اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط بیسیم از طریق wifi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط بیسیم از طریق wifi

با سلام به همه مهندسان عزیز.
    یه سوال کاملا مفصل داشتم که میخوام منو در این مورد راهنمایی کنید:
    خونمون پارتمانی 4طبقه کنار کوچه و خودمون طبقه چهارم. حالا یه دوربین مدار بسته میخوام در حدود 3-4متری زمین نصب کنم (بالاتر همسایه ها اعتراض میکنن) و نمیشه از اونجا به طبقه چهارم سیم کشید. حالا دو کار میتونم انجام بدیم:
    1- dvr طبقه 4 و ارتباط این دو بیسم باشه. (که اگه در این مورد و نحوه بیسیم کردن اون اگه اطلاعاتی دارید بدید)
    2- dvr با سیم همون طبقه اول باشه و ضبط کنه و به طریقی تصویر خروجی ازش به صورت بیسیم به بالا برسه و بشه کوچه رو دید که فکر کنم این کار بهتر باشه. (که اگه بازم در این مورد و نحوه بیسیم کردن اون اگه اطلاعاتی دارید بدید).
    و حالا دو سوال دیگه :
    1-در مورد گزینه بالا (2) وسیله ای هست که بشه خروجی تصویر dvr و یا دوربین رو به صورت بیسیم دیجیتال و مانند مودم های wifi شر کرد که هم dvr های دیگه بتونن اونو بگیرن و هم توست وای فای لپ تاب بشه تصویرو دید و هم امنیت بالاتر باشه؟( wifi مستقل از اینترنت)

2-میشه صدا وتصویرو به وسیله wifi منتقل کرد؟؟؟ مثلا فیلمی که از dvd پلیر پخش میشه رو به صورت بیسیم به تلوزیون انتقال داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید اگه سوالام گنگ و پیچیده بود . باتشکر

پاسخ : ارتباط بیسیم از طریق wifi

شدنش که فکر کنم با سرعت خوبش مشکلی نباشه و فکر کنم هزینش هم زیاد بشه ولی شما بهتر بود توی یه بخش کامپیوتری سوالتون رو می پرسیدید. فکر کنم بهتر نتیجه میگرفتید.

دیدگاه

IP camera از نوع وایفای هم هست، میتونی از اون استفاده کنی، یه IP روش ست میکنی و بعد تو شبکت IP رو تو یه مرورگر وارد میکنی و تصویر رو میبینی.
      قبلش نیاز به یه وایفای روتر داری تا واسط بین خودت و سایر IP camera ها بشه.
      فقط در مورد رکورد کردن تصویر دوربینا اطلاعاتی ندارم.
      ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

فرستنده گیرنده بی سیم تصویر هست قیمتش زیاده حدوده 400 تومن خریداری کن 100 متر برد داره
        برای wifi بعضی dvr ها خروجی wifi دارن که بهتره dvr را به اینترنت وصل کنی راحت ببینی
        همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
        کانت

دیدگاه

نه!!! میخواستم ببینم راحی هست که از wifi به عنوان ارتباط بیسیم بدون اینترنت استفاده کرد؟؟؟ مثلا این مموری های جدید دوربین که با همین wifi برای انتقال فیلم و عکس بدون نیاز به اتصال به کامپیوتر استفاده میکنن چطوریه؟؟؟

دیدگاه

این ماژول ها رو میشه با AVR راه انداخت ؟
            http://www.pazh el ec.com/index.php?route=product/product&path=66_135&product_id=715

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X