اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رتبه و دانشگاه محل پذیرش-دوره پذیرش و گرایش پذیرش مقطع ارشد مهندسی برق 90

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رتبه و دانشگاه محل پذیرش-دوره پذیرش و گرایش پذیرش مقطع ارشد مهندسی برق 90

با عرض سلام خدمت همه مهندسین

عرض تبریک به جهت قبولی شما عزیزان در مقطع ارشد مهندسی برق ..... و آرزومند موفقیت های هرچه بیشتر شما.
    و همچنین پیشاپیش عرض تبریک بمناسبت نزدیک شدن عید سعید فطر که نتایج هم در همین ایام احتمالا اعلام شد.

خواهش مندیم در این تاپیک: *
    1-رتبه خود
    2-دانشگاه محل پذیرش ارشد
    3-دوره پذیرش(روزانه -شبانه و.....)
    4-گرایش پذیرش ....

را اعلام نمایید تا کسانی که در کنکور سال های بعد شرکت می کنند معیاری داشته باشند
    هرکه را اسرار حق آموختند
    مهر کردند و دهانش دوختند

پاسخ : رتبه و دانشگاه محل پذیرش-دوره پذیرش و گرایش پذیرش مقطع ارشد مهندسی برق 90

من با رتبه ی 792 گرایش مکاترونیک

در کد رشته ی

شبانه ی مهندسی مکاترونیک دانشگاه تهران

قبول شدم
    هرکه را اسرار حق آموختند
    مهر کردند و دهانش دوختند

دیدگاه

پاسخ : رتبه و دانشگاه محل پذیرش-دوره پذیرش و گرایش پذیرش مقطع ارشد مهندسی برق 90

من هم یا 795 کنترل

کنترل روزانه دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شدم.

در ضمن به محسن عزیز (مهندسی رباتیک) که از هم دانشگاهی های خوبم بود هم تبریک میگم.
      دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

به آقایان پور آزاد و مهندسی رباتیک تبریک می گم
        امیدوارم که در تمام مراحل زندگی شاد و سلامت و موفق باشید :mrgreen:

با رتبه 1050
        روزانه الکترونیک دانشگاه صنعتی شیراز قبول شدم

مدار 55
        الکترونیک 33
        سیگنال 19
        ریاضی 17
        کنترل 17
        سایر دروس سفید

رتبه مخابرات 1200
        رتبه کنترل 1300
        ایندو تا رو تقریبی گفتم دقیقش رو یادم نیست، بقیه گرایش ها هم همین حدود بود رتبه ام.

با سپاس
        همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
        و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
          به آقایان پور آزاد و مهندسی رباتیک تبریک می گم
          امیدوارم که در تمام مراحل زندگی شاد و سلامت و موفق باشید

ببخشید به دوستم گفتم ببینه
          با 1050
          الکترونیک صنعتی شیراز روزانه قبول شدم

ولی خودم نتوستم ببینم
          با سپاس
          با سلام .... :smile:

ضمن تبریک به همه پذیرفته شدگان .....

زینب جان تبریک میگم ..... انشالله که موفق باشی ..... :smile:

بی زحمت شیرینیش هم یادت نره هاااااااااااااااااااااااااا
          مصادیق اظهار محبت به همسر
          بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
          ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
          اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

با عرض سلام و تبریک به تمامی مهندسان عزیز
            .................................................. .................................
            ریاضیات : 26.19
            مدار : 64.44
            الکترونیک : 33.33
            کنترل : 22.22
            سیگنال : 55.56
            دروس دیگر : سفید
            معدل موثر : 15.46
            .................................................. .................................
            الکترونیک : 454
            قدرت ، راه آهن برقی و مهندسی قدرت - مدیریت انرژی : 3009
            مخابرات : 523
            کنترل : 500
            مهندسی پزشکی ( بیوالکتریک ) : 401
            مکاترونیک : 1244
            ۵٧۴۴ || دانشگاه علم و صنعت ایران || مجموعه مهندسی برق || الکترونیک || روزانه
            اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

من قدرت شرکت کرده بودم(رتبم 470 شد) ولی نهایتا با رتبه 609 مکاترونیک روزانه خواجه نصیر قبول شدم.

اینم درصدام میبینید که اصلا الک و ریز پردازنده نزدم!!!

سفید زبان عمومی وتخصصی
              50/00 ریاضیات /معادلات دیفرانسیل -ریاضی مهندسی -
              35/56 مدارهای الکتریکی 1و2
              62/22 ماشینهای الکتریکی 1و2
              23/81 سیستمهای کنترل خطی
              سفید الکترومغناطیس
              48/89 بررسی سیستمهای قدرت 1
              دنیا دو روز است:
              یک روز با تو و یک روز علیه تو
              روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.

دیدگاه

تبریک به همگی، براتون بهترینها رو آرزو میکنم

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                  خوش به حالتون با رتبه ها ی خویتون
                  من رتبه ام خوب نشد و در الکترونیک 2948 شد
                  با این حال تو غیر انتفاعی موسسه خاوران مشهد مخابراتش قبول شدم
                  کسی این موسسه را میشتاسه
                  چطوری هستش
                  برای سال بعد بخونم بهتر نیست
                  بین این موسسه غیر انتفاعی و دانشگاه آزاد کدوم بهتر هست
                  هزینه اش از آزاد بیشتره یا کمتر

دیدگاه

سلام با تبریک به قبول شدگان
                    بچه ها اگه میشه اینجا رو کاملا تکمیل کنید
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=44682.0
                    میخوام بدونم که 8 رشته امتحانی مجموعه مهندسی برق برای ارشد دقیقا هر کدام چه زیر گرایش هایی دارند و مثلا میکرو و نانو الکترونیک چی هست؟ یعنی هر چی زیر گرایش هست رو توضیح بدید حتی اگه فقط توی کشور یه دانشگاه اون رو برگزار میکنه

یه پیشنهاد هم برای این بخش داشتم که توی این چند سال که کارنامه ها و رتبه و محل قبولی و توی سایت قرار میدید یکی اونا رو دسته بندی کنه و توی یه pdf کامل برای دانلود بزارید(حتی از سایت های دیگه هم استفاده کنید خوب هست) :agree:
                    دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

منم میخوام شروع کنم برای سال دیگه بخونم . عزیزانی که قبول شدید چقدر خوندید؟ میخوام یکی از دانشگاههای تهران الکترونیک قبول بشم .
                      [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ایمان 88
                        منم میخوام شروع کنم برای سال دیگه بخونم . عزیزانی که قبول شدید چقدر خوندید؟ میخوام یکی از دانشگاههای تهران الکترونیک قبول بشم .
                        با اجازه پیش کسوتان کنکور، من بگم چقدر خوندم و از چه موقع:
                        از اول آبان سال 89 (ولی دیره! :mrgreen،روزهای اول شاید تا 2 هفته ای تونستم روزی 8_9 ساعت مطالعه داشته باشم ولی بعد کم شد و به 5_6 ساعت در روز رسید. از اونجایی که دورس ریاضی مهندسی، آمار و الکترومغناطیس و تجزیه در دانشگاه ما ارائه نشد! (البته تجزیه رو در قالب مباحث ویژه مختصری گفتند) من بیشتر وقتم رو روی ریاضی مهندسی و تجزیه گذاشتم و اون 2 تای دیگه رو حذف کردم، و البته از ریاضی و تجزیه هم جواب دلخواهم رو نگرفتم( ریاضی 17 و تجزیه 19 درصد) و این به این خاطر بود که من تا روز کنکور تازه فهمیده بودم چی به چیه! دریغ از یه دونه تست از سال های قبل!
                        کلاس کنکور هم شرکت نکردم ولی به نظرم با شرایط این چنینی بی فایده است.بنابراین به کسانی که شرایطی مشابه شرایط من دارند توصیه می کنم که به زمان نگاه کنند و اگر زود شروع کرده اند مثلا از تابستان حتما روی این درسها وقت بذارند در غیر اینصورت فقط مدار و الکترونیک ... یا طوری برنامه ریزی کنند که وقت بیشتری از سایر دروس روی این دو درس بذارند (سال قبل شنیدم یکی با شرایط من، وقتش رو روی الکترونیک و مدار گذاشته بود و هر دوی اینها رو نزدیک به 80 درصد جواب داده بود و رتبه 60 الکترونیک رو آورده بود، من جدی نگرفتم شما جدی بگیرید).

داشتن برنامه دقیق برای مطالعه حتما مفید و کار ساز است! :mrgreen:
                        ببخشید پر چونگی کردم :mrgreen: برای همه دوستانی که در آینده قصد شرکت در کنکور رو دارند آرزوی موفقیت دارم.
                        با سپاس

دیدگاه

با تشکر از خانم جعفری عزیز لطفا بقیه دوستان هم شرکت کنند .
                          [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

سلام
                            به همه تبریک میگم
                            من با929 روزانه شهید بهشتی گرایش ادوات قبول شدم
                            اگر توصیه ای برام دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
                            موفق باشید
                            http://dl.drelahi.net

دیدگاه

ببخشید آقا ایمان یه نکته خیلی مهم فراموش شد و اوون اینه: :mrgreen:
                              خوبه که تجارب دیگران رو بشنوی ولی در نهایت توصیه ام اینه که با خودت رو راست باش تنها و تنها خود شمایی که نقاط قوت و ضعف خودتون رو می شناسید، پس اول یه ارزیابی از وضعیت خودتون داشته باشید و واقع بینانه تصمیم بگیرید که روی کدام درس ها وقت بیشتری بذارید،بعد هم یه برنامه منظم و مطمئن باشید که هیچ چیز غیر ممکن نیست. :wow:

با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X