اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

من یه مدار بیسیم با برد بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شما به فرض روی 145.250 مگاهرتز میخواهد بفرستید اگر بخواهید روی همین فرکانس
    دریافت صدا یا دیتا داشته باشید باید یک اسیلاتور داشته باشید با فرکانس 145.250+10.7
    که در اینجا بنده فرکانس ای اف گیرنده را 10.7 مگاهرتز گرفتم
    در بازار الکترونیک ایران پیدا کردن کریستالی که دارای فرکانس فوق یا مضربی از ان باشد
    کم است یا به احتمال زیاد پیدا نخواهید کرد حال به فرض پیدا شد چنانچه به هر دلیل نیاز به
    تغییر فرکانس باشد مثلا کسی روی کانال شما تداخل ایجاد میکند یا هر دلیل دیگری شما باید
    به دنبال یک جفت کریستال کانال جدید باشید در صورتی که اگر مدار خود را با سینتی سایزر
    یا به عبارتی همان پی ال ال (حلقه قفل شده فاز) بسته بودید با یک تغییر نرم افزاری کوچک
    کانال خود را تعویض میکردید
    معمولا اداره مدیریت فرکانس جمهوری اسلامی ایران به موسسات یا کارجانجات درخواست
    کننده بیسیم کانالهایی را ارایه میدهد که با ید بوسیله بیسمهای کارخانه ای قابل برنامه ریزی
    از انها استفاده نمود
    مثلا باند 27 مگاهرتز اماتوری 40 کانال دارد که اگر بخواهید از انها استفاده کنید باید 80 عدد
    کریستال بخرید که قیمت سر جمع ان حد اقل برابر 80*500 میشود که البته داخل ایران فقط
    میتوانید 27.125 ان را پیداکنید بعد یک وقتی دارید با طرف مقابل تان صحبت میکنید یک دفعه
    یه بابایی از ان طرف مرزها با یک زبان عجیب قریب میپره توی صحبت شما ان وقت نیاز
    به تغییر کانال دارید نمونه صحبت یه همچین اقایی را با کلیک روی اینجا میتوانید دانلود کنید
    که البته ا ین بابا هیچ وقت مزاحم نشده بلکه این نمونه ای از یک ارتباط ماهواره ای میباشد
    https://www.sharemation.com/fdmtdm/ep

دیدگاه

https://www.sharemation.com/fdmtdm/ep.au

دیدگاه

دوست عزیز سلام .
        این فایلی که لینکش رو گذاشتید یه فایل صوتی هست . اگه منظورتون مطالبی هست که گوینده میگه ، یه توضیح مختصری بدید که این طرف داره در مورد چی صحبت میکنه چون صداش واضح نیست .
        موفق باشید .
        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

به نظرم منظور همون تداخله کانال ها هست. چون اگر اشتباه نکنم از ثانیه 15 به اون طرف صدای یک نفر دیگه میاد البته درست نفهمیدم چی میگه ولی به نظر میرسه موضوع حرف هاش به اولی ربطی نداره!!!!!!!
          Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

این صدایی که در بالا اینکش را قرار دادم همان جور که توضیح دادم مربوط به یک ارتباط ماهواره ای است
            منظورم این بود که ممکن است همچین تداخل هایی پیش بیاد
            شما در رادیو اماتوری میتوانید به دو صورت ارتباط بین قارهای داشته باشید
            اول با امواج hf و با پدیده پرو پجی ایشن (انعکاس امواج توسط لایه های جو زمین)
            دوم با بعضی از ماهواره های مربوط به این کار و با اپ لینک و دان لینک

اون صدای بالا مربوط به دو نفره که اولی کال ساین خودش را اعلام میکه (مثل ep5ara
            و دومی از یک جای دیگر کره زمین به اون جواب میده

دیدگاه

سوال

اگه دوستان تجربه ای در باره نحوه طراحی فرستنده رادیویی برای یک فرکانس مشخص
              دارن چه قسمت اسیلاتور و میکسر و محاسبات مربوط به ان اگه ارائه کنن ممنون میشم
              موفق باشید
              ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

سوال

ایا ای سی که اسیلاتور فرکانس بالا باشه یعنی با تغییر مقدار قطعات جانبی به فرکانس مورد نظر برسیم وجود داره؟
                ممنونم
                ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

در مورد محسبات مدار های مخابراتی سوال کرده بودید که در این مورد کتاب معرفی شده
                  با این حال سعی خواهیم کرد باز هم مطالبی قرار دهیم

در مورد ای سی هم سعی کنید از ای سی های pll برای تولید فرکانسهای مختلف استفاده کنید و بهر حال یک سری ای سی مثل mc 1648 که یک ای سی vco میباشد و mc2833
                  هم میتوانید استفاده کنید

دیدگاه

از پاسختون متشکرم
                    موفق باشید
                    ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

سوال

سلام

دوستانی که رشته الکترونیک یا مخابرات میخونن بصورت تئوری میدونن یک فرستنده رادیویی از چه طبقاتی تشکیل میشه حالا یک پیشنهادی دارم اونم اینکه اگه کسی از دوستان تجربه تئوری-عملی در نحوه طراحی یک فرستنده (بردش زیاد مد نظر نیست) داره اگه وقتشم داره نحوه و اصول طراحی هر طبقه رو در قالب یک مثال توضیح و تشریح کنه فکر کنم همه عزیزان واقعا استفاده کنن
                      موفق باشید
                      ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

بنده پیغام شما را خواندم انشاء ... دوستان شروع کنند و بنده هم همکاری خواهم کرد

دیدگاه

سلام

سلام

اقای ep5ara مثل اینکه خودتون باید لطف کنید شروع کنید(البته اگه وقتشو دارین).
                          شما تا حالا خودتون فرستنده طراحی کردین؟
                          اگه اینطوره شما وقتشو دارین تا مراحل طراحی یک فرستنده (برای شروع تک ترانزیستوری با برد محدودfm) رو طبقه به طبقه توضیح بدین؟
                          متشکرم.
                          ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

سلام

سلام

شما کتابی در زمینه طراحی فرستنده ها که فقط تئوری محض نباشه و بشه با کمک اون فرستنده های عملی طراحی کرد سراغ دارین؟
                            متشکرم
                            ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

پاسخ : من یه مدار بیسیم با برد بالا

کتاب قطعات و مدارات الکترونیک جان مارکوس مثالهای عملی خوبی داره

دیدگاه

پاسخ : من یه مدار بیسیم با برد بالا

با سلام به همه دوستان
                                باید عرض کنم که مدار فرستنده باند آماتوری طرح آقای عاملی تو کتاب :
                                مجموعه مدار برای جوانان
                                جلد 3
                                (مدارهای کاربردی )
                                نوشته محمود بخت آور
                                صفحه 109
                                موجود بوده و کاملا توضیح داده شده .
                                و چند ترانزیستوری که تو زمان آقای عاملی بوده و تو نقشه ازش استفاده شده بود و امروز کمیاب شده هم با ترانزیستورهای مناسب جایگزین شده
                                شاید بدردتون بخوره .
                                اگه باز هم خیلی نیاز بهش دارید بفرمایید تا براتون تو این قسمت قرار بدم .
                                موفق باشید
                                [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
                                ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X