من پروگرمر stk دارم و با اون فیوز بیت های میکرو رو دستکاری کردم بعد میکرو دیگه کار نکرد فکر کردم میکرو سوخته ولی میکرو که خریدم دیدم اونم کار نکرد
یعنی من دیگه نمی تونم میکرو پروگرم کنم؟!!!!
برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...
منم به همین روز افتادم :cry2:
یا میکرو رو قفل کردی که باید بندازی بره
یا کلا ک شو ایکستر نال کردی که دو حالت داره یا باید یه کریستال وصل کنی به ورو دی کریستال یا باید یه فرکانس مربعی بدی به xt1 :bye
والا راست میگی من حتی این مشکلو دارم ببین اصلا پرتو نمیشناسه اره من مجبور شدم برم usb بخرم وایییییی راس میگی ممکنه پرت بسوزه ویندوز عوض کردم یبار پرو گرام کرد دیگه اصلا نمیشناسه رو سخت افزار نشون میده که پورت هست ولی :angry: من فک می کردم مشکل مر بوط به انتی ویروسه اخه درایورشو ویروس می شناخت :cry2:
والا راست میگی من حتی این مشکلو دارم ببین اصلا پرتو نمیشناسه اره من مجبور شدم برم usb بخرم وایییییی راس میگی ممکنه پرت بسوزه ویندوز عوض کردم یبار پرو گرام کرد دیگه اصلا نمیشناسه رو سخت افزار نشون میده که پورت هست ولی :angry: من فک می کردم مشکل مر بوط به انتی ویروسه اخه درایورشو ویروس می شناخت :cry2:
حامد جان شما از چه پروگرمری استفاده کردین که این طوری شد؟
پروگرمر من stk هست که من با سیم معمولی و بدون بافر و ... وصل کردم .پروگرمر شما هم همین طوری بود؟
یکی از دوستام گفته بود که از این پروگرمر استفاده کنم احتمال آسیب رسیدن به مادر بورد هست ولی من گوش نکردم!!!! :sad:
راستی پروگرمر usb رو چند خریدی؟
برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...
حامد جان شما از چه پروگرمری استفاده کردین که این طوری شد؟
پروگرمر من stk هست که من با سیم معمولی و بدون بافر و ... وصل کردم .پروگرمر شما هم همین طوری بود؟
یکی از دوستام گفته بود که از این پروگرمر استفاده کنم احتمال آسیب رسیدن به مادر بورد هست ولی من گوش نکردم!!!! :sad:
راستی پروگرمر usb رو چند خریدی؟
حتی مقاومت هم سر راهش نزاشتید؟؟؟؟احتمال داره پورت پرینتر سوخته باشه
شایدم راست میگین این پرو گرامر من یه بافر داره ولی نا مردا خط خطی کردن :cry2:
شاید اون سوخته ولی در هر صورت الان من از پرو گرامرم استفاده نمیکنم ارور نداشتن پرو گرمر stk رو می نویسه :angry:
از یه پرو گرم 18 تومن یو اس بی که خریدم استفاده میکنم فقط یکم پرو گرم کردن ای سی سخت تر میشه باید یه بار ادرس فایل هگزو بدی بعد بزنی رایت شه در دسری شده واسه ما در ضمن مثل بیسکام نمیتونی رو فیوز بیتش کار کنی :cry2: فقط بیتاشو نوشته توضیح نداره
شایدم راست میگین این پرو گرامر من یه بافر داره ولی نا مردا خط خطی کردن :cry2:
شاید اون سوخته ولی در هر صورت الان من از پرو گرامرم استفاده نمیکنم ارور نداشتن پرو گرمر stk رو می نویسه :angry:
از یه پرو گرم 18 تومن یو اس بی که خریدم استفاده میکنم فقط یکم پرو گرم کردن ای سی سخت تر میشه باید یه بار ادرس فایل هگزو بدی بعد بزنی رایت شه در دسری شده واسه ما در ضمن مثل بیسکام نمیتونی رو فیوز بیتش کار کنی :cry2: فقط بیتاشو نوشته توضیح نداره
من دو احتمال میدم 1- اینکه شاید میکروکنترلر باشه 2- شاید 74HC244 باشه
:NO:
از این نوع پروگرامر باید حتما با بافر استفاده بشه شما چند حالت دارید:1- پروگرمر شما مشکل داره 2- پورت پرینتر مشکل داره 3- مشکل نرم افزاری داری 4 - اگه فقط یه میکرو داری شاید اون مشکل داره 5- شاید میکرو رو بردی رو حالت کریستال خارجی و چند حالت دیگه بهترین کار اینه که اول پروگرمر (با بافر)رو با یه کامپیوتر دیگه و یه میکروی سالم تست کن
دیدگاه