اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساعت با استفاده از کدها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساعت با استفاده از کدها

نوشته اصلی توسط mahan110

دوست من از 74247 استفاده کن برای آند
    74248 برای کاتد
    بالا تر از 9 هم بهش بدی حروف aتا f رو برات مینویسه

یهنی 74247 مشکل 7447رونداره و اعداد 6 و 9 رو کامل نشون میده oo: چون من از 7448 برای اند استفاده کردم و الان ساعتم مثل ساعت داره کار میکنه فقط 6 و 9رو درست نشون نمیده :angry:مشکل من فقط همینه با 74248 حل میشه :question:البته 74247 برا اند اینطوری که میگین درسته
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

راستی یه سوال کوچیک دیگه اینکه ساعت من با led هستش ولی با 12ولت با اینکه 2تا2تا با هم سریشون کردم انچنان نوری نداره :sad: از دو ترانزیستور به صورت نات برای تقویت اندها و یه uln2803 برا کاتدها استفاده کردم فکر میکنم جریان کم میاره اخه مقاومتها هم 4.7اهم هستند دیگه کمترین مقاومتو گذاشتم ولی تو نور خورشید دیده نمیشه ولی ساعتهایی رو دیدم که روزدیدند اونا چطورین من چیکار کنم 2تاulnباهم موازی کردم ولی بازم هیچ فرقی نکرد :cry:
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
        راستی یه سوال کوچیک دیگه اینکه ساعت من با led هستش ولی با 12ولت با اینکه 2تا2تا با هم سریشون کردم انچنان نوری نداره :sad: از دو ترانزیستور به صورت نات برای تقویت اندها و یه uln2803 برا کاتدها استفاده کردم فکر میکنم جریان کم میاره اخه مقاومتها هم 4.7اهم هستند دیگه کمترین مقاومتو گذاشتم ولی تو نور خورشید دیده نمیشه ولی ساعتهایی رو دیدم که روزدیدند اونا چطورین من چیکار کنم 2تاulnباهم موازی کردم ولی بازم هیچ فرقی نکرد :cry:
        از لحاظ تئوری کارایی که شما انجام میدید شاید درست باشه ولی از لحاظ مهندسی و دید صنعتی پر از ایراد ( منم این کارایی که شما انجام دادید رو انجام دادم ولی برای LED نبوده )
        کار رو از اول در نظر بگیر
        ورودیها و خروجیها رو هم بگو
        توی هر سگمنتت میخای چند تا LED بزاری
        نوع LED رو چی انتخاب کردی (مارک LED رو بگو )
        جریان 12 ولتی که داری چند آمپر هستش؟
        و... ( اینا رو بگو تا ادامه بدم )
        A-Hosseini

دیدگاه

پورت b خروجی به 7448 پورت d ورودی سوییچها پورتc خروجی رفرش اندها تو هر سگمنت 14led (دو ردیف 7تایی)که 2تا2تا با هم سری و موازین نوع led بیضی ابی که در حالت عادی باید 4تاشو سری کنی و با یه 22-56اهم بدی به 12که تو مدار من... :eek:2تاسزی با یه 4.7 اهم :sad: تغذیه 12-5امپره البته 2امپریم تموم شده که اینو گذاشتم والا همون کافی بود سگمنتهارو هر 3-4میلی ثانیه رفرش میکنم البته رو 4 یه کمکی بازم سوسو میکنه که 3 کردم خوب شد اصلا مگه نباید چشم تا 50بار در ثانیه رو نبینه چرا پس با 4میلی ثانیه چشم من یکی لااقل میبینه اخه واسه 4تا سگمنت میشه 16میلی :eek: تا 50میلی برای 50هرتز که چشم نباید ببینه چقدر راهه oo: اگه زمان رفرش رو زیاد کنم شاید نور بهتر بشه که میشه ولی چشمک امون نمیده
          حالا این صحبتا برا جوابی که خواسته بودین در مورد 74247-8 هم توضیحی بدین که ما بدونیم با اینا میشه عدد 6 و 9 رو درست نشون داد یا نه راستی برنامه که هست اون بالا
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام

من از 4543 استفاده کردم . درست نشون میده فقط حروف رو نشون نمیده.

یه نگاه به دیتاشیتش بندازی بد نیست.

موفق باشید
            Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jh_topgraph
              سلام

موفق باشید
              معذرت میخوام مطمئنی درست دادی 4543خالی یا حرفی چیزی قبلو بهدش نداشت این چه دیتاشیتی بود اصلا ربطی به bcd-seg نداشت یا من اشتباه کردم میشه لینک دیتاشیتشو بذارین یا مشخصات کاملتر ممنون میشم
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                پورت b خروجی به 7448 پورت d ورودی سوییچها پورتc خروجی رفرش اندها تو هر سگمنت 14led (دو ردیف 7تایی)که 2تا2تا با هم سری و موازین نوع led بیضی ابی که در حالت عادی باید 4تاشو سری کنی و با یه 22-56اهم بدی به 12که تو مدار من... :eek:2تاسزی با یه 4.7 اهم :sad: تغذیه 12-5امپره البته 2امپریم تموم شده که اینو گذاشتم والا همون کافی بود سگمنتهارو هر 3-4میلی ثانیه رفرش میکنم البته رو 4 یه کمکی بازم سوسو میکنه که 3 کردم خوب شد اصلا مگه نباید چشم تا 50بار در ثانیه رو نبینه چرا پس با 4میلی ثانیه چشم من یکی لااقل میبینه اخه واسه 4تا سگمنت میشه 16میلی :eek: تا 50میلی برای 50هرتز که چشم نباید ببینه چقدر راهه oo: اگه زمان رفرش رو زیاد کنم شاید نور بهتر بشه که میشه ولی چشمک امون نمیده
                حالا این صحبتا برا جوابی که خواسته بودین در مورد 74247-8 هم توضیحی بدین که ما بدونیم با اینا میشه عدد 6 و 9 رو درست نشون داد یا نه راستی برنامه که هست اون بالا
                هر 2 تا LED رو با هم سری کن وبا یه مقاومت 560 اهمی به مثبت 12 وصل کن سمت های منفی هر 14 LED رو هم به هم وصل کن ، برای هر هفت قسمت سگمنتت این کارو بکن . 7 منفی داری اونارو به خروجی یه 74hc573 بده هر چند تا سگمنت داری هم ورودیهای لچشونو به هم وصل کن بعد بده به خروجی یه 7447 و ورودی 7447 رو به میکروت بده . بعد هم پایه های EN لچ ها رو بده به میکروت
                برنامش رو هم که گفته بودم چطوری بنویس
                A-Hosseini

دیدگاه

یعنی uln لازم نداره پس مشکل مدار من چیه چرا جواب نمیده اونقدر پرنور نمیشه یعنی نمیشه همینو تقویت کرد خروجی 74573 یه uln نیاز نداره
                  { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

وقتی سگمنتها رو آند بگیری از شر قطعات اضافی خلاص میشی ( دیگه هیچ بافری لازم نیست )
                    A-Hosseini

دیدگاه

الانم مال من اند یعنی چطوری نیازی نداره اگه از لچ استفاده کنم نیاز نداره یا کلا oo:یعنی منم نیازی نبوده استفاده کنم :eek:
                      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el

معذرت میخوام مطمئنی درست دادی 4543خالی یا حرفی چیزی قبلو بهدش نداشت این چه دیتاشیتی بود اصلا ربطی به bcd-seg نداشت یا من اشتباه کردم میشه لینک دیتاشیتشو بذارین یا مشخصات کاملتر ممنون میشم
                        اینم لینک دیتاشیت فقط هواست باشه حتما bp باشه چون سری B همین مشکلی که گفتی رو داره
                        http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/H/E/F/4/HEF4543BP.shtml
                        Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

پورت b خروجی به 7448 پورت d ورودی سوییچها پورتc خروجی رفرش اندها تو هر سگمنت
                          شما چون از سگمنتهای کاتد استفاده کردی ( 7448 )باید بافر براشون بزاری ...
                          ولی تو این روش لچ ، LED ها مستقیم حتی بدون ترانزیستور به VCC مدارت وصل میشن
                          A-Hosseini

دیدگاه

ولی یه بار دیگه دقت کنید من گفتم از اند استفاده کردم :redface: خروجی 7447 منفیه و نمیشه به کاتدهاداد( البته چون از 2803 میگذره و اینورت میشه باید 7447 رو با udn2981a بکار برد ) 7448 مثبته و بعد از 2803 منفی میشه و میره به کاتدها این مال اولی :biggrin:مسئله دوم اینکه حالا خروجی 74573 میتونه 7تاled رو (14تا دوتایی) رو با مقاومت 560اهم روشن کنه وگه جند امپر میتونه جریان بده اگه بخواد پر نور باشه باید حداقل هر دو led که سرین 10میلی بکشن که میشه 70تا :eek:اگه جریان اونقدر نمیده چرا 560 اهم اگه میده که دمش گرم :icon_razz: درسته :question:یا جریان led ها کمتره :surprised:
                            سوال دیگه اینکه چرا یه حاله نور دارن تمام led ها یه نور خیلی کمی دارن البته عرض کردم خیلی محسوس نیست ولی بلاخره... :sad: :redface:
                            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jh_topgraph
                              سلام

موفق باشید
                              متشکر از ارسالتون 74ls247 حروف رو هم نشون میده
                              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

خروجی 7447 منفیه و نمیشه به کاتدهاداد
                                منظورتون از این حرف چیه ؟؟
                                مگه شما به کاتد مثبت میدید؟
                                در هر صورت من این مدارو چندین بار جاهای مختلف بستم و داره جواب میده ، استفاده کردن یا نکردن از اون مدار دست خود شماست
                                نوع LED ها هم خیلی تو نورشون مهمه
                                A-Hosseini

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X