اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست متن فارسی در مورد nfc (اورژانسی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در خواست متن فارسی در مورد nfc (اورژانسی)

سلام
    دوستان ببخشید سعی کردم مرتبط ترین انجمن رو برای سوالم انتخاب کنم.
    اگه میشه یه متن فارسی در مورد تکنولوژی nfc به من بدید.من فقط تا یکشنبه شب وقت دارم.واسه همین زمانی برای ترجمه ندارم.اگه متن اماده ای دارید بذارید .رومو زمین ندازید. :mrgreen:
    :job: :bye
    به جای اینکه یه اقیانوس کم عمق باشی, یه چاه ژرف باش.

پاسخ : در خواست متن فارسی در مورد nfc (اورژانسی)

دوباره سلام.بی خیال امتحان شدم و نشتم پای ترجمه :sad:. البته چند خط بیشتر وقت نکردم :redface:.چیزی ترسناکی از اب در اومد :mrgreen:
    ببخشید دیگه اگه نقصی داره مثل همیشه بزرگواری کنید و ببخشید. :smile:
    :NO:
    از آخرین ابداعات در زمینه ارتباط بین دستگاهها تکنولوژی nfc است که از near field communication مخفف شده است
    به زبان فارسی این واژه ها را می توان این گونه معنی کرد : ارتباطات حوزه نزدیک.
    این فناوری جدید ترین فناوری در زمینه ارتباط بیسیم است و به نوعی نوع تکامل یافته سیستمهای RFID است. در این نوع سیستم ها از امواج رادیوی مسافت کوتاه استفاده می شود و بدین معنی که فاصله بین دو دستگاه سازگار حداکثر تا ۱۰ سانتی متر است. مشخصات کاری این نوع سیستم ها به این شرح است :
    فرکانس کاری 56/13 mhz
    سرعت انتقال اطلاعات تا نرخ kbps ۴۲۴
    آنچه این تکنولوژی را از RFID تفکیک کرده است ارسال و دریافت اطلاعات است. این اطلاعات می تواند اعتبار یا حتی یک کوپن باشد. علاوه بر این تراشه ای که این وظایف را بر عهده دارد تنها ۵ میلی متر مربع فضا اشغال می کند.
    در واقع می توان این گونه بیان کرد که فناوری nfc گوشی تلفن همراه را به کارت اعتباری آن شخص تبدیل می کند. این تراشه توسط شرکت سازنده گوشی تلفن همراه در آن قرار داده می شود. این راه ارتباطی از استانداردهایی همچون ISO استفاده می کند.
    اینم عکس:
    www.mavromatic.com/images/sandisk.gif
    و
    http://www.4shared.com/file/52263650/2742ee8a/7_technology.html

به جای اینکه یه اقیانوس کم عمق باشی, یه چاه ژرف باش.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X