اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نوشتن روی SD کارت با فرمت FAT32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نوشتن روی SD کارت با فرمت FAT32

ممنون دوست گرامی.ولی بازم رم 4 منو نمیتونه بشناسه؟چراااااااااااااااااا؟با کتابخونه mmc راحت تا رم2 گیگو کار کردم ولی این پدرمو در اورده.ممنون میشم کمک کنین

دیدگاه

حتما فایل Config_MMCSD_HC رو در برنامه فراخوانی نمیکنید - این فایل تا 64 گیگ ساپورت میکنه و 16 گیگ خودم استفاده کردم
      براتون اپلود کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55 نمایش پست ها
        حتما فایل Config_MMCSD_HC رو در برنامه فراخوانی نمیکنید - این فایل تا 64 گیگ ساپورت میکنه و 16 گیگ خودم استفاده کردم
        براتون اپلود کردم
        http://s8.picofile.com/file/82714229...SD_HC.inc.html
        نه فراخوانی کردم.ورژن بسکامم 2.0.7.8 هستش اونم demoواسه این میتونه باشه؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

چون تو خود فایل کتابخونه که میرم.قسمت ارتباط با spi خاکستریه!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

این ورژن جدید هستش اینو فراخوانی کن -- نسخه دمو فقط محدودیت حجم فایل هگز تا 4 کیلوبایت رو داره
          اون رنگ خاکستری تو فایل تنظیمات مربوط به نوع ارتباط هستش - اگر ارتباط SPI سخت افزاری باشه قسمت نرم افزار خاکستری میشه و اگر ارتباط نرم افزاری رو انتخاب کنید قسمت سخت افزار خاکستری میشه
          تو همین فایل کانفیگ در بالای صفحه یک متغییر وجود داره که نوع ارتباط رو تنظیم میکنی بر اساس مداری که بستی
          برنامه نمونه برات میزارم

دیدگاه

آقا یوسف ممنون از کمکت.ولی نمیفهمم چطور اون رنگ خاکستری رو بردارم.اصلا گیج میزنم.من از مگا 128 استفاده میکنم ارتباط isp soft یعنی پورت c.0 ,port c.3,portc.6,portc.7

یه سوالی دوباره.من اینو نوشتم تو برنامم$include "CONFIG_AVR-DOS.bas"$include "CONFIG_MMCSD_HC.bas" شما چرا $include "Config_AVR-DOS.inc"گذاشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظورم .inc هستش؟یعنی اشتباه هستش؟ممنون میشم از این سردرگمی درم بیارین

دیدگاه

داداش خودم حل کردم همشووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووو.بازم ممنون از راهنمایی هاتون

دیدگاه

شکر.مکل حل شد .در رابطه رم و میکرو کتابخانه دیگری هم با زبان بیسیک نوشته شده که خیلی پیچیده تر هستش . حوصله داشتی کارکنی بفرستم برات یه نگاه بنداز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55 نمایش پست ها
                  شکر.مکل حل شد .در رابطه رم و میکرو کتابخانه دیگری هم با زبان بیسیک نوشته شده که خیلی پیچیده تر هستش . حوصله داشتی کارکنی بفرستم برات یه نگاه بنداز
                  خیلی هم خوبه دوست عزیز.بفرستین اگه ممکنه.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط miladsh777n نمایش پست ها
                    سلام چرا این فایلی که گذاشتین دانلود نمیشه پسسسسسسسسسسسسس؟نیازش دلرم.لطفا لینک جدیدشو بزارین

اینووووو میگم.لطفااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!
                    سلام mmc.lib تا میکرو 2g راه اندازی می کند
                    ولی فایل mmcsd_hc که استفاده می کنم
                    کامپایلر خطای نداره ولی میکرو رم نمی خونه
                    کسی هستش راه اندازی کرده باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X