:applause:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
(غیر فعال کردن فیوزبیت JTAG)
Collapse
X
-
پاسخ : کمک فوری (غیر فعال کردن فیوزبیت JTAG)
نوشته اصلی توسط mobin_mسلام .
یک سوال خیلی مهم داشتم: از پورتهایی که پایه های آن برای ارتباط با پروتکل JTAG به کار برده میشود نمیتوان استفاده کرد!من برای غیر فعال کردن آن فیوز بیت Jtag و OCD را غیر فعال میکنم.ولی دوباره به حالت قبلی بر میگردد! نمیدانم علت آن چیست! لطفا کمکم کنید. ممنون
-
نوشته اصلی توسط mobin_mسلام .
یک سوال خیلی مهم داشتم: از پورتهایی که پایه های آن برای ارتباط با پروتکل JTAG به کار برده میشود نمیتوان استفاده کرد!من برای غیر فعال کردن آن فیوز بیت Jtag و OCD را غیر فعال میکنم.ولی دوباره به حالت قبلی بر میگردد! نمیدانم علت آن چیست! لطفا کمکم کنید. ممنون
آقا منم یه همچین مشکلی پیدا کرده بودم، اول فکر می کردم از پروگرمر باشه، چون بعد از هفت هشت بار پروگرم کردن این مشکل حل می شد، بعد فهمیدم مشکل از میکرو هست، بعضی ار میکرو ها JTAG هاشون ایراد داره یا کریستال های داخلیشون، اگه دیدی بعد از چند بار پروگرم کردن جواب نمی گیری میکرو را عوض کن.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mahmood karimi
سلام دوست عزیز
آقا منم یه همچین مشکلی پیدا کرده بودم، اول فکر می کردم از پروگرمر باشه، چون بعد از هفت هشت بار پروگرم کردن این مشکل حل می شد، بعد فهمیدم مشکل از میکرو هست، بعضی ار میکرو ها JTAG هاشون ایراد داره یا کریستال های داخلیشون، اگه دیدی بعد از چند بار پروگرم کردن جواب نمی گیری میکرو را عوض کن.
موفق باشید¸.•`¯`•.¸¸. S.A.E.I.D .¸¸.•`¯`•.¸
~~ ~~> M~S~K <~~ ~~
دیدگاه
-
پاسخ : (غیر فعال کردن فیوزبیت JTAG)
تاپیک رو از تو قبرش در آوردم. :mrgreen:.
من الان مشکلی که دارم اینه که هر کاری میکنم تو مگا 16 یا 32 که jtag رو غیر فعال کنم ، ولی نمیشه ، همیشه برنامه ریزی شدست، و غیر فعال نمیشه تا ال سی دی مو کانفیگ کنم باهاش.
پروگارمر هم یو اس بی هست و مال eca .
نرم افزارش که برنامه رو میریزم تو مگا هم eca هست.
قبلا مشکلی نداشتم، ولی الان هر کار میکنم نمیشه.
دوستان یه راهنمایی کنید.
با تشکر.به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
(پیش به سوی هدف)
دیدگاه
-
پاسخ : (غیر فعال کردن فیوزبیت JTAG)
نوشته اصلی توسط hosseinamتاپیک رو از تو قبرش در آوردم. :mrgreen:.
من الان مشکلی که دارم اینه که هر کاری میکنم تو مگا 16 یا 32 که jtag رو غیر فعال کنم ، ولی نمیشه ، همیشه برنامه ریزی شدست، و غیر فعال نمیشه تا ال سی دی مو کانفیگ کنم باهاش.
پروگارمر هم یو اس بی هست و مال eca .
نرم افزارش که برنامه رو میریزم تو مگا هم eca هست.
قبلا مشکلی نداشتم، ولی الان هر کار میکنم نمیشه.
دوستان یه راهنمایی کنید.
با تشکر.
این رو ببین خیلی خوبه
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95281.msg640743#msg640743
موفق باشید
دیدگاه
دیدگاه