اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

نوشته اصلی توسط h_farzandi2009
    سلام خدمت همه ی دوستان
    اقا منم با برنامه ای که تو سایت MCS برا بسکام گذاشته بودو تست کردم، با ماژول انتن داره بردش بزور به 80 متر رسید(با ولتاژ 3.3 ولت و سرعت 2Mbps)
    هر چی سرعت پایین بیاد برد بیشتر میشه، چند جا نوشته بود که 256kbps کمترین مقدارش هست
    ولی تو رجیستر RF_setup فقط یک بیت RF_DR هست که اگه 1 باشه 2Mbps و اگه 0 باشه 1Mbps هستش جایی رو تو رجیستر ها ندیدم که 256 رو کانفیگ کرده باشه، کسی با 256 کار کرده؟؟؟!!!!
    و اینکه رو 2Mbps نوشته بود که بردش 550 متر هستش،امکانش هست که ماژول من مشکل داشته باشه؟
    دوست عزیز دیتاشیت شما مربوط به چیپ قدیمی هست (nRF24L01) در صورتی که چیپ جدید (nRF24L01P) دوتا رجیستر برای تنظیم داره:
    RF_DR_LOW و RF_DR_HIGH.
    من خودم با این ماژول سایت و کدی که براش هست با سرعت 2Mbps و یک آنتن 3db بردی در حدود همون 500متر گرفتم. اگه سرعت را بیاری پایین 1کیلومتر جواب میده توی فضای آزاد.
    http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...%86%DB%8C.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedf_hamedf
      دوست عزیز دیتاشیت شما مربوط به چیپ قدیمی هست (nRF24L01) در صورتی که چیپ جدید (nRF24L01P) دوتا رجیستر برای تنظیم داره:
      RF_DR_LOW و RF_DR_HIGH.
      من خودم با این ماژول سایت و کدی که براش هست با سرعت 2Mbps و یک آنتن 3db بردی در حدود همون 500متر گرفتم. اگه سرعت را بیاری پایین 1کیلومتر جواب میده توی فضای آزاد.
      http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...%86%DB%8C.html
      ممنون بابت پاسختون
      امروز با سرسی که اقای ایمانی فر گذاشته بودن امتحان کردم هیچ فرقی نکرده بود. فرستنده رو تو حیاط خونمون گذاشتم و گیرنده رو تا چند تا خونه حرکت کردم بزور دیگه چیزی دریافت میکرد به صد متر هم نمی رسید چه برسه 500 متر با دیتا ریت 1Mbps.
      کسی از دوستان مشکل منو داشته تا حالا؟؟؟

دیدگاه

ممنون بابت پاسختون
        امروز با سرسی که اقای ایمانی فر گذاشته بودن امتحان کردم هیچ فرقی نکرده بود. فرستنده رو تو حیاط خونمون گذاشتم و گیرنده رو تا چند تا خونه حرکت کردم بزور دیگه چیزی دریافت میکرد به صد متر هم نمی رسید چه برسه 500 متر با دیتا ریت 1Mbps.
        کسی از دوستان مشکل منو داشته تا حالا؟؟؟
        ببین 500متر توی فضای آزاد هست، هر مقدار موانع بیشتر باشه برد کاهش پیدا میکنه.
        اول اینکه: اگه سرعت 250kb برات اوکی هست، روی 250kb تنظیم کن.
        دوم اینکه: آنتن چی گذاشتی؟ گین آنتن هم مهم هست و اینکه جهت آنتن چگونه باشه هم تاثیر داره
        سوم اینکه: جای فرستنده و گیرنده را عوض کن ببین تاثیر داره، یه احتمال میتونه مشکل در حالت فرستندگی یا مشکل در حالت گیرندگی باشه
        چهارم اینکه: اگه دستگاه اسپکتروم آنالایزر داری میتونی با اتصال مستقیم ماژولها به اون، توان واقعی خروجی فرستنده را چک کنی. بعضی موقع ها امکان داره این توان به دلایل مختلفی کاهش پیدا کرده باشه (مثل لحیمکاری سرد چیپ و یا....)
        پنجم اینکه: کدوم برد را خریدی؟ یه برد 30هزار تومنی داره ECA که چیپ تقویت کنندش بهتره و من خودم از اون معمولا استفاده میکنم (تهران باشین فک کنم بتونم برای تست بهتون قرض بدم)
        ششم اینکه: به نظرم اگه یه تست توی فضای آزاد بزنی هم خوبه، چون شاید واقعا توی فضایی که تست میکنی خیلی دیوار یا موانع باشه.
        هفتم اینکه: فرکانس را توی چندتا فرکانس دیگه تنظیم کن، ممکنه بهتر شه، چون احتمال داره با فرکانس wifi نزدیک خودت تداخل داشته باشه
        هشتم اینکه: حتما در بخش تغذیه و نزدیک ماژولها یه خازن 100میکرو بزار
        و ....
        اینا همشون نکات کاربردی هست که واقعا رعایتشون در جهت مثبت و بهبود هست.
        نتیجش را خبر بده

دیدگاه

خب،بسی رنج بردم در این روز سی... خودم پاره کردم بدین ماژسی (استعاره از ماژول NRF)

بعد اینکه مازول رو با برنامه آقای ایمانی رو برد برد؛با خازن،بی خازن؛رو فیبره 1000 سوراخ،و آلان رو PCB کشیدم و با برنامه کدویژن و بسکام در تمام مراحل تست کردم،بلاخره مشکل معلوم شد...
          ماژول تقلبی :angry: :angry: :angry:

3 عدد ماژول از مشهد با قیمت دونه ای 11 تومان تهیه کردم،بعد این همه درگیری به نماینده ECA در مشهد آقای موسوی زنگ زدم و 2 تا ماژول هم از ایشون تهیه کردم،و مشکل برطرف شد،
          از اون 3 تا ماژول هم یکیش کار میکنه،و قیافشم مو نمیزنه با مال ECA

چون خودم درد کشیدم و بعضی از دوستان هم از برد برد درد کشیدن،یه PCB زدم واسه تست و جای LCD پورت سریال UART و 2 تا کلید و LED و IO هم گذاشتم واسه دوستان پ میکنم،واسه اینکه شک نداشته باشم،طبق برنامه آقای ایمانی MEGA32 گذاشتم.

دو تا عکس از مدار که تو خونه چاپ کردم

اینم فایل PDF و آلتیوم

http://uplod.ir/os89cmwdffnf/NRF-PCB.rar.htm

لینک اصلاح شد
          انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
          فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

ممنون بابت راهنماییاتون اقا حامد ولی درست نشد که نشد
            دیتارریتو روی 250 گذاشتم(rf_setup=0x26)فاصلش زیاد فرق خاصی نکرد(زیر 100 متر)
            خازنا رو هم گذاشتم
            ماژولی رو که گرفتم اینه: ماژول NRF24L01+PA+LNA تایوانی تقویت شده به همراه آنتن برد 1100 متر تایوانی
            اسپکترم انالایزر دارم فقط دقیقا به کجای ماژول وصل کنم؟ :redface:
            چیزی که الان به ذهنم می رسه شاید همون طور که گفتین به خاطر دیواری هست که تو مسیرش هست شب با یکی از دوستام امتحانش می کنم ان شالله که مشکل از همین باشه

دیدگاه

سلام!با این ماژول میشه تصویر انتقال داد؟؟؟!!!!
              کسی تا حالا اینکارو کرده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
                مرسی شریف جان.
                این مشکل رو خیلی داریم. قیافه ماژول همون هست ولی کیفیت متفاوت. برا همین هست این ماژول مثلا تو سایت --- 4500 قیمت داره یا سایت دیگه ای حتی 3000 !
                در هر صورت خوشحالم کارتون راه افتاد و خیلی خوشحالم که فایل هارو در اختیار دوستان قرار دادی.

موفق باشی
                I ❤️ ECA

دیدگاه

خب،بسی رنج در این روز سی... خودم پاره کردم بدین ماژسی (استعاره از ماژول NRF)

بعد اینکه مازول رو با برنامه آقای ایمانی رو برد برد؛با خازن،بی خازن؛رو فیبره 1000 سوراخ،و آلان رو PCB کشیدم و با برنامه کدویژن و بسکام در تمام مراحل تست کردم،بلاخره مشکل معلوم شد...
                  ماژول تقلبی :angry: :angry: :angry:

3 عدد ماژول از مشهد با قیمت دونه ای 11 تومان تهیه کردم،بعد این همه درگیری به نماینده ECA در مشهد آقای موسوی زنگ زدم و 2 تا ماژول هم از ایشون تهیه کردم،و مشکل برطرف شد،

چون خودم درد کشیدم و بعضی از دوستان هم از برد برد درد کشیدن،یه PCB زدم واسه تست و جای LCD پورت سریال UART و 2 تا کلید و LED و IO هم گذاشتم واسه دوستان پ میکنم،واسه اینکه شک نداشته باشم،طبق برنامه آقای ایمانی MEGA32 گذاشتم.

دو تا عکس از مدار که تو خونه چاپ کردم

اینم فایل PDF و آلتیوم

[ftp=ftp://upload.tehran98.com/upme/uploads/f4c65989fb1d53641.rar]http://upload.tehran98.com/upme/uploads/f4c65989fb1d53641.rar[/ftp]
                  سلام آقای شریف زاده!این فایلها که دانلود نمیشن!پسورد میخان

دیدگاه

جناب بلورچیان ما باید از شما تشکر کنیم واسه اینکه باعث رشد و تولید علم میشین و یه جا تو کشور هست که با خیال راحت خرید میکنیم.
                    موفق باشید

اضافه شده در تاریخ :
                    ای بابا منکه رمز نزاشتم!
                    دوباره پ کردم،لینکه قبلیم اصلاح میکنم
                    http://uplod.ir/os89cmwdffnf/NRF-PCB.rar.htm
                    انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                    فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

دیدگاه

اقا این ماژول بد جور رفته رو اعصابم :angry:
                      تو فضای بازم تستش کردم بردش با سرعت 250 تا ،150 متر بود.(حد اقل 700 متر برد نیاز دارم )
                      یه چیزی چند تا از شماتیکا رو تو نت می دیدم تغذیه ی ماژول با میکرو یکی بود(مثلا خود سابت MCS) و به 5 ولت وصل بودش
                      اگر 5 ولت بدیم بردش بیشتر نمیشه؟
                      ماژول اسیب نمی بینه؟

دیدگاه

اقا این ماژول بد جور رفته رو اعصابم :angry:
                        تو فضای بازم تستش کردم بردش با سرعت 250 تا ،150 متر بود.(حد اقل 700 متر برد نیاز دارم )
                        یه چیزی چند تا از شماتیکا رو تو نت می دیدم تغذیه ی ماژول با میکرو یکی بود(مثلا خود سابت MCS) و به 5 ولت وصل بودش
                        اگر 5 ولت بدیم بردش بیشتر نمیشه؟
                        ماژول اسیب نمی بینه؟
                        سلام ببخشید دیر جواب دادم، اصلا با ولتاژ بالاتر از 3.3ولت امتحان نکن که میزنی چیپ nrf و چیپ تقویت کننده را میسوزونی.
                        ببین اگه اسپکتروم آنالایزر داری خب خروجی آنتن را با یه کابل به ورودی RF اسپکتروم وصل کن و ببین چقد توان دریافت میکنی. البته بگم باید یه کد بنویسی که ماژول را ببری توی حالت Continues wave که فقط موج کریر را میسازه و برای تست گذاشتن. رجیستر RF_SETUP و بیت CONT_WAVE.
                        اگه واقعا کارت گیر هست، اگه تهران باشی میتونم یه نمونه ماژول که تقویت کنندش بهتر از تایوانی هست را بهت بدم امتحان کنی.
                        اینرا یه سر بزن:
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=93732.0

راستی آنتن خود اون ماژولای تایوانی گینش خیلی خوب نیست. برای بهتر شدن میتونی آنتن مودم wifi بخری البته با گین بالاتر از 5 مثل 8db. یا میتونی انتن جهتدار بخری که قیمتش بالا هست.

دیدگاه

اقا حامد بازم ممنون بابت راهنماییاتون
                          متاسفانه تهران نیستم
                          یه کارت اسکوپ TNM دارم که با اون قسمت اسپکترمشو گرفتم(راستیتش ترم بعد درس سیگنالو دارم و نمی دونم پارامترا که تو عکس هست چی هست)
                          ورودی انالایزرو به پایه وسطی انتن وصل کردم که تصویرشو در زیر می بینید , rf_setup هم 0xA6 گذاشتم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

اقا حامد بازم ممنون بابت راهنماییاتون
                            متاسفانه تهران نیستم
                            یه کارت اسکوپ TNM دارم که با اون قسمت اسپکترمشو گرفتم(راستیتش ترم بعد درس سیگنالو دارم و نمی دونم پارامترا که تو عکس هست چی هست)
                            ورودی انالایزرو به پایه وسطی انتن وصل کردم که تصویرشو در زیر می بینید , rf_setup هم 0xA6 گذاشتم
                            ایول داداش،
                            ببین اسپکتروم آنالایزر برای فرکانس 2.4Ghz نیاز هست که ارزونترینش معمولا بالای 10میلیون تومان قیمت داره
                            البته کاری که شما هم انجام دادی قشنگه ها، ببین معمولا فرستنده ها را بدون بار نمیزارن و چون ورودی دستگاه TNM شما هم برای کار مخابراتی نیست مواظب باش.
                            برای دیدن روی اسپکتروم بیت PLL_LOCK را هم باید فعال کنی. یعنی RF_SETUP میشه 0xB6.

دیدگاه

دوستان ترتیب پایه های پن هدر نوع تقویت شدش مثه نوع معمولیه؟

دیدگاه

دوستان ترتیب پایه های پن هدر نوع تقویت شدش مثه نوع معمولیه؟
                                بله دقیقا مثل همون هست
                                این ماژول سایز را هم داده و میتونید ببرید روی PCBتون.
                                http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...8C.html#idTab1

توی این لینک سایز و کد نمونه هم هست:
                                http://eca.ir/sharing/uploads/14005099951.rar

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X