اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص ورود و خروج با سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشخیص ورود و خروج با سنسور

نوشته اصلی توسط Siavash01

اینم قسمت مربوط به سنسورا و اپمپ.
    با همین یه اپمپ میتونی هر دوتا سنسورتو وصل کنی.
    سیاوش جان lm324گرفتم اگه مدارشو بذاری ممنون میشم

دیدگاه

این یه قسمت از datasheet lm324 هست که گذاشتم. از رو این میشه درستش کنی.
      14 پایس ای سیت؟ همینه دیگه. نه؟
      اگه روی عکس قبلی (همون که من برات کشیدم) دقت کنی میبینی که پایه های 2 و 6 علامت منفی و پایه های 3 و 5 علامت + دارن. این عکس بالایی هم اینارو داره.
      فککنم حالا بتونی جایگزینش کنی.
      حلله؟!
      کار بسیار ظریفی است که انسانی را ببخشیم، بی آنکه ارزشش را در نظر خود او و خودمان پایین بیاوریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid67
        پیمان جان متاسفانه به زبان C زیاد وارد نیستم.
        این شکلی که دوستمون گذاشت درسته ولی اون جفت مقاومتی که به پایه 3 وصله، 10K هست.
        درضمن آفست خروجی پ امپ در زمان غیر فعال بودن رو هم در نظر بگیر و یه جوری خنثی کن تا بیآ‌خود میکرو رو تحریک نکنه.
        ok
        برنامه رو بالاخره تکمیلش کردم
        بعد از if اولی می نویسیم PINB.1=1بعد i++
        و بعد از if دوم می نویسیم PINB.0=1بعدش می نویسیم--i
        که اگه PINB.0==1بشه PINB.1همون یک باشه و خروجی رو 1+ بکنه
        در if دوم هم به همان صورت
        دوستان یه نگاه بکنید ببینید درسته

دیدگاه

این یه قسمت از datasheet lm324 هست که گذاشتم. از رو این میشه درستش کنی.
          14 پایس ای سیت؟ همینه دیگه. نه؟
          اگه روی عکس قبلی (همون که من برات کشیدم) دقت کنی میبینی که پایه های 2 و 6 علامت منفی و پایه های 3 و 5 علامت + دارن. این عکس بالایی هم اینارو داره.
          فککنم حالا بتونی جایگزینش کنی.
          حلله؟!
          حله داداش دمت گرم مدار داخلیشو فقط میخواستم

دیدگاه

درست تر شد ولی فککنم یکم دیگه تغییرات میخواد.
            البته اینم بگم که برنامه ای که من خودم براش نوشته بودم خیلی کامل و درست نبود و ایراداتی داشت که بعدا راجع بهشون صحبت میکنیم.
            یه نکته هم بگم. اگه میخوای سخت افزارتو درست کنی بعد بری سراغ برنامش (که من اینجوری بیشتر حال میکنم!) میتونی برا میکروت یه زیف سوکت بزاری که بتونی راحت درش بیاریو برنامشو عوض کنی.
            در مورد برنامه هم باید بگم که اولا: شما باید دوتا شرط رو با هم and کنی. یعنی بگی اگه سنسور اول تحریک شده بود "و" سنسور دوم تحریک نشده بود :
            if (PINB.0==0&&PINB.1==1)
            دوما:
            بعد از این شرط باید بگی اگه برعکس این حالت پیش اومد اونوقت یکی کم کنه یا اضاف کنه.
            کار بسیار ظریفی است که انسانی را ببخشیم، بی آنکه ارزشش را در نظر خود او و خودمان پایین بیاوریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط peyman_dj69
              سیاوش جان lm324گرفتم اگه مدارشو بذاری ممنون میشم
              این مدار اشتباههه جای فرستنده گیرند غلطه :NO: :nerd:
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

درست تر شد ولی فککنم یکم دیگه تغییرات میخواد.
                البته اینم بگم که برنامه ای که من خودم براش نوشته بودم خیلی کامل و درست نبود و ایراداتی داشت که بعدا راجع بهشون صحبت میکنیم.
                یه نکته هم بگم. اگه میخوای سخت افزارتو درست کنی بعد بری سراغ برنامش (که من اینجوری بیشتر حال میکنم!) میتونی برا میکروت یه زیف سوکت بزاری که بتونی راحت درش بیاریو برنامشو عوض کنی.
                در مورد برنامه هم باید بگم که اولا: شما باید دوتا شرط رو با هم and کنی. یعنی بگی اگه سنسور اول تحریک شده بود "و" سنسور دوم تحریک نشده بود :
                if (PINB.0==0&&PINB.1==1)
                دوما:
                بعد از این شرط باید بگی اگه برعکس این حالت پیش اومد اونوقت یکی کم کنه یا اضاف کنه.
                سیاوش جان سنسور دوم یعنی سنسور خروجی در هر صورت تحریک میشه چون سنسور ها زیر هم هستند و باید بگم که من تا چهار شنبه وقت دارم باید تا اون موقع پروژه رو تحویل استاد بدم

دیدگاه

حامد راست میگه. جای led ها تو نقشه باید عوض بشه

شما چرا سنسور ها رو زیر هم میآ‌ذاری؟ قبلا هم که گفتم باید در یک راستای افقی و با چند سانتی متر فاصله باشن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                    این مدار اشتباههه جای فرستنده گیرند غلطه :NO: :nerd:
                    درسته! شرمنده. تن تن نوشته بودم اصلانم دقت نکردم. :icon_razz: ببخشید.
                    ممنون که گفتین. :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط peyman_dj69
                      سیاوش جان سنسور دوم یعنی سنسور خروجی در هر صورت تحریک میشه چون سنسور ها زیر هم هستند و باید بگم که من تا چهار شنبه وقت دارم باید تا اون موقع پروژه رو تحویل استاد بدم
                      من سعی میکنم مدام پی گیری کنم و جواب بدم ولی بعضی وختا کار پیش میاد..
                      همونطور که دوستمون گفتن شما باید سنسور ها رو با فاصله چند سانت از هم قرار بدی(به نسبت اندازه چیزی که قراره شمرده بشه، یعنی فاصله باید اونقد باشه که موقع رد شدن هر دو سنسورو تحریک نکنه)
                      من با فاصله چند سانت گذاشتم.
                      واسا عکسشو برات بذارم

دیدگاه

البته این مدارو من برای یادگیریه یه چیزایی ساخته بودم و اینجا خب lcd و یسری چیزا اضافی هستن.
                        ببین اون دوتا led رو. اونا گیرنده هان. من فرستنده هارو رو برد برد سوار میکردم. هر فرستنده روبروی یه گیرنده. البته فاصله ای که من میتونستم ایجاد کنم بین فرستنده ها و گیرنده ها خیلی زیاد نبود(فقط چند سانت) ولی خب این بخاطر این بود که خیلی براش وخت نذاشتم. شما اگه بخوای میتونی با کیفیت بهتری درست کنی(به شرط اینکه از استادت وخت بیشتری بگیری برای تکمیل پروژت)
                        حالا اگه یه چیزی از جلوی سنسور اولی رد بشه و به سنسور دوم برسه 7seg یکی به عدد قبلیه خودش اضاف میکنه و اگه برعکس این اتفاق بیفته یکی از عدد نمایش داده شده روی 7seg کم میشه.
                        البته همونطور که گفتم دستگاه من ایراداتی داره که خیلی تابلو ان! ولی مشکل نرم افزاریه واگه براشون وخ میزاشتم فک میکنم حل میشدن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid67
                          حامد راست میگه. جای led ها تو نقشه باید عوض بشه

شما چرا سنسور ها رو زیر هم میآ‌ذاری؟ قبلا هم که گفتم باید در یک راستای افقی و با چند سانتی متر فاصله باشن.
                          داداش این استاد گیر داده که باید سنسور ها زیر هم باشه به خاطر اون یکمی سخت شده

دیدگاه

؟
                            شاید باید سنسور دیگه ای باشه. ها؟
                            بش گفتی مادون قرمز؟ چیزی نگفته؟
                            شاید منظورش اینه که فرستنده و گیرنده باید روهم باشن (اگه این باشه فککنم بشه کاریش کرد)
                            ولی تا اونجایی که به ذهن من میرسه باید دوتا فرستنده و گیرنده با یه فاصله افقی از هم داشته باشی که بتونن داخل شدن و خارج شدنو با کمک هم تشخیص بدن.

دیدگاه

ببین میتونی با دوتا لیزر و دوتا گیرنده لیزر این کار را خیلی خوب با کیفیت و ارزان راه بندازی
                              این عکس را با برنامه قدرتمند paint کشیدم :nice: :nice:

ببین وقتی یه جسم بخواهد از بین این دو عبور کنه اول سنسور لیز 1 قطع میشه بعد سنسور لیزر 2 و میفهمی که یکی وارد شده و وقتی اول سنسور لیز 2 خاموش بشه بعد سنسور لیزر 1 میفهمی یکی خارج شده به همین راحتی و فاصله بین این دوتا گیرنده و فرستنده هرچی باشه مشکلی براش پیش نمیاد :nice: :nice: :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid_d_0101
                                ببین میتونی با دوتا لیزر و دوتا گیرنده لیزر این کار را خیلی خوب با کیفیت و ارزان راه بندازی
                                این عکس را با برنامه قدرتمند paint کشیدم

ببین وقتی یه جسم بخواهد از بین این دو عبور کنه اول سنسور لیز 1 قطع میشه بعد سنسور لیزر 2 و میفهمی که یکی وارد شده و وقتی اول سنسور لیز 2 خاموش بشه بعد سنسور لیزر 1 میفهمی یکی خارج شده به همین راحتی و فاصله بین این دوتا گیرنده و فرستنده هرچی باشه مشکلی براش پیش نمیاد :nice: :nice: :wow:
                                خب مشکل اینه که مثل اینکه استادش گفته سنسورا باید زیر هم باشن. یعنی سنسور اول و دومی نباشه. (اینجوری که من متوجه شدم) که البته فک نکنم منظور استاده این بوده باشه.نه؟
                                راستی L-)یه چن خط در مورد این لیزرا توضیح میدین؟ قیمتشون چنده؟ دقتشون از مادون قرمز بیشتره؟ بردشون چقده؟ میزان مصرفشون چجوریه؟
                                ممنون میشم اگه همرو بگین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X