سلام .میخواستم بدونم مگه خروجی mt8870 رو مستقیم به میکرو وصل نمیکنن؟ چون من وقتی آزمایش میکنم مثل اینکه میکرو سیگنال صفر mt8870 رو یک در نظر میگیره .راه حل چیه؟ باید مقاومت سر راش بزارم؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اتصال mt8870 به میکرو
Collapse
X
-
پاسخ : اتصال mt8870 به میکرو
سلام دوست عزیز
چون(Q1,Q2,Q3,Q4) خروجیهای MT8870 باینری است.
اولین نکته اینه که خروجی آیسی MT8870 فعال یکه پس شما باید تو میکرو بر اساس خروجی آیسی MT8870 برنامه نویسی کنی.
بعد از اون به شکل زیر عمل کن:
بعد از اون یه خازن 100nf با دوسر تغذیه میکرو و تغذیه آیسی موازی کن.
دیدگاه
-
آره پورت رو هم ورودی تعریف کردم . ولی نظرتون راجع به اینکه میکرو هر ولتازی رو یک فرض میکنه چیه ؟ به نظرتون جایی از کارم ایراد داره؟ ببنید برنامه زیرو دادم بهش ولی وقتی خروجی صفر mt8870 رو حتی با مقاومت سری به پین D7 میدم باز حلقه for عمل میکنه!
$regfile = "M16def.dat"
$crystal = 1000000
Config Pind.7 = Input
Config Pina.0 = Output
Dim I As Word
Do
If Pind.7 = 1 Then
For I = 0 To 100
Wait 1
Toggle Porta.0
Next
End If
Loop
End
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط amin-khنه والا . این کارو هم کردم ولی نتیجه نداد . انگار این میکرو با ما لج کرده نمیدونم دیگه چیکارش کنم
دوست عزیز خروجی پایه های mt8870 را به led وصل کن بعد با تلفن دستی شماره بگیر ببین خروجی led ها روشن می شوند. یک پایه int (اینتراپت ) داره که هر بار شماره میگیری یک پالس روی این پایه ایجاد می شود.
موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی حیاتیسلام
دوست عزیز خروجی پایه های mt8870 را به led وصل کن بعد با تلفن دستی شماره بگیر ببین خروجی led ها روشن می شوند. یک پایه int (اینتراپت ) داره که هر بار شماره میگیری یک پالس روی این پایه ایجاد می شود.
موفق باشید
دیدگاه
-
سلام اینجا رو دیدی
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=12506.0انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
[glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid
دیدگاه
-
از راهنمایی هاتون واقعا ممنونم . آقا محسن تاپیکتون مخصوصا خیلی به دردم خورد ولی مشکلی که من دارم با خود میکرو هست که شاید باید اونو عوض کنم. راستی پایه های mt8870 تو حالت صفر هم led رو با نور کم روشن میکنن دیگه؟!(مال من که اینطوره) عجیبه که میکرو این ولتاژ ها رو هم یک میگیره اینطور نیس؟
دیدگاه
دیدگاه