اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط usart (خواهش می کنم کمک کنید )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط usart (خواهش می کنم کمک کنید )

کتاب کاهه رو داری توی اون توضیح داده اگه نداری بگو تا برات email کنم توی اون کاملا هست
    ایمیل من :
    arash_ufo@yahoo.com

دقیقا بگو می خوای چی کار کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
    کاربرد برنامه:
    من 3تا ic دارم، می خوام یکیش مستر باشه و دوتای دیگه اسلیو باشند.
    میکروی مستر وقتی که بهش گفتم یا بر اساس یه برنامه که توش نوشتم 3 بایت داده رو به میکرو های اسلیو بفرسته (داده های فرستاده شده با هم فرق دارند مثلا a1,a2,a3 رو به یکی و b1,b2,b3 رو به بعدی بفرسته)
    حالا این بایت ها توی برنامه هایی که در میکرو های اسلیو نوشتیم کار خودشون رو انجام می دند، مثلا خروجی پورت d رو برابر با بایت a1 قرار می دم و...

برای اینکار من نخست در هر کدوم از اسلیو ها یه ثابت به نام add تعریف کردم که آدرس اسلیو محسوب میشه بعد مستر 4تا بایت میفرسته که بایت اول همون آدرس slave که میخواد بهش فرمان بده و سه بایت بعدی داده ها هستند
    بعد در اسلیو ها هر 4 بایت رو می گیرند و ذخیره می کنند اگر بایت نخست که آدرس باشه با اون ثابتی که به نام add در هر کدوم از میکرو ها نوشته شده برابر بود اون میکرو سه بایت داده رو به اجرا می زاره در غیر این صورت بایت های داده دریافت شده رو در نظر نمی گیره
    حالا شما اگه می خواید برنامه رو کامل بنویسید، بایت اول رو بدید به خروجی پورت a و بایت های 2و3 رو بدید به pwm به عنوان compare هاش

دیدگاه

پاسخ : ارتباط usart (خواهش می کنم کمک کنید )

ببخشید از بسب عجله پست رونوشتم اشتباه شد :smile:

البته الان اصلاحش کردم

دستور INKEY() بود که اشتباهی نوشتم waitkey

دوست عزیز برنامه رو به صورت زیر تغییر بده درست میشه :

Add1 = INKEY()
      Waitus 20
      Rled = INKEY()
      Waitus 20
      Bled = INKEY()
      Waitus 20
      Gled = INKEY()
      Waitus 20