن آماده استفاده کردم. روی اینترنت سرچ کن برای آنتنهای WiFi باند 2.4GHz فک کنم بتونی یه چیزای پیدا کنی. باند عملکرد nrf هم همین فرکانس هست و با باند WiFi مشترک هست.
        خب اگه قیمت مطرح هست براتون که نمیتونید بخرین به نظرم دلیل خوبی نیست برای رفتن سمت ساخت. مگه اینکه بخواین تولید انبوه کنید.

دیدگاه

رگولاتور برای تغذیه مدار فرستنده گذاشتم اما به محض اینکه تغذیه ماژول رو وصل میکنم ولتاژ تغذیه حدود 0.2 ولت به نوسان میفته و در گیرنده توی نمایش دیتا وقفه میفته و فکر کنم به عکت همین نوسان ولتاژ باشه.نظر شما چیه؟
          ماژول NRF24L01+PA+LNA
          رگولاتور LM2576 قابل تنظیم

دیدگاه

سلام
            به هیچ وجه نمیشه یک ماژول رو از لحاظ سالم بودم و درست بودن اتصالات ب صورت تکی تست کرد؟
            مثلا مقدار یکی از رجیستر هاشو خوندو با توجه ب انکه مقداری برگشت داده میشه بشه حداقل فهمید اتصال با ماژول برقرار هست ؟؟؟
            یا ب یکی از رجیسترهاش مقدار خاصی بدیم و دوباره بخونیمش تا اگه مقاذیر یکی بود بشه فهمید درسته.

دیدگاه

رگولاتور برای تغذیه مدار فرستنده گذاشتم اما به محض اینکه تغذیه ماژول رو وصل میکنم ولتاژ تغذیه حدود 0.2 ولت به نوسان میفته و در گیرنده توی نمایش دیتا وقفه میفته و فکر کنم به عکت همین نوسان ولتاژ باشه.نظر شما چیه؟
              ماژول NRF24L01+PA+LNA
              رگولاتور LM2576 قابل تنظیم
              توی خروجی رگولاتور از دو طبقه خازن سلف رگولاسیون استفاده کنید. اگه مشکل ریپل باشه، اینجوری بهتر میشه

دیدگاه

من بلاخره تونستم یه تغذیه 3.3 ولت کاملا ثابت برای ماژول درست کنم که هیچ نوسانی نداره اما بازم توی نمایش اطلاعات در گیرنده وقفه ایجاد میشه.دیگه فکرم به جایی نمیرسه واقعا

اضافه شده در تاریخ :
                آقا یه چیز خیلی جالب
                وقتی یکی از پرابهای ولتمتر رو که وصل میکنم به زمین مدار گیرنده مشکل حل میشه و هیچ وقفه ای توی دریافت و نمایش اطلاعات پیش نمیاد و به خوبی کار میکنه.نمیدونم چرا اینطوریه.
                امتحان کردم و به جای پراب یه سیم بلند گذاشتم ولی نشد.حتما باید پراب به ولتمتر وصل باشه تا مدار درست کار کنه.

دیدگاه

آقا یه چیز خیلی جالب
                  وقتی یکی از پرابهای ولتمتر رو که وصل میکنم به زمین مدار گیرنده مشکل حل میشه و هیچ وقفه ای توی دریافت و نمایش اطلاعات پیش نمیاد و به خوبی کار میکنه.نمیدونم چرا اینطوریه.
                  امتحان کردم و به جای پراب یه سیم بلند گذاشتم ولی نشد.حتما باید پراب به ولتمتر وصل باشه تا مدار درست کار کنه.
                  احتمال زیاد توی سخت افزارت یه جایی قطعی داری، مگه اینکه توی کد پورتها درست ورودی خروجی نکرده باشی و pull-up را فعال نکرده باشی

دیدگاه

یعنی باید پایه هایی رو که به ماژول وصل کردم رو pullup کنم همه رو؟

دیدگاه

یعنی باید پایه هایی رو که به ماژول وصل کردم رو pullup کنم همه رو؟
                      pull-up برای پایه اینتراپت منظورم هست

دیدگاه

مرررررررررررررررررررررررررسی از راهنماییت حامد جان.آره اشکال سخت افزاری داشت.یه اشتباه لپی کرده بودم.یکی از پایه ها رو توی برنامه اشتباهی تعریف کرده بودم و توی سخت افزار یه پایه دیگه رو استفاده کرده بودم.درررررررررررست شد.بازم مرررررررررسی.راهنماییت خیلی کمکم کرد

اضافه شده در تاریخ :
                        برد مسافتش 100 متر بیشتر نیست.این همه 70 هزار تومن پول دادم برای این ماژول.حالم گرفته شد.

دیدگاه

برد مسافتش 100 متر بیشتر نیست.این همه 70 هزار تومن پول دادم برای این ماژول.حالم گرفته شد.
                          توی چه محیطی تست گرفتی و تنظیماتت چی بود؟

دیدگاه

با سلام

راستش را بخواهید من با این ماژول هم با بیسکام کارکردم هم با کد ویژن بیش از بیست سورس امتحان کردم وریت را هم هرکی هر چی گفت تغییر دادم ولی موفق به دریافت نتیجه مطلوب نشدم چرا که انواع آن مختلف حتی با شکل یکسان بودند

بالاخره وقتی با سری DRF مثل DRF13 و DRF20 کار کردم واقعا کیف کردم من پیشنهاد میکنم یکبار امتحان کنید وبرای همیشه این دشمن اعصاب و پول را کنار بگذارید

دیدگاه

سلام
                              من هم در راه اندازی این ماژول مشکل دارم . قیمت ماژول های drf هم یه مقدار بالاست و هم سرعت ارتباط پایین دارند .

اگر ممکنه مقاله را دوباره قرار بدهید

ممنون

دیدگاه

برای تغییر کانال ها باید چی کار کنیم؟
                                مثلا بخوایم بین کانال های(پایپ) 0 تا 5 تغییر بدیم؟
                                و اینکه rf ch رو بخوایم تغییر بدیم باید چی کار کنیم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X