اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد شارژ باتری لیتیومی با استفاده از ماژول شارژ TP4056

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
    اصلا امکان نداره غیر ممکنه که باتری ها اینجوری که شما میگی بسته بشود.سری موازی.

مدل فایندرت چیه ؟ ازش عکس بفرست ؟ از پشتش قسمت مشخصات برقیش
    از شارژر فایندرت قسمت مشخصات شارژر عکس بفرست
    درود خدمت شما برادر بزرگوار،،،
    دوست گرامی اینقدر با اطمینان نگو امکان نداره،،،الان عکسش رو برات میزارم که متوجه بشی امکان داره،،،

دیدگاه

باطری فابریکش از این سه تا باطری درست شده بود،،،دوتا به صورت موازی شده بودن،،،بعد اون دوتا موازی رو با یدونه دیگه سری کرده بود،،،اون دوتا برد باریک ها هم بالت و پایین باطری نصب بودن،،،[
      https://s33.picofile.com/file/8484453250/1747230589616.jpg
      https://s33.picofile.com/file/8484453284/1747230589625.jpg

دیدگاه

اصلا امکان نداره غیر ممکنه که باتری ها اینجوری که شما میگی بسته بشود.سری موازی.

مدل فایندرت چیه ؟ ازش عکس بفرست ؟ از پشتش قسمت مشخصات برقیش
        از شارژر فایندرت قسمت مشخصات شارژر عکس بفرست
        با درود فراوان خدمت اساتید عزیز و محترم از جمله اقا مجید مالوندی
        اقا مجید در مورد باطری خا حق با شما بود،و طریقه ی نصب باطری ها به صورت سری انجام میشد،یعنی سه عدد باطری با هم سری شده بودن و اون دوتا برد کنترل شارژ هم روش نصب شده بود،اقا یه خبر خوب بهتون بدم باطری رو ساختم و خدارو شکر بدون مشکل و یا امپر کشیدن در حال شارژ گرفتن هست.
        عکس در فایل ضمینه شده رو ببینید

اقا مجید باز هم تشکر میکنم،بابت راهنمایی شما بود که من تونستم باطری رو بسازم و اون دوتا برد منترل سارژ رو هم روش نصب کنم

دیدگاه

بسیار عالی.موفق باشید.

فقط چرا دوتا ماژول موازی کردی ؟؟؟
          منفی باتری اول رو وصل نکردی ؟؟؟

باتری وقتی سری بسته بشود ولتاژ با هم جمع میشود و جریان ثابت هست.
          وقتی موازی بسته بشود ولتاژ ثابت هست و جریان افزایش پیدا میکند.

دوتا موازی یکی سری دیگه نداریم اصلا همچین چیزی..

موقع سری یا موازی کردن باتری ها حتما باید از یک شکل یک سایز یک مدل یک مارک و ترجیحا در یک روز تولید شده باشند.!
          (مخصوصا موازی).

شما هم اگر از کسی راهنمایی میگیری با دقت به حرفاش گوش کن و روی نظر خودت پافشاری نکن.

باشد که همه به راه راست هدایت شویم
          جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۲:۲۳ ۱۴۰۴/۰۳/۰۷.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

بسیار عالی.موفق باشید.

فقط چرا دوتا ماژول موازی کردی ؟؟؟
            منفی باتری اول رو وصل نکردی ؟؟؟

باتری وقتی سری بسته بشود ولتاژ با هم جمع میشود و جریان ثابت هست.
            وقتی موازی بسته بشود ولتاژ ثابت هست و جریان افزایش پیدا میکند.

دوتا موازی یکی سری دیگه نداریم اصلا همچین چیزی..

موقع سری یا موازی کردن باتری ها حتما باید از یک شکل یک سایز یک مدل یک مارک و ترجیحا در یک روز تولید شده باشند.!
            (مخصوصا موازی).

شما هم اگر از کسی راهنمایی میگیری با دقت به حرفاش گوش کن و روی نظر خودت پافشاری نکن.

باشد که همه به راه راست هدایت شویم
            درود

دوست عزیز اون دوتا برد کنترل ماله باطری فابریک بود که من متاسفانه وصل کردم ولی جواب ندادن به گمونم ایراد داشته باشن،،،خلاصه مجبور شدم یه برد کنترل برای باطری ۳ سل سفارش بدمکه همنوز به دستم نرسیده همون مولی که خود شما برام لینک خرسدش رو گذاشتی،،،به احتمال زیاد یا امروز بعد از طهر یا شنبه صبح میرسه دستم که روی باطری نصب کنم،،این شالله بعد از نصب نتیجه ی کار رو اعلام میکنم..
            سپاس فراوان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X