اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرم کردن ATMEGA64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرم کردن ATMEGA64

نوشته اصلی توسط 4850
    آره :redface:
    نکات خاصی داره :question:
    اشکال نداره. این سوال رو که پرسیدم بخاطر این بودم که ما طرف مقابلمون رو خوب بشناسیم. میکرویی که پیش شماست خود به خود یه مقدار اذیت میکنه(حتی با تجربه ها). شما بهتره اول سعی کنید یه میکرو با پکیج DIP رو پروگرم کنید تا یه چیزایی دستتون بیاد(مثل یه مگا16 ساده). چون پروگرمرهای ارزون یه مقدار واسه کار کردن اذیت میکنن. مثلا هاتل اگه داشته باشی من شک دارم اینقده اذیت کنه.
    پس اول به صورت روتین برید یاد بگیرید تا بعد بریم سراغ مگا64

دیدگاه

نه فکر کردم منظورتون این میکرو هستش :rolleyes:
      من تا الان خیلی با ATMEGA 32 ، ATMEGA 8 ، ATMEGA 16 ، ATMEGA 8535 کار کردم و شاید بیش از 1000 بار این نوع میکرو هارو ، چه با همون پورت پرینتر و چه با همین پروگرامرم ، پروگرام کردم ولی این . . . :angry:
      راستی پروگرامرام اینه شما تا الان باهاش کار نکردین :question:

تویه سایت این پروگرامر (http://www.cnfco.ir) نوشته بود وقتی تو حالت ISP استفاده میشه باید برای میکرو منبع کلاکی به اندازه ای که فیوز بیت ها معین کردن فراهم بشه ولی ما وقتی که با STK 200/300 کار میکنم که اصلا اینطوری نیست به نظر شما درسته یا من بد فهمیدم :eek:
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
        نه فکر کردم منظورتون این میکرو هستش :rolleyes:
        من تا الان خیلی با ATMEGA 32 ، ATMEGA 8 ، ATMEGA 16 ، ATMEGA 8535 کار کردم و شاید بیش از 1000 بار این نوع میکرو هارو ، چه با همون پورت پرینتر و چه با همین پروگرامرم ، پروگرام کردم ولی این . . . :angry:
        راستی پروگرامرام اینه شما تا الان باهاش کار نکردین :question:

تویه سایت این پروگرامر (http://www.cnfco.ir) نوشته بود وقتی تو حالت ISP استفاده میشه باید برای میکرو منبع کلاکی به اندازه ای که فیوز بیت ها معین کردن فراهم بشه ولی ما وقتی که با STK 200/300 کار میکنم که اصلا اینطوری نیست به نظر شما درسته یا من بد فهمیدم :eek:
        این چیزا رو دفترچه راهنمای پروگرمر شما توضیح داده. من پارالل تا حالا پروگرم نکردم. میکرو رو با چی تبدیل کردی به DIP؟ برد تبدیل داری؟ درست لحیم کردی؟ می تونی یه تصویر ازش که به پروگرمر وصل کردی بذاری؟

دیدگاه

سلام. من هم همین مشکلو برا پروگرام کردن MEGA64 داشتم که بعد از تحقیق به جای MOSI MISO از TXD0 TXD0 استفاده کردم. اما الان هر بار که میخوام میکرو رو پروگرام کنم باید ای سی MAX232 که به پایه های RXD0 و TXD0 هست رو در بیارم اگه نه میکرو شناسایی نمیشه یا وسط کار ارور میده. خیلی اذیت میشم. اینو چطور باید برطرف کنیم؟ واقعا این چه طراحی ایه برا این میکرو؟

دیدگاه

خودم براش یه برد زدم و تمام پایه هارو چک کردم نه اتصالی داره نه عدم اتصال یا قعطی :rolleyes:

برای اتصال به پروگرامر هم اگه با stk 200/300 باشه که اینطوری عمل میکنم:
            MOSI===>PORTE.0
            MISO===>PORTE.1
            SCK===>PORTB.1
            RESET===>PIN 20 FROM MICRO
            GND===> GND
            Vcc و GND رو هم که از بیرون توسط یه رگولاتور 7805 تامین می کنم
            ولی اگه با خود پروگرامر کار کنم که باز همین به همین ترتیب عمل می کنم تنها با این تفاوت که تغذیه و زمین رو مستقیم از خود پروگرامر که داره میگیرم

و همچنان در حسرت استفاده از این میکرو دارم می سوزم و می گدازم آخه چرااااااااااااااا
            کلی بهش پول دادم
            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
            [hr]

دیدگاه

:wow:
              یافتم
              :angry: میکرو سوخته بود به همین راحتی
              ضمنن به این پروگرامری که عکسشو گذاشتم اعتماد نکنید با این نمیشه atmega64 رو پروگرام کرد :NO:
              این مگا 64 هم عجب میکرویه مزخرف و نازنازیی هستشا حسابی مارو سر کار گذاشته بود
              [hr]

دیدگاه

مهندس به نظرت mega128 هم همین بازیایی رو که گفتی در میاره؟؟

دیدگاه

atmega128 هم مثل atmega64 خیلی راحت با stk 200/300 پروگرام میشه اگه نتونستی با این پروگرامر پروگرامش کنی یا اتصالاتت قطعی داره یا میکروت سوخته
                  [hr]

دیدگاه

خیلی میکرو سگ جونیه.
                    من دوبار رو برد چسبوندم بعد با هیتر در اوردم برای بار سوم بازم لحیم کردم کار کرد. :nice:
                    خیلی جالبه. : :read:
                    Someone who can change the world
                    ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
                      سلام. من هم همین مشکلو برا پروگرام کردن MEGA64 داشتم که بعد از تحقیق به جای MOSI MISO از TXD0 TXD0 استفاده کردم. اما الان هر بار که میخوام میکرو رو پروگرام کنم باید ای سی MAX232 که به پایه های RXD0 و TXD0 هست رو در بیارم اگه نه میکرو شناسایی نمیشه یا وسط کار ارور میده. خیلی اذیت میشم. اینو چطور باید برطرف کنیم؟ واقعا این چه طراحی ایه برا این میکرو؟
                      خوب مهندس شما اول بیا مدارتو برایان دوستمون بزار.
                      بعدم شما یک دیپ سوئیچ SMD یا DIP بگیر ووصل کن به txd0 , rxt0 هر موقعه که خواستی پروگرم کنی این اتصالات رو قطع کن.
                      به همین راحتی

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پروگرم کردن ATMEGA64

نوشته اصلی توسط محمد یارمحمدی
                        سلام
                        از یه نرم افزار دیگه واسه پرگرام کردن میکرو استفاده کن:
                        http://www.lancos.com/prog.html
                        سلام
                        میگم این برنامه ای که دادید روی ویندوز سون هم کار میده؟ من میخوام هگز یه پروگرامر رو بریزم روی میکروش در واقع دارم یه پروگرامر avr درست میکنم
                        پروگرامری هم که دارم stk200/300 هستش
                        من با avr کار نمیکنم اگه میشه کمک کنید ممنون
                        AYRIC

دیدگاه

سلام دوستان
                          من این میکرو رو پروگرم میکردم
                          ولی یهویی و بدون هیچ دلیی دیگه پروگرم نمیشه
                          اینم بگم که ازش استفاده نکردم و فقط پروگرامش کردم
                          لطفا راهنماییم کنید
                          با تشکر

دیدگاه