اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد اتصال avr به پرینتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد اتصال avr به پرینتر

سلام
    من میخواهم یک میکرو avr رو به پرینتر وصل کنم و با توجه به اعداد و رقم و نوشته های فارسی وارد شده توسط صفحه کیبرد کامپیوتر به avr ، همه این داده ها را مانند یک فرم یا یک فاکتور روی برگه A4 چاپ کند.
    حالا
    1- چه جوری به پرینتر وصل کنم و اطلاعات رو ارسال کنم
    2- چه جوری بتوانم یک فاکتور فارسی درون شرr تعریف کنم
    3- چه جوری به میکرو حالی کنم که هر عدد رو در جای مخصوص قرار بده و در نهایت پرینت کلی را انجام بده./

ممنون می شم راهنمایی جامعی کنید
    این موضوع برام خیلی مهم هست

پاسخ : کمک در مورد اتصال avr به پرینتر

اگه از سالهای خیلی دور با کامپیوتر کار کرده باشی باید یادت بیاد زمان ms-dos رو و پرینتر های سوزنی که از طریق پورت lpt1 به کامپیوتر وصل میشد . و با دستور print داس یا توی بیسک به فرمخت دیگه ای میشد یک رشته یا مجموعه ای از اینها رو روی پرینتر چاپ کرد
    برای فونت فارسی هم یک سری فارسی ساز بود که باید اجرا می کردی که اتفاقا این فارسی ساز ها هم معمولا برنامه هاشون توی بیسک نوشته می شد و شما هم باید این کار رو بکنی دقیقا اگه میخوای با چاپگر سوزنی این کار رو بکنی بعید میدنم مشکلی داشته باشی و لی اگه با این لیزری ها و جوهر افشان ها کار کنی که نمیدونم باید با چه ترکیبی دستور چاپ رو بفرستی و لی سوزنی رو فکر کنم بشه خیلی راحت انجام داد
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

salam
      age barnamaro vasam mail ****d mitonam komaketon konam
      akhe man am daram roye hamin proje kar mikonam

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farhad_67
        salam
        age barnamaro vasam mail ****d mitonam komaketon konam
        akhe man am daram roye hamin proje kar mikonam
        دوست عزیز تازه وارد لطفا به قوانین انجمن احترام بگزارد و از تایپ کردن به صورت فینگلیشی خودداری کنید
        در صورتی که کیبورد فارسی ندارید از سایت http://www.behnevis.com/ استفاده کنید متن شما :

سلام
        اگه برنامهآ‌رو واسعم میل کنید میآ‌تونم کمکتون کنم
        آخه منآ‌ام دارم روی همین پروژه کار میآ‌کنم

دیدگاه

سلام
          نوشته اصلی توسط john lock
          اگه از سالهای خیلی دور با کامپیوتر کار کرده باشی باید یادت بیاد زمان ms-dos رو و پرینتر های سوزنی که از طریق پورت lpt1 به کامپیوتر وصل میشد . و با دستور print داس یا توی بیسک به فرمخت دیگه ای میشد یک رشته یا مجموعه ای از اینها رو روی پرینتر چاپ کرد
          برای فونت فارسی هم یک سری فارسی ساز بود که باید اجرا می کردی که اتفاقا این فارسی ساز ها هم معمولا برنامه هاشون توی بیسک نوشته می شد و شما هم باید این کار رو بکنی دقیقا اگه میخوای با چاپگر سوزنی این کار رو بکنی بعید میدنم مشکلی داشته باشی و لی اگه با این لیزری ها و جوهر افشان ها کار کنی که نمیدونم باید با چه ترکیبی دستور چاپ رو بفرستی و لی سوزنی رو فکر کنم بشه خیلی راحت انجام داد
          آره اما من دقیقا متوجه نشدم که باید چیکار کنم
          میشه یک نمونه ساده از یک برنامه که با پرنتر سوزنی مثلا یک خط در وسط صفحه چاپ می کنه بزارید
          خیلی خیلی ممنون می شم

دیدگاه

شما شروع کن من در خدمتتم . ارتباط usart سعی کن روی برنامه هایپر ترمینال یه چیزی بنویسی ادامه میدیم با هم /

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X