اقای fam تونسته بود با mega32 این کار رو انجام بده و من سورسش رو دارم اگر می خواین تا بزارم .جناب alitaroosheh هم گفتن که تونستن رو مگا 8 این کار رو بکنن.ولی اگر mmc تنها رو بخواین به روش سکتور خونی حتی با مگا8 کمتر هم میتونین این کار رو بکنین
اقای fam تونسته بود با mega32 این کار رو انجام بده و من سورسش رو دارم اگر می خواین تا بزارم .جناب alitaroosheh هم گفتن که تونستن رو مگا 8 این کار رو بکنن.ولی اگر mmc تنها رو بخواین به روش سکتور خونی حتی با مگا8 کمتر هم میتونین این کار رو بکنین
سلام
ممنون میشم اگه سورس مربوط به مگا 32 رو در اختیار منم بزارین. اگه با مگا 8 هم دارین ممنون میشم
چون این تجهیزات به صورت 512 بایتی سکتور بندی شدن نکته ای که باید در نظر گرفت اینه که حداقل SRAM میکروت باید بالاتر از این مقدار باشه مثلا 1024 بایت
نکته 2 : انتقال اطلاعات از طزیق پروتکل SPI هستش در نتیجه میکروت باید این پروتکل رو هم ساپورت کنه
با این شرایط می تونی بفهمی که کدوم میکرو ها رو می تونی استفاده کنی
موفق باشی
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
سلام
من هم تازه کارم اگه میشه بیشتر کمک کنید به لینکی که گذاشتید سر زدم من بخوام با sd کار کنم از کجا شروع کنم من تا حالا بیسیک کار کردم مشکلی که نیست با همون کار کنم یعنی میشه؟ :redface:
سلام
من هم تازه کارم اگه میشه بیشتر کمک کنید به لینکی که گذاشتید سر زدم من بخوام با sd کار کنم از کجا شروع کنم من تا حالا بیسیک کار کردم مشکلی که نیست با همون کار کنم یعنی میشه؟ :redface:
بله دوست عزیز با یسکام هم میشه .اتفاقا به کمک lib ها این کار خیلی هم ساده تر از اون چیزی هست که فکر میکنین
خیلی ممنون که جواب دادید با خوندن چیزی که آقای تروشه نوشته بودند و پایان نامه شون این موضوع فهمیدم ولی با نوشتن یه برنامه ساده مثلا با mega16 , تو کامپایلش ارور می گیره رو یکی از خط های mmc.bas میگه not enough sram space وقتی میکرو رو با یه میکرو که sram 4k داره عوض میکنم مشکل حل میشه پس چه طور با mega8 میشه با فورمت fat32 کار کرد
سلام
ببین دوست عزیز آقای تروشه 5 سال روی FAt کار کردن :eek:
بخاطر همین دیگه به همچی مسلط شدن و خودشون AVR-Dos رو بازنویسی کردن برای مگا 8 شمام اگه کار کنی میشه
تغییرات متغییر های AVR-Dos کار هر کسی نیست حتی به گفته ی خودشون توی این 5 سال کلی مموری سوزوندن :NO:
سلام
من میخام اطلاعاتی رو روی مموری ذخیره و در صورت نیاز از اون بخونم :twisted:
یه مقاله ای تو سایت نوشته اقای تروشه بود ولی اسمبلی
تو بیسکام چه جوری میشه کار کرد؟
کتابخونه داره؟؟
دیدگاه