اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول سریال LCDهای متنی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول سریال LCDهای متنی

سلام دوستان

من یه ماژول سریال LCD برای LCDهای متنی طراحی کردم و چون هیچ نمونه ی ایرانی نداره بعنوان اختراع ثبتش کردم. تا حالا اونو با میکروکنترلرهای AVR و دو زبان بیسیک و C هم تست کردم که جواب داد. در مرحله بعدی اونو به پورت سریال کامپیوتر وصل کردم و با زبان ویژوال بیسیک باهاش ارتباط بر قرار کردم که خوشبختانه اینم جواب داد. اگه خدا بخواد تا اواخر همین ماه به بازار میاد و قیمتشم در حدود 8000 تومنه.

حالا اگه از شما دوستان کسی به استفاده از این ماژول در میکروکنترلرهای PIC علاقه داره می تونه کدی رو که من در زبان بیسیک نوشتم در زبان مورد علاقش برای میکروکنترلر مورد نظرش بنویسه و برای من بفرسته تا من تستش کنم و ببینم که ماژول با میکروکنترلرهای PIC کار می کنه یا نه؟ (البته صد در صد کار میکنه ولی اینکه برنامش چطوری باید نوشته بشه مهمه! بهرحال کار از محکم کاری عیب نمیکنه)آخه من بجز AVR با میکروکنترلرهای دیگه آشنا نیستم بهمین دلیل نتونستم با میکرومنترلری بغیر از AVR تستش کنم!

اینم کدی که باید برای میکروکنترلر مورد نظرتون بنویسید:
    کد:
    '           In The Name Of GOD

'Project Planner   : Morteza Rahimi Kordmahalle
    'Microcontroller   : ATTiny2313

'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

$regfile = "2313def.dat"
    $crystal = 7372800
    $baud = 9600

$hwstack = 32
    $swstack = 10
    $framesize = 40

'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Configurations ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdpin = Pin , Db7 = Portb.2 , Db6 = Portb.3 , Db5 = Portb.4 , Db4 = Portb.5 , E = Portb.1 , Rs = Portb.0

Config Portd = Input

'~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Main Program ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Do

If Pind.4 = 1 Then

Print "cls"
     Waitms 100

Print "lcd MrK"
     Waitms 1000

Print "cursor on 200,5"
     Waitms 3000

Print "cursor off"
     Waitms 3000

Print "locate 2,1 Mohamad"
     Waitms 3000

End If

Loop

End

بعضی از ویژگی های این ماژول :
    1. استفاده از یک پین میکروکنترلر برای کنترل LCD
    2. پشتیبانی از LCDهای 1*16 ، 2*16 ، 4*16 ، 2*20 ، 4*20 ، 2*40 و 1a*16
    3. امکان تعیین سرعت انتقال در سه رنج 2400 ، 9600 و 19200
    4. امکان تنظیم کنتراست LCD بصورت نرم افزاری
    5. پشتیبانی از تمامی دستورات LCD....[/align]

به این صفحه نگاهی بندازید.

http://mrkelectronic.blogfa.com/page/inventions.aspx

اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجّل الفَرَجَهُم

{خلاف قوانین}
    [img width=124 height=100]http://mortezark.persiangig.com/image/Web/6_3.PNG[/img]

پاسخ : ماژول سریال LCDهای متنی

سلام.
    من هرجا رفتم نتونستم این ماژول را بخرم. تمامی سایت های نوشته شده کالا را حذف کرده اند.
    من دسترسی به تهران و مشهد ندارم اگر میتونید یک پیگیری بکنید تا بتونم این کالارا اینترنتی خرید کنم.
    [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X