اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرستنده fm با برد بالا (راهنمایی )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرستنده fm با برد بالا (راهنمایی )

سلام
    من به تازگی احنیاج شدید به یک فرستنده با برد حدود سه تا چهار کیلومتر و در محدوده 88-108 مگاهرتز دارم .متاسفانه اطلاعات من در مورد مخابرات بسیار کم است
    البته قیمت هم میخوام مناسب باشه
    دیروز رفتم پاساژ امجد و از بیشتر مغازه ها از جمله ار اف فون در این مورد پرسیدم که چیزی نصیب من نشد و دیشب هم برگشتم شهر خودمون :cry:

حالا منتظر کمک دوستان هستم
    اگر برد آماده باشه یا از این کیت آموزشی ها که چه بهتر در غیر این صورت حتی اگر مدار معتبری هم در نظر دارید لطف کرده و بگذارید :redface:

راستی یادم رفت بگم من توی سایت سرچ کردم اما مطلب خاصی پیدا نکردم ،اگر شبیه این موضوع در جای دیگری مطرح شده دوستانن ببخشید

:bye

پاسخ : فرستنده fm با برد بالا (راهنمایی )

سلام دوست عزیز این هم فرستنده FM با برد بالا

http://www.electronics-lab.com/proje...001/index.html

این لینک هم برای یک سایت فروش قطعات الکترو نیکی در ایران است که فرستنده ای با برد 2کیلومتر را بصورت مونتاژ شده و بهمراه CD عرضه می کند
    http://www.roboeq.com/modules.php?op...ink&cid=20
    امتیاز مثبت یادت نره
    موفق باشید :job:

دیدگاه

ممنونم که وقت گذاشتید
      برد 2 کیلومتر برای من کم است.
      درمورد لینک فرستنده 4 وات ،من این رو قبلا دیده بودم آیا این فرستنده کار میکنه ،شاید اینجوری بگم بهتره، کسی مثل من که با فرستنده ها خیلی کم آشنایی داره میتونه
      از مدار نتیجه مطلوب رو بگیره یا نه ؟ :redface:
      بازهم ممنونم
      منتظر راهنمایی شما دوستان هستم

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        شما اگر در زمینه مونتاژ الکترونیکی و چاپPCB مشکلی نداشته باشید براحتی می توانین از این مدار استفاده کنید در ضمن این مدار از یکی از سایت ها پر طرفدار الکترو نیک انتخاب شده و این سایت سابقه و محبوبیت خوبی بین تکنسین ها و مهندسان برق والکترونیک دارد. من مدارها قوی تر و فوق العاده سنگین تر از این مداری که در این تاپیک گذاشتم را می تونستم براتون بذارم ولی این مدار دارای طراحی راحت وبسیار لو کسی بود که یک مبتدی هم میتواند براحتی مونتاژ کنه و تنها مشکلی که به نظرم می رسه تنظیم اون باشه که البته با صبر و دقت این کار هم به راحتی انجام می شه موفق باشی.

دیدگاه

ممنونم که وقت گذاشتید

حق با شماست اکثر این مدارات کار میکنند ، ولی این که بتوان درست انها را تنظیم کرد تا حداکثر برد را بتونیم بگیریم کار سختی است و امکانات میخواهد

من یک فرستنده 1 وات (کیت آموزشی) خریدم با اینکه در مونتاژ و پیچیدن بوبین ها نهایت دقت رو انجام دادم ،بیشتر از 50 متر برد نگرفتم :angry:
          حتی فرستنده ای هم آماده و مونتاژ شده از تبریز خریدم (محمود بخت آور ) باز هم این فرستنده برد مطلوبی نداد

پر حرفی ام رو با دو تا سوال تموم میکنم
          1)من شنیدم میشه با ولتمتر و یک مدار جانبی و اتصال این مدار به انتن و تنظیم مدار حداکثر برد را از فرستنده گرفت ایا این درسته ؟
          2) لطف کنید و روش های افزایش برد یک فرستنده رو بنویسید

دیدگاه

سلام
            دوست عزیز برای افزایش برد یک مدار فرستنده و تنظیم نهایی مدار از وسایلی مانند فرکانس متر db متر و اسکوپ استفاده می کنند و روشی که شما ذکر کردید در واقع یک تنظیم آماتوری می باشد که بطور مثال با اندازه گیری ولتاژ دیود واریکاپ ورسیدن ولتاژ به حد مطلوب بتوان یک برد نمیه دقیق وقابل تغییر را بدست آورد
            در ضمن مداراتی که دراین تاپیک ویا منابع دیگر وجود دارد نیازمند تنظیم حرفه ای ندارد.موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X