اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل درساخت ساعت دیجیتال ( یه نفر کمک کنه)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل درساخت ساعت دیجیتال ( یه نفر کمک کنه)

سلام:
    می خوام یه ساعت با نشان دهنده ثانیه و دقیقه و ساعت بسازم ولی 2مشکل دارم:
    1) باتوجه به اینکه مقدار عدد2000 رو توی تایمر قرار دادم و با هر بار سرریز عددa یه واحد افزایش پیدا می کنه و بعد از اینکه a به مقدار 500 برسه مقدار ثانیه 1واحد پیدامیکنه ولی بازم مقدار تاخیر 1 ثانیه دقیق نیستش
    2) من می خوام با تحریک وقفه خارجی صفر مقدار دقیقه یه واحد افزایش پیدا کنه ومقدار ثانیه صفر بشه حالا مقدار ثانیه صفر می شه ولی دقیقه تغییر نمی کنه
    3)همین الان که می خواستم برنامه رو درستش کنم یه مشکل دیگه هم به وجود اومد (خواستم بهترش کنم بد تر شد :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz
    وقتی مقدار ثانیه به59 برسه مقدار ثانیه صفر می شه ولی مقدار دقیقه اضافه نمی شه

http://www.4shared.com/file/10320364/32757ee3/c21.html

پاسخ : یه مشکل

دوست عزیز توی برنامه نویسی با سی احتیاج نیست ++m=m لازم نیست همون ++m کافی شاید توی اینجا به مشکل خورده کامپایلر
    فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
    گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی عبدی
      دوست عزیز توی برنامه نویسی با سی احتیاج نیست ++m=m لازم نیست همون ++m کافی شاید توی اینجا به مشکل خورده کامپایلر
      سلام:
      آقاهادی تغییر رو اعمال کردم ولی هنوز مشکل بر طرف نشده

دیدگاه

دوست عزیز تعداد زیادی از این موارد رو نوشتین :
        a=a++;
        3
        آیا همه این هارو اصلاح کردین؟ البته خود C فکر نکنم این دستور رو خطا بگیره ولی خوب چیزی که لازم نیست نباید نوشت :smile:
        I ❤️ ECA

دیدگاه

یک مورد دیگه .... متاسفانه فعلا کامپایلر نصب ندارم تا امتحان کنم مجبوری خود برنامه رو دنبال کردم فکر کنم یکی از 2 پارانتز آخر اضافی هست!!!
          البته احتمال خطای دید بنده خیلی زیاد هست ولی یک نگاهی بکنین...
          I ❤️ ECA

دیدگاه

یه چیزی
            شما نمی تونی از کریستال ساعت استفاده کنی ؟؟
            اگه از این کریستال استفاده کنی بهترین دقت ممکن رو ازش می گیری .
            من با این یه تایمر ساختم . تستش کردم . تو حدود 100 ساعت ، حداکثر خطایی که ممکنه داشته باشه 1 ثانیه هست .
            به دلیل رعایت نکردن قوانین ، امضا ویرایش شد.

دیدگاه

سلام ممنون که توجه دارین:

درجواب آقای بلورچیان باید بگم که بله کلش ور درست کردم و 3پرانتز هم یه دونش برای برای if یه دونش برای while و اخریش هم برای void هشتش

irmicro :ممکنه توضیح خوبی در مورد کریستال ساعت بدی

دیدگاه

در avr ها سیستم Real Time Clock در خودش وجود داره و فقط کریستالش به دو پایه میکرو وصل میشه ولی در pic یا 8051 وجود نداره شما بایداز تراشهایی مثل DS1307 یا ....به میکرو وصل کنید و طریفه ارتبات اون هم از طریقه I2C مثل ایسی های حافظه مثل24c64 می باشد

دیدگاه

سلام:

اقا هادی من تازه کارم واز( I2C مثل ایسی های حافظه مثل24c64 ) چیزی سر در نمارم :cry: :cry:
                  اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید

دیدگاه

دوست عزیز این برنامه رو یک نگاهی بنداز مشکلت حل میشه
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,5282.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saleh
                      سلام:
                      می خوام یه ساعت با نشان دهنده ثانیه و دقیقه و ساعت بسازم ولی 2مشکل دارم:
                      1) باتوجه به اینکه مقدار عدد2000 رو توی تایمر قرار دادم و با هر بار سرریز عددa یه واحد افزایش پیدا می کنه و بعد از اینکه a به مقدار 500 برسه مقدار ثانیه 1واحد پیدامیکنه ولی بازم مقدار تاخیر 1 ثانیه دقیق نیستش
                      2) من می خوام با تحریک وقفه خارجی صفر مقدار دقیقه یه واحد افزایش پیدا کنه ومقدار ثانیه صفر بشه حالا مقدار ثانیه صفر می شه ولی دقیقه تغییر نمی کنه
                      3)همین الان که می خواستم برنامه رو درستش کنم یه مشکل دیگه هم به وجود اومد (خواستم بهترش کنم بد تر شد :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz
                      وقتی مقدار ثانیه به59 برسه مقدار ثانیه صفر می شه ولی مقدار دقیقه اضافه نمی شه

http://www.4shared.com/file/10320364/32757ee3/c21.html

با سلام:
                      مشکل شماره 3 حل شد ومن لینک رو تصحیح کردم ولی در مورد 2مشکل دیگه نم دونم باید چی کارکنم

اقا هادی متاسفانه من از برنامتون چیزی سر در نیوردم ممکنه خودتون توضیحی بدین (چطور کار میکنه چطور به میکرو متصل میشه...............)

دیدگاه

با سلام:
                        وقتی که سوئیچ رو فشار میدم کل مدار قفل میکنه به نظرم (اگه اشتباه نباشه ) برنامه از توی وقفه مر بوط به INT0 بیرون نمیاد
                        اگه کسی می دونه مشکل کجاست کمک کنه

دیدگاه

پاسخ : مشکل درساخت ساعت دیجیتال ( یه نفر کمک کنه)

سلام:

یه نفر کمکی کنه (لطفا :cry: :cry: :cry :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: )

دیدگاه

سلام:
                            مشکلها به غیر از دقیق نبودن زمان حل شد
                            یه نفر در مورد اینکه چطوری زمانش رو درست کنم به من کمک کنه

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
                              نمی خوام ناامیدت کنم اما من هم مثل شما دنبال ساخت یک ساعت دقیق هستم البته من بیشتر می خوام یک تقویم کامل شمسی درست کنم.
                              استفاده از تایمرها بعنوان شمارنده زمان در برنامه دقیق نیست وبه خیلی چیزها از جمله تعداد دستورالعملهای مورد استفاده در برنامه مود ( mode ) و موارد دیگه بستگی داره .
                              بهترین روش برای این کار استفاده از آی سی های real time مثل ds1307 این آی سی از پروتکل i2c استفاده می کنه و خیلی راحت خودش ثانیه دقیقه ساعت روز ماه وسال رو (میلادی) حساب می کنه وبا یک باطری بک پ کوچیک هم سالها کار می کنه وبسیار هم دقیقه :

http://www.4shared.com/file/7616501/51d166a5/real-time-ic.html

برای اطلاعات بیشتر به لینکهای زیر سر بزن.

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,5166.0.html
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,5533.msg20604.html#msg20604
                              ویا ds1307 رو تو انجمن سرچ کن موفق باشی .
                              خبرآمد خبری در راه است
                              سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X