اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه میتونیم به یک آردوینو یک متغیر یا اسم بصورت ورودی با کیپد یا کیبورد وارد کنیم ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونه میتونیم به یک آردوینو یک متغیر یا اسم بصورت ورودی با کیپد یا کیبورد وارد کنیم ؟

سلام دوستان
    برای مثال من یک آردوینو رو با یک ESP8266 برنامه نویسی کردم که مثلا دما رو بفرسته به سرور.
    حال اینو میدم به یک فرد دیگری که قراره در محیطش نصب کنه منتهی من که نمیتونم بهش آموزش بدم اینجوری کد هارو تغییر بده و نام و پسورد وایفای خودت رو بهش وارد کن تا بتونه به اینترنت وصل شه.
    چه پیشنهادی برای ایجاد پروتکل ورودی دارید ؟
    • مثلا یک LCD بذارم برای مثال و یک کیپد که فرد بتونه توسط اون SSID و پسورد رو وارد کنه و اینترنت ماژول رو وصل کنه بدون اینکه کدهارو تغییر بدیم .
    • یا مثلا راهی که طرف به کامپیوترش با USB وصل کنه و با نرم افزار خاص بتونه یوزر و پسورد دلخواهشو ست کنه روی این برد طراحی شده.
    • یا هر راه دیگر پیشنهادی

ممنون میشم راهکارهاتون رو بفرمایید.

پاسخ : چگونه میتونیم به یک آردوینو یک متغیر یا اسم بصورت ورودی با کیپد یا کیبورد وارد کنیم ؟

بچه ها کسی نیست راهنمایی کنه ؟!؟!؟
    ارائه سرور و هاست رایگان : kandohost.com

دیدگاه

پاسخ : چگونه میتونیم به یک آردوینو یک متغیر یا اسم بصورت ورودی با کیپد یا کیبورد وارد کنیم ؟

نوشته اصلی توسط sjangjoo نمایش پست ها
      بچه ها کسی نیست راهنمایی کنه ؟!؟!؟
      سلام
      خوب تقریبا خودتون جواب خودتونو دادید؛ دیگه راهی نمیمونه

دیدگاه

سلام دوستان
        برای مثال من یک آردوینو رو با یک ESP8266 برنامه نویسی کردم که مثلا دما رو بفرسته به سرور.
        حال اینو میدم به یک فرد دیگری که قراره در محیطش نصب کنه منتهی من که نمیتونم بهش آموزش بدم اینجوری کد هارو تغییر بده و نام و پسورد وایفای خودت رو بهش وارد کن تا بتونه به اینترنت وصل شه.
        دو تا پیشنهاد هم من ارائه بدم خدمتتون:
        اپلیکیشن موبایل برای ارتباط wifi با esp8266
        صفحه ی تحت وب که با کد پیشفرض از روی esp8266 راه اندازی می شود و امکان تغییرات را به کاربر می دهد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
          سلام
          خوب تقریبا خودتون جواب خودتونو دادید؛ دیگه راهی نمیمونه
          نه دوست عزیز من صرفا این راهها به ذهنم اومده و از نوع و نحوه راه اندازی و قسمت فنی اش اطلاع ندارم و درخواست اصلیم این بوده که این راههایی که عرض کردم و یا راههایی که میدونید رو بصورت فنی و عملی توضیح دهید.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Quantum. نمایش پست ها
          سلام
          دو تا پیشنهاد هم من ارائه بدم خدمتتون:
          اپلیکیشن موبایل برای ارتباط wifi با esp8266
          صفحه ی تحت وب که با کد پیشفرض از روی esp8266 راه اندازی می شود و امکان تغییرات را به کاربر می دهد.
          با تشکر از راهنمایی تون ،
          لطفا یک لینک یا توضیح درباره نحوه راه اندازی یا منابعی برای این کار بفرمایید تا بتونم پیاده کنم

دیدگاه

سلام دوستان
            • مثلا یک LCD بذارم برای مثال و یک کیپد که فرد بتونه توسط اون SSID و پسورد رو وارد کنه و اینترنت ماژول رو وصل کنه بدون اینکه کدهارو تغییر بدیم .
            • یا مثلا راهی که طرف به کامپیوترش با USB وصل کنه و با نرم افزار خاص بتونه یوزر و پسورد دلخواهشو ست کنه روی این برد طراحی شده.
            • یا هر راه دیگر پیشنهادی

ممنون میشم راهکارهاتون رو بفرمایید.

مواردی که عنوان کردید همگی سخت افزاری هستند. درحالیکه یکی از دلایل استفاده ما از این ماژول حذف این موارد و کاهش هزینه نهایی می باشد.
            بستگی داره به روش ارتباط کاربر با esp که اپلیکیشن هست یا html
            اگر از روش html دارید استفاده می کنید و اینکه صفخه لاگینتون فرق کنه براتون مهم نباشه می تونید از کتابخانه آمادش استفاده کنید که روشش به این صورت هست که وقتی اولین بار اجرا میشه و اطلاعاتی درونش ذخیره نشده میاد اول esp رو توی مود AP راه اندازی میکنه و شما مشخصات مودم یا روتر وایفایتون رو میدید و دستگاه از اون ببعد به مودم وصل میشه.
            In this guide you'll learn how to use WiFiManager with the ESP8266 board. WiFiManager allows you to connect your ESP8266 to different Access Points (AP) without having to hard-code and upload new code to your board. Additionally, you can also add custom parameters (variables) and manage multiple SSID connections.
            تاپیک ویدیوهای آموزشی حواشی آردوینو و ESP

دیدگاه

نوشته اصلی توسط digi-rx نمایش پست ها
              سلام
              مواردی که عنوان کردید همگی سخت افزاری هستند. درحالیکه یکی از دلایل استفاده ما از این ماژول حذف این موارد و کاهش هزینه نهایی می باشد.
              بستگی داره به روش ارتباط کاربر با esp که اپلیکیشن هست یا html
              اگر از روش html دارید استفاده می کنید و اینکه صفخه لاگینتون فرق کنه براتون مهم نباشه می تونید از کتابخانه آمادش استفاده کنید که روشش به این صورت هست که وقتی اولین بار اجرا میشه و اطلاعاتی درونش ذخیره نشده میاد اول esp رو توی مود AP راه اندازی میکنه و شما مشخصات مودم یا روتر وایفایتون رو میدید و دستگاه از اون ببعد به مودم وصل میشه.
              https://randomnerdtutorials.com/wifi...-and-password/
              نه به این صورت هست :
              این برد به سرور های thingspeak و یا cayenne وصل شده و توسط سه دکمه ای که در پنل این سایت ها تعبیه شده کنترل میشه و کد نوشته شده که مثلا اگر دکمه ای در پنل فشار داده بشه چراغ قرمز روشن میشه و دکمه دیگر در پنل سایت باعث روشن شدن چراغ سبز میشه و ...
              کل کارکرد برد به این صورت هست . حالا این راهی که فرمودین با این راه سازگاری داره ؟

دیدگاه

به نظر من بهترین راه پروگرام کردن اردوینو از راه دور هست. یعنی شما که امکان اتصال به اینترنت به اردوینو رو دادید چرا می خواهید ریش و قیچی رو بدید به خود طرف که اخریش هم خراب کاری کنه و زحمت شما رو زیاد کنه؟
                گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
                  به نظر من بهترین راه پروگرام کردن اردوینو از راه دور هست. یعنی شما که امکان اتصال به اینترنت به اردوینو رو دادید چرا می خواهید ریش و قیچی رو بدید به خود طرف که اخریش هم خراب کاری کنه و زحمت شما رو زیاد کنه؟
                  خب ببینید وقتی یک برد رو میسازیم و به فردی میفروشیم نمیتونیم برای یه ابزار ساده که فروختیم بریم خونشون و به وایفایشون وصلش کنیم !
                  دسترسی زیادی نمیدیم که خرابکاری کنه ، فقط میخوایم هرکسی مه خریده خودش بتونه به وافای وصلش کنه

دیدگاه

نه به این صورت هست :
                    این برد به سرور های thingspeak و یا cayenne وصل شده و توسط سه دکمه ای که در پنل این سایت ها تعبیه شده کنترل میشه و کد نوشته شده که مثلا اگر دکمه ای در پنل فشار داده بشه چراغ قرمز روشن میشه و دکمه دیگر در پنل سایت باعث روشن شدن چراغ سبز میشه و ...
                    کل کارکرد برد به این صورت هست . حالا این راهی که فرمودین با این راه سازگاری داره ؟
                    مشکلی نداره. توی راهنمای برتون میزنید که کاربر برای دادن اسم و رمز مودم باید فلان لینک رو تو مرورگر اجرا کنه تا دستگاه به مودم وصل بشه. فقط یک چراغ یا آلارام هم برای نشان دادن وضعیت اتصال باید قرار بدید. اگر هم رمز مودمش عوض شد دوباره از همین مکانیزم استفاده کنه.

درمورد اون سرورهایی که فرمودید من قبلا هم گفتم. اینها بدرد پروژه هایی که قراره تولید انبوه بشن نمیخورن. البته اگر تعداد دفعات ارتباط بردتون در طول روز زیاد نباشه مشکلی فکر نکنم پیش بیاد.
                    تاپیک ویدیوهای آموزشی حواشی آردوینو و ESP

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X