اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کنترل تلویزیون با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت کنترل تلویزیون با میکرو

با سلام خدمت همه آیا می شود با استفاده از یک میکرو ای وی آر و برنامه بسکام یک کنترل از راه دور تلویزیون ساخت مثلا برای تلویزیون ال جی ؟ لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه دارد برایم بنویسد. ممنون

پاسخ : ساخت کنترل تلویزیون با میکرو

بله میشه
    remote control ها پروتکل های مخصوص به خودشون رو دارن و البته اکثرا از کد منچستر استفاده میکنن

دیدگاه

اگر پروتکل هاش رو بدونی میشه راحت و حتی اگر ندونی هم اگر یک کنترل از همون مدل داشته باشد , یک مدار من دیدم که آشکار ساز مادون قرمز بود شما همه کلید ها را میزنید تا این مدار کد ها را به شما بدهد و بعد همبن کد ها را با یک مدار ساده فرستنده مادون قرمز میسازی و میفرستی!!!!!

دیدگاه

learning از روی ریموت کنترلی که داری به این راحتی ها هم نیست ولی میتونی کدهاشو گیر بیاری
        شاید هم از کدهایی باشه که اصلا bascom براش library داره

دیدگاه

دوست عزیز میتونی از دیود مادون قرمز کنترول برای هر کلید نمونه پالس رو بگیری بعد اون رو تو میکرو شبیه سازی کنی .
          من این کارو کردم کاملا جواب گرفتم.

دیدگاه

چه طور می توانم کدهایی را که کنترل از راه دور تلویزیون می فرست آشکار کنم و همچنین چطور می توانم آن کدها را توسط میکرو ای وی آر بفرستم.
            ممنون

دیدگاه

به این لینکها یک سری بزن پروژه های مشابه دارند حتما کار گشا خواهد بود

http://www.elect.ir/post-228.aspx

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=287631

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

سلام
                از کدی که برای دیود مادون قرمز کنترل فرستاده میشه نمونه گیری کن بعد با تایمر میکرو تاخیر هارو برای صفر ویک بودن دیود دربیار
                حالا برای هرکلید کنترل یه رشته پالس داری اون ها رو به یه دیود مادون قرمز بفرست و دیود رو به سمت تلویزیون بگیر. همین
                موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashkan2009

چه طور می توانم کدهایی را که کنترل از راه دور تلویزیون می فرست آشکار کنم و همچنین چطور می توانم آن کدها را توسط میکرو ای وی آر بفرستم.
                  ممنون

دیدگاه

تو بازار آی سی هایی هست که بنام چشمی پارس معروف هستند . اسم دقیق و دیتلشیتش الان همراهم نیست . اینا توشون هم فتودیود دارن هم فیلتر هم تقویت کننده . البته دو نوع 36KHz و 38khz تو بازار هست که فرکانس فیلترشونه . شما با توجه به کنترلت نوع مناسب رو انتخاب کن . از خروجی این آی سی کد رو راحتتر میتونی سمپل کنی چون دیگه مدوله نیست .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X