اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا آنتن گیرنده موبایل مخابرات بزرگه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چرا آنتن گیرنده موبایل مخابرات بزرگه؟

سلام بچه ها
    یه سوال داشتم. چرا آنتن گیرنده موبایل مخابرات بزرگه؟
    منظورم دکلش نیستا! منظورم خود آنتن هستش. تو تصویر پایین گذاشتم.
    خود دکل هم در فرستندگی و گیرندگی تاثیر داره؟

پاسخ : چرا آنتن گیرنده موبایل مخابرات بزرگه؟

سلام
    تو اونجایی که من میدونم این نوع آنتنها که پنل آنتن هم نامیده میشوند هم نقش گیرندگی رو دارند و هم بعنوان فرستنده ازشون استفاده میشه
    من خودم از نزدیک اینا رو دیدم اندازشون حدود یک متر هستش ( شاید مقداری کمتر یا بیشتر ). در کل این نوع آنتنها رو بصورت آرایه ایی ( یعنی ترکیبی از چندین آنتن کوچکتر از نوع دوقطبی یا دایپل) می سازند چون پوشش آن بهتر و پایدارتر باشه که اون هم با توجه به مقدار فرکانس هستش. فرکانس موبایل توی ایران در حدود 800 الی 900 مگاهرتز هستش ( GSM ) که طول موج اون مقدار کوچیکی در میاد پس آنتن هم در حدود چند سانتیمتر میشه ( نمونه بارزش هم آنتن موجود در خود گوشی موبایل هستش) ولی همانطور که گفتم چون بصورت آرایه ایی در داخل پنل فایبرگلاس قرار می گیره پس اندازش در حدود یک متر میشه

اما دکل فقط برای نگه داشتن پنل ها هستش و اینکه برای پوشش بهتر و دید کافی نسبت به محیط به اون ارتفاع می دهند پس هر چه ارتفاع دکل ها بیشتر باشه دید میدان دید هم بیشتر میشه و در نتیجه برد هم زیادتر میشه
    اما برای اینکه امواج هر دکل با سایر دکلهای BTS تداخل نداشته باشه اونا رو در ارتفاع معینی قرار میدن که اون هم با نرم افزار و ... محاسبه می کنند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X