اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با پروتکل Modbus در RS422

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار با پروتکل Modbus در RS422

دوستان من می خوام بین یک مستر و یک الیو یک ارتباط نیمه دو طرفه برقرار کنم البته با 485
    مد باسی که کار شده
    اگه کسی رو avr داره مارو هم راهنمایی کنه
    می خوام تو ثانیه 100 بار از مستر به اسلیو و 100 بار از اسلو به مستر اطلاعات بیاد
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

100 بار در ثانیه یعنی هر 10 میلی ثانیه یکبار. محدودیت سرعت نداری؟ چه تیپ اطلاعاتی قراره رد و بدل بشن دیجیتال یا رجیستر. ؟ آی دی هاشون پشت سر هم هستن یا متفاوت. آیا هر دو طرف avr هستن؟ روی چه سرعتی کار میکنن؟ فاصله شون با هم چقدره؟ چقدر مجازن از وقت میکرو رو برای ارتباط مصرف کنن؟ چند تا هستن؟ ....
      تمام اینها به نوعی به جواب شما ربط داره. تا اینا مشخص نشه که نمیشه جواب نهایی رو داد. دقیقا مثل اینه که بگی من میخوام با سرعت بالا یه جایی برم. کجا؟ زمینی هوایی دریایی؟ مثلا مسلما کره مریخ با اتوبوس واحد نمیشه رفت. یا هواپیما بالاتر از 1500 کیلومتر بر ساعت سرعت نمیگیره. به خونه بغلی هم با زیردریایی نمیشه رفت ....
      ممکنه ایرادبنی اسرائیلی بنظر بیاد اما جواب خوب اطلاعات خوب هم میخواد.
      وگرنه ممکنه هیچ وقت به این مرز 100 بار هم ارسال و هم دریافت نرسی.

دیدگاه

با سلام
        و ممنون دوسته من برا جواب
        خدمت شما عرض کنم مشکل من بیشتر سره مین مدباس هستش یعنی اینکه نوبت دهی کنم.هنوز که نتونستم
        اگه راهنمایی کنی ممنون میشم
        خوب
        1.ریت 9600 با فرکانس 2 میکرو فکر کنم برا کارم خوبه
        2.اطلاعات ریجستر هستش فقط خوندن 2 تا پورت
        3.فعلا چونن کدی برا مدباس پیدا نکردم پس ادرسی هم نذاشتم
        4....
        5.حدش 500 متره
        6.کله وقت میتونه داشه باشه
        7.کلا یه مستر داره یه اسلیو
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

خوب کسی راه حلی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
            با سلام
            و ممنون دوسته من برا جواب
            خدمت شما عرض کنم مشکل من بیشتر سره مین مدباس هستش یعنی اینکه نوبت دهی کنم.هنوز که نتونستم
            اگه راهنمایی کنی ممنون میشم
            خوب
            1.ریت 9600 با فرکانس 2 میکرو فکر کنم برا کارم خوبه
            2.اطلاعات ریجستر هستش فقط خوندن 2 تا پورت
            3.فعلا چونن کدی برا مدباس پیدا نکردم پس ادرسی هم نذاشتم
            4....
            5.حدش 500 متره
            6.کله وقت میتونه داشه باشه
            7.کلا یه مستر داره یه اسلیو
            به نتیجه رسیدید؟
            Reveng will surely come... Your hard time are ahead
            // - - - - - - - - - -
            برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
            // - - - - - - - - - -
            اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
            // - - - - - - - - - -

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X