اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال atmega8 به ماژول ttl to usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال atmega8 به ماژول ttl to usb

با سلام من یک مدار دارم که یک میکرو atmega8 به وسیله usart به ماژول دیگری دیتا میفرسه. حالا خواستم که این دیتا رو تو لپتاپم هم ببینم. به خاطر همین خروجی tx میکرو رو به rx ماژول ttl to usb وصل کردم gnd ها رو هم به هم وصل کردم. ,ولی در ترمینال لپتاپ به جای متنی که فرستاده میشه فقط کدهای اسکی 0x00 و 0x80 نشون میده.
    میکرو دیتا رو میفرسه و ماژول ttl to usb هم سالمه فقط ترمینال سیستم دیتارو نشون نمیده. ماژول رو به یک خروجی دیگه وص کردم دیدم درست کار میکنه.
    میشه راهنمایی کنید؟ با تشکر

نوشته اصلی توسط Hamed2025 نمایش پست ها
    با سلام من یک مدار دارم که یک میکرو atmega8 به وسیله usart به ماژول دیگری دیتا میفرسه. حالا خواستم که این دیتا رو تو لپتاپم هم ببینم. به خاطر همین خروجی tx میکرو رو به rx ماژول ttl to usb وصل کردم gnd ها رو هم به هم وصل کردم. ,ولی در ترمینال لپتاپ به جای متنی که فرستاده میشه فقط کدهای اسکی 0x00 و 0x80 نشون میده.
    میکرو دیتا رو میفرسه و ماژول ttl to usb هم سالمه فقط ترمینال سیستم دیتارو نشون نمیده. ماژول رو به یک خروجی دیگه وص کردم دیدم درست کار میکنه.
    میشه راهنمایی کنید؟ با تشکر
    با سلام ،
    آیا کار های پایه مثل تطبیق پورت های COM از دیوایس منیجر و تنظیم درست بادریت رو انجام دادید ؟
    و منطورتون از اینکه «ماژول رو به یک خروجی دیگه وص کردم دیدم درست کار میکنه» چی هست ؟

دیدگاه

سلام یک ماژول فاصله سنج دارم که خروجی uart میده که خروجیش رو تو لپتاپ دریافت کردم

دیدگاه

باسلام
        اگر از صحت تنظیمات Baudrate و Data bit و Parity و Stop bit اطمینان دارید و همینطور از String بودن فرمت دیتای ارسالی اطمینان دارید ، باید در نرم افزاری که باهاش مانیتور پورت را انجام میدید تنظیمات نمایش اطلاعات را از کد HEX به TEXT یا String تغییر بدید .
        در شبکه های صنعتی معمولا" اطلاعات با فرمت String ارسال نمیشه و در تمامی تجهیزاتی که تا به حال دیدم اطلاعات بصورت کد هگز ارسال میشه و معنی هر کد در Manual ذکر میشه .
        بهترین نرم افزار برای مانیتور پورت سریال که سالهاست برای کارهای صنعتی ازش استفاده میکنم Serial Port Monitor 7.0 از شرکت ELTIMA هست . البته پولی هست اما کرکش هم پیدا میشه .
        نرم افزار Hercules هم سبک و همه کاره و بدون نیاز به نصب هستش و کمتر از 2 مگ حجم داره
        اگر از Hercules استفاده می کنید روی صفحه کلیک راست کنید و در قسمت Special Chars گزینه Text Mode را برای نمایش صحیح اطلاعات متنی انتخاب کنید

دیدگاه

TX مبدل TTL-USB را به RX همان مبدل وصل کنید؛ سپس از طریق ترمینال داده ارسال کنید تا سالم بودن مبدل تأیید شود.
          موتورهای پله ای پنکیک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X