اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اساتد محترم در مورد این ساعت کسی میتونه کمکی کنه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اساتد محترم در مورد این ساعت کسی میتونه کمکی کنه

ممنونم متوجه شدم جالبه ولی اون لچ داخلی اگه بخوایم استفاده میشه یعنی میشه از 74595 بعنوان لچ هم استفاده کرد یا نه همین انتقال اطلاعات خواه نا خواه با استفاده از لچه :question:
    حالاببین متوجه شدم یا نه ما به مدت 60ثانیه پایه سریال رو یک میکنیم
    و 60تا پالس به ورودی کلاک شیفت رجیستر میدیم (فقط 60ثانیه یک میکنیم مدام یا 60تا پالس میدیم ooبعد 60ثانیه صفر میدیم و 60تا پالس به ورودی کلاک بدین ترتیب 60تا ledروشن و بعد 60تاشون خاموش میشن یعنی ما هربار که به ورودی کلاک یک میدیم چون سریالمون یکه همینطور یک تو خروجی ظاهر میشه و بعد ا ز 60ثانیه که سریالو صفر کردیم تا 60تا پالس چون ورودی سزیالمون صفره همینطور هی صفر میاد تو خروجی تا تمامled ها خاموش شن درسته یعنی سریال یک و 60تا پالس به کلاک بعد سریال صفر و بهد 60تا پالس به کلاک درسته :nice: :applause: یا نه :sad:
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

واقعا دمت گرم با اینکه من بد توضیح دادم خوب مطلب رو گرفتی همینی که گفتی کاملا درسته
      از این آیسی فکر نکنم بشه به عنوان لچ استفاده کرد چون ورودیش سریاله
      اگر مدار رو دیده باشی متوجه میشی که من کلاک شیفت رجیستر و کلاک لچ رو به هم وصل کردم به این ترتیب لچ عملا از مدار خارج میشه
      اگر هم خواسته باشی میتونی اول اطلاعات رو شیفت بدی (بدون اینکه تو خروجی ظاهر بشه) بعد به پایه کلاک لچ یک کلاک بدی تا خروجیت تغییر کنه
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

پس یعنی همون که گفتم درسته به مدت 60ثانیه باید سریالو یک نگه داریم و 60تا پالس بدیم به کلاک درسته حالا یه سوال پایه 9رو به 14 وصل کردین مال چیه و اینکه میگین ورودیش سریاله یعنی چی فکر میکنم یعنی اینکه مثل لچ زیاد پایه نداره که اطلاعاتمونو روش بریزیم بعد با یع فرمان اونو بدیم تو خروچی و فقط یک پایه برای اطلاعات داره همینطوره؟ oo:
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

بله کاملا درسته همینجوریه
          نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
          اگر مدار رو دیده باشی متوجه میشی که من کلاک شیفت رجیستر و کلاک لچ رو به هم وصل کردم به این ترتیب لچ عملا از مدار خارج میشه
          اینم دلیل اتصال اون دوتا
          و سوم هم خوب این ای سی هشت تا ورودی نداره بلکه دیتا رو به صورت سریال میگیره و به صورت موازی روی خروجی نشون میده که میشه همین چیزی که شما میگید
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

راستش منوی تنظیماتو براش گذاشتم و دارم تاریخو دمارو هم بهش اضافه میکنم فقط یه سوال میخوام از یه ای سی مثل 4017 برا لچا البته le اونا استفاده کنم ولی کم میارم چون 12تا سگمنت داریم 6تا تاریخ 2تا دما و 4تا ساعت بقیشو از پاییههای خود میکرو استفاده کنم یا ای سی دیگه ای هم هست که بشه باهاش این کارو انجام داد
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

از همین595 استفاده کن نیازی به لچ نداری!
              با این ای سی اسکن کن و از اون طرف یک پورت میکرو رو با uln 2803 تقویت جریان کن و اطلاعات رو مستقیم بریز روی سگمنت ها (مولتی پلکس کن)
              595 یک پایه داره به نام ریست هر وقت این پایه رو فعال کنی تمام خروجی ها صفر میشه و مثل میکرو از نو راه اندازی میشه اینجوری راحت میتونی هر پایه ای که میخوای به سرعت فعال کنی یعنی عملا با 4 پایه میکرو بینهایت پایه میتونی درست کنی و هروقت بخوای به هرکدوم که بخوایی میتونی فرمان بدی
              فکر کنم ای سی 74hc160 تبدیل BCD به باینری هست که برای فعال سازی لچ ها هم مناسبه

دیدگاه

با 595اسکن کنم و با 2803تقویت برا اندهادیگه درسته اگه درسته خروجی 595 مگه چقدر جریان میده اومدیمو سگمنتامون بزرگ شد اونوقت برا کاتدها هر خروجی جواب میده و با اسکن کردن دوباره حالت لرزش نداریم
                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

اینجوری فقط برای یگمنت کوچیک خوبه ولی اگه uln2803 رو به 595 و پورت میکرو رو به udn2981 وصل کنی دیگه هر نوع سگمنتی با هر اندازه و ولتاژی رو میتونی راه بندازی
                  سرعت اسکن اگه بالا باشه (پری اسکالر پایین و فرکانس بالا ) به هیچ عنوان مشکل چشمک زدن نداری (البته کمی با مشکل کم نوری مواجه خواهی شد ولی برای داخل سالن حرف نداره)

دیدگاه

این اخری رو متوجه نشدم منظورت چیه چطوری
                    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

اول اینکه ببخشید من کیبوردم فارسی نداره و من همیشه جای (ی) و (س) رو برعکس میزنم بد عادتیه
                      اگرپ پری اسکالر رو نفهمیدین که همونیه که تو پیکر بندی تایمر بکار میره :prescaler=256
                      همونجوری که میدونید این یعنی فرکانس کاری میکرو تقسیم بر این عدد
                      خوب هرچی این عدد کوچیک تر باشه تایمر زودتر سر ریز میکنه
                      فرکانس مسکرو هم که همون کریستال میشه هر چی بالاتر سرعت میکرو هم بالاتر
                      البته این رو باید به صورت تجربی بدست بیاری و اگر سرعت خیلی بالا باشه سگمنتها کم نور میشن
                      اگر هم خیلی پایین باشه چشمک میزنن

دیدگاه

خوب مذیتش نسبت به استفاده ا لچ چیه اون که پرشم نداره و کارو خیلی راحت میکنه
                        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

برای چی من این رو طرح کردم مگه مشکل شما چی بود؟؟؟؟؟؟؟
                          خوب معلومه دیگه شما با 10 پایه از میکرو n تا سگمت میتونی راه بندازی ولی در لچ الان پایه کم آوردی تازه سخت افزار کمتری مصرف میکنی و قیمت تمام شده مدارت هم کمتر میشه (595 خیلی ارزونه)
                          البته اینجوری چون در هر لحظه یک سگمنت روشنه مصرف هم خیلی کاهش پیدا میکنه (ناسلامتی پارسال سال اصلاح الگوی مصرف بود :mrgreen در مداراتی که باید با باطری کار کنن این حرف اول رو میزنه

دیدگاه

اینجوری فقط برای یگمنت کوچیک خوبه ولی اگه uln2803 رو به 595 و پورت میکرو رو به udn2981 وصل کنی دیگه هر نوع سگمنتی با هر اندازه و ولتاژی رو میتونی راه بندازی
                            سرعت اسکن اگه بالا باشه (پری اسکالر پایین و فرکانس بالا ) به هیچ عنوان مشکل چشمک زدن نداری (البته کمی با مشکل کم نوری مواجه خواهی شد ولی برای داخل سالن حرف نداره)
                            راست میگه یادم رفته بود خوب در مورد توضیحات بالا من راستش یخورده گیج شدن یخورده واضحتر توضیح بدی ممنون میشم
                            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

کی راست میگه؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                              شوخی کردم نصف شبی یکم بخندیم
                              ببین اگه شما خروجی 595 ها رو به ورودی uln2803 وصل کنی و خروجی uln 2803 رو به پایه کاتد مشترک سگمنتها وصل کنی و از طرف دیگه یک پورت دلخواه مثل پورت D میکرو رو به ورودی ای سی UDN2981 وصل کنی و خروجی این ای سی رو به A,B,C و..... سگمنتها وصل کنی دیگه مشکل جریان و ولتاژ برای سگمنتها رو نداری

دیدگاه

کی راست میگه؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                                شوخی کردم نصف شبی یکم بخندیم
                                ببین اگه شما خروجی 595 ها رو به ورودی uln2803 وصل کنی و خروجی uln 2803 رو به پایه کاتد مشترک سگمنتها وصل کنی و از طرف دیگه یک پورت دلخواه مثل پورت D میکرو رو به ورودی ای سی UDN2981 وصل کنی و خروجی این ای سی رو به A,B,C و..... سگمنتها وصل کنی دیگه مشکل جریان و ولتاژ برای سگمنتها رو نداری
                                دیشب به خودم فرصت فکر کردن نمیدادم بعد که رفتم تو رختخواب یه خورده فکر کردم متوجه شدم این کارو کرده بودم فقط چون گفتی 595 یخورده گیج شدم چون تازه کار باشو یاد گرفتم :biggrin:
                                یعنی یه خروجی uln میتونه 4تا aیا...رو درایو کنه 4تاسگمنت هرکدوم 1aو1bو.. دارن دیگه واسه یه ساعت این کارو کردن به زور با 12ولت و دوتا led سری تونستم نورشونو به حد قابل قبول برسونم با مقاومت 4.7اهم فقط برای اینکه یه مقاومت سر راهش باشه والا مقاومتم اگه نمیزاشتم و 2تا led سری رو مستقیم میدادم به 12 و اون طرفشم میدادم به ترانزیستور بازم نمیسوخت و نورش بازم کم بود که اونو با لچ حلش کردم البته اون ساعت led بود با سون فرق میکنه درسته یا نه
                                حالا یه سوال دیگه اگه من قراره که برای رفرش 12تا سگمنت 2تا 595 بذارم چون هر 595 10خروجی داره درسنه پس باید برا 12 تا 2تا بذارم البته اگه اشتباه نکرده باشم خوب 2تا 4017بذارم که هم ارزونتره و هم به جای دوپایه میکرو 1پایه برا پالس فقط میخواد اگه دقیقا به جای 595 یه 4017 بذذارم و بدم به uln همون میشه که فقط یه پایه کمتر استفاده میشه خواهشا ناراحت نشین ولی چون من هنوز مبتدیم هی سوال برام پیش میاد لطفا اشتباهات منو تذکر بدین :rolleyes:خودم فهمیدم :icon_razz: برا 10تا سگمنت یه 4017 و یه پایه و برا 595 یکی و دوپایه تا اینجا درست ولی برا بیش از 10تا میشه 2تا4017و2تا پایه برا پالس و با 595 هم همینطور ولی البته 4017 ارزونتره البته در اینجا چون میخوایم فقط خروجیها یکی یکی یک بشن که هر دو یه کارو انجام میدم
                                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X