اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اساتد محترم در مورد این ساعت کسی میتونه کمکی کنه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اساتد محترم در مورد این ساعت کسی میتونه کمکی کنه

چرا ناراحت بشم؟ اصلا و به هیچ عنوان
    در این مورد کاملا حق با شماست و در این مورد 4017 شاید مناسب تر باشه
    البته اگه دیتاشیت 74595 رو بخونید متوجه میشید که این ای سی 8 خروجی داره
    ولی خوب مزیتش همینه که n تا از این ایسی رو حتی با 1 پایه ای سی میشه راه انداخت در صورتی که 4017 اینجوری نیست
    در مورد ساعت شما هم نه سگمنت با ال ای دی فرقی نداره ولی به احتمال زیاد یه جایه کار شما میلنگیده چون من ساعت با 14 سگمنت درست کردم با همین روش اسکن و نور قابل قبولی داشت فقط تو نور میتقیم خورشید کمی خوندنش سخت میشد (سگمنتهای 5سانت *7 سانت)
    در ضمن من گفتم از 2803 برای راه اندازی کاتد مشترک سگمنت ها استفاده کن و از UDN2981 برای A , B ,.... هر پایه 2803 به راحتی تا 500 میلی امپر جریان میده
    درضمن 595 خیلی ارزونه (160-170)
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام راستش اول اینکه من متوجه نور میتقیم خورشید نشدم یکم بیشتر توضیح بدین که فرقش با نور مستقیم چیه و چه کاری انجام میده :mrgreen: دوم منم با رفرشی درست کردم ولی یه لرزش کمی داره باید زمان رفرشو کم کنیم که نور کم میشه هرچند به قول شما برای سالن خوبه ولی در مجموع روش صحیح و اصولی و حرفه ای استفاده از یه لچ و uln است که سون led و سگمنت رو با هر اندازه ای بخوای میتونی با نور عالی درایو کنی ادم نباید در بند 100-200تومن باشه کار اصولی کن پول خوب بگیر این شعار منه هر چند پول خوب بده اش نیست :icon_razz: :redface:
      ضمنا تو این اصفهان خراب شده کسی حتی نمیدونه udn2981چی هست مدتی پیش برا خرید تمام طالقانی اصفهانو زیرو رو کردم کسی اسمشم نشنیده بود از uln با 573 استفاده کردم ضمنا فقط یک طرفو تقویت کردم چه لزومی داره که دوطرف تقویت بشه با uln میدی به کاتد و اندها به +12تمومه دیگه
      راستی یه سوال من ساعتم با led و خیلی پرنور چند تا عکس ازش میذارم ببین عیین یه لامپ نور میده البته الان عکساشو ندارم ولی میارم و براتون میذارم که نورشو ببینین ولی در روز تونور خورشید دید نداره حتی اگه نور مستقیم هم نباشه ولی بیرون از ساختمان هم باشه بازم نورش زیاد نیست دلیلش جیه یه سری ساعت دیدم که نور فوق العاده ای دارن که تو نورم جواب میده قضیه چیه
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام امیر جان یه سوال میخوام براش یه نشانگر روزهای هفته هم بذارم باید از weekday استفاده کنم و ایا این متغییر مقدارش عددیه یا اسم روزا رو نمایش میده
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام
          عددیه و از پیش تنظیم شده نیست
          یعنی خودتون باید بگید امروز چند شنبه است و اون متغییر رو که از 0 تا 6 هست رو تنظیم کنید
          ds فقط ساعت 24 یکی بهش اضافه میکنه
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X