عجله نکنید. یکی از وارد کننده ها داره 10000 تا میکروی AVR رو با قیمت خیلی ارزون وارد می کنه. احتمالا تا دو سه هفته دیگه قیمت ها می شکنه. ( ترخیص کار گمرک خوب سراغ ندارید ؟ )
...............................................
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
Ctrl+C , Ctrl+V
.................................................. ....
آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی
البته نمایندگی های موجود بیشتر روی نرم افزارهای و محصولات سخت افزاریون کار میکنند ولی اگر کسی نیاز به محصولات فروشگاه داشت میتونه آنلاین خرید کنه (با پست پیشتاز 48 ساعته به دستش میرسه) هر چند که من هم مشتاقم در اصفهان نمایندگی داشته بشیم ولی فعلا کسی درخواست نداده.
در مورد قیمت ها هم قطعا با حداقل قیمت خواهند بود ولی در نظر داشته باشید که قیمت روی 100-200 تا که من خواهم خرید با 10 هزارتای وارد کنندگان اصلی فرق خواهد کرد ! در ثانی من از اروپا قصد وارد کردن دارم و قطعا کیفیت قطعات با چین قابل مقایسه نخواهند بود هرچند متاسفانه قیمت هم بالاتر از چین خواهد بود.
در کل برای انجام یک سری کارهای تحقیقاتی در سایت باید این کار رو انجام بدیم چه صرفه اقتصادی داشته باشه و چه نداشته باشه. مطمئنم خیلی ها دنبال استفاده از میکرو های متنوع و به روز هستند.
سلام نمایندگی گرفتن چه شرایطی میخواد من فروش قطعات دارم اصفهانم اگر در توانم باشه میتونم باهاتون همکاری کنم الان هم mega16 هنوز دارم و اگر کسی خواست بگه زیاد نیست ولی اگه کسی گیرش نیومد کارو راه میندازه
سلام نمایندگی گرفتن چه شرایطی میخواد من فروش قطعات دارم اصفهانم اگر در توانم باشه میتونم باهاتون همکاری کنم الان هم mega16 هنوز دارم و اگر کسی خواست بگه زیاد نیست ولی اگه کسی گیرش نیومد کارو راه میندازه
برین به این آدرس
http://eshop.eca.ir/reseller.php
It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
ولی AVR معمولی یه چیز دیگست پروگرم شدن راحتش نصب راحت روی برد برد...
بازم بگم؟
ولی کار با ARM سخت اینکه باید برد داشته باشیم-باید بتونیم PCB طراحی کنیم-باید بتونیم میکرو رو روی برد لحیم کنیم...
حالا فکر نمیکنید ARM یکمی مشکل داره؟ :rolleyes:
راستی چرا کسی میکرو نمیاره :angry:به یکی گفتم XMEGA بیار گفت تهران XMEGA نیست :eek:
حالا من یه XMEGA میخوام برای برد ولی موجود نیست
میکرو هم ATXMEGA64A3 هست
نوشته اصلی توسط مهدی مهری
نه داداش حراج نکرده بود...درست داد...!
به نظر من جایگزین واقعا خوبی برای ATMEGA128 هست
بله فکر کنم منم آخریشو خریدم نزدیک بود 11تومان بهم بده
ولی کار با ARM سخت اینکه باید برد داشته باشیم-باید بتونیم PCB طراحی کنیم-باید بتونیم میکرو رو روی برد لحیم کنیم...
حالا فکر نمیکنید ARM یکمی مشکل داره؟ :rolleyes:
فکر کنم تا چند وقت دیگه با تصمیماتی که مدیریت سایت گرفتند حل بشه
فکر کنم تا چند وقت دیگه با تصمیماتی که مدیریت سایت گرفتند حل بشه
ما هم امیدواریم که این اتفاق بیفته.
با اینکه خود من هم دل خوشی از AVR ندارم ولی فکر نمی کنم جایگزینی ARM باAVR کار چندان درستی باشه.
حالا فرضا mega128 رو جایگزین کردیم.Mega8 و mega16 رو چی کار کنیم؟
حالا حالا ها ما با AVR کار داریم.هنوز وقت بازنشستگیش نرسیده
دیدگاه