اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سیستم تخمین رشته محل های دارای شانس قبولی(رایگان)
Collapse
X
-
سیستم تخمین رشته محل های دارای شانس قبولی(رایگان)
... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422) -
پاسخ : سیستم تخمین رشته محل های دارای شانس قبولی(رایگان)
کسایی که اکانت ندارن و یا سایت گیر میده درصدهاشون رو بدن من براشون وارد میکنم. اکانت من چندتایی هنوز اجازه شبیه سازی داره :smile:... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
-
salam
darsad amn be shekle zire
zaban 6.7
riazi 0
madar -11.1
electronic 27.7
mashin 33.33
control khati 33.33
electromeghnatis -11.1
signal system 3.
system ghodrat -22.21
madar manteghi 55.56
pezeshki -22.21
rotbe 458 mecatronic
mamnoon misham sari javab bedi
دیدگاه
-
lungنوشته اصلی توسط electron_icsalam
darsad amn be shekle zire
zaban 6.7
riazi 0
madar -11.1
electronic 27.7
mashin 33.33
control khati 33.33
electromeghnatis -11.1
signal system 3.
system ghodrat -22.21
madar manteghi 55.56
pezeshki -22.21
rotbe 458 mecatronic
mamnoon misham sari javab bedi
... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
دیدگاه
-
از لینک زیر دانلودش کن:
http://www.4shared.com/office/bO1PPMRIce/_______.html
اگر چیز اشتباهی داشت زود اطلاع بده
دیدگاه
-
توی قبولی هایی که برات اومده بود که مکاترونیک رو هم لحاظ کرده بود.
در مورد بازار کارش بهتره یک تاپیک جدا بزنی یا اینکه توی تاپیک ها بگردی تا چیزی دستگیرت بشه.
من فقط در مورد مالک اشتر میدونم که اگر سربازی نرفتی، دنبال کار پژوهشی و شاید هم جایی برای کار کردن باشی
جای خوبی میتونه باشه. البته بگم جوش فوق العاده خشکه. محلش توی شاهین شهر اصفهانه. یکی از اساتید خوبش هم دکتر مهرداد جعفر بلند که دکترای مکاترونیک داره و یکی هم دکتر کریمی هست که دکترای رباتیک داره.
تا جایی که من بودم بیشتر کارهاشون هم در مورد ماهواره بوده. اگر توی انتخاب رشته ات زدی و برای مصاحبه قبول شدی چون دانشگاهش هم خیلی بزرگ نیست میتونی با اساتید و دانشجوهاش راحت صحبت کنی و تحقیقی هم کرده باشی :smile:... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
دیدگاه
-
انگار نرم افزارش هم کلی اشکال داره. توی همون سایت قسمت همگام سنجش قسمت برق برو و سوالت رو بپرس. استاد توسلی جواب میده که مطمئن تره :smile:... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
دیدگاه
-
سلام. این هم نتیجه شبیه سازی
http://www.4shared.com/rar/_2UBjwuAce/Desktop.html
البته انگار خیلی نرم افزارش دقیق نیست.
یک سوال داشتم. میخوام ببینم کنترل و الکترونیک چه کتابهایی خوندی؟؟؟؟؟ماشاءالله با اینکه کنترل خیلی سخت بود ولی عالی زدی :smile:... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط AliRezaDAVEسلام. این هم نتیجه شبیه سازی
http://www.4shared.com/rar/_2UBjwuAce/Desktop.html
البته انگار خیلی نرم افزارش دقیق نیست.
یک سوال داشتم. میخوام ببینم کنترل و الکترونیک چه کتابهایی خوندی؟؟؟؟؟ماشاءالله با اینکه کنترل خیلی سخت بود ولی عالی زدی :smile:
حاجی شاید باورت نشه توی کنکورای آزمایشی مدارو 30 به بالا میزدم الکترونیک هم 11 تاشو حل کردم مطمئن بود 90 زدم با پاسخ بعضی سایتا هم چک کردم درست بود اما ...
خلاصه اینکه اگه مدار و الک مطلوب بود زیر 100 میشدم. اما دیگه شده
کنترل راهیان ارشدرخوندم
الک هم ارشد سپاهان و پارسه رو خوندم اما بهت پیشنهاد میکنم مدرسان شریفو شما بخونیگفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی
دیدگاه
-
الکترونیک ارشد سپاهان رو داشتم. اما مشکلات من توی الکترونیک برای کنکور بنیادیه که باید یک منبع عالی داشته باشم.
مثلا سیگنال رو فقط از روی کتاب راهیان ارشد مومن زاده خوندم و واقعا نتیجه گرفتم. عالی بود. :smile:... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
دیدگاه
دیدگاه