اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

SMD و دستورات BASCOM-AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

SMD و دستورات BASCOM-AVR

با سلام خدمت همه دوستان

لطفا پاسخ سوال های من رو بدهید ، خیلی خیلی ازتون ممنونم

برای کانفیگ کردن ATmega32-SMD در BASCOM-AVR باید از دستور ( "regfile = "m32def.dat$ ) استفاده کرد یا خیر
    و یک سوال دیگر این که اتصال کریستال خارجی به میکروکنتلر چه فایده هایی دارد و در چه مواردی به کار می رود و برای کانفیگ کردن آن در BASCOM-AVR از چه دستوری باید استفاده کرد و یک توضیح کامل در مورد کریستال خارجی
    من به میکروکنتلر ATmega32 - SMD خازن کریستال هم 22 پیکو فاراد متصل کرده ام آیا خازن کریستال همان کریستال خارجی است
    من یک مدار ریست به میکرو ATmega32 - SMD متصل کرده ام از این مدار در چه مواردی باید استفاده کنم و چه کاربردی دارد؟
    http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

پاسخ : SMD و دستورات BASCOM-AVR

با سلام

برای کانفیگ کردن ATmega32-SMD در BASCOM-AVR باید از دستور ( "regfile = "m32def.dat$ ) استفاده کرد یا خیر
    بله

و یک سوال دیگر این که اتصال کریستال خارجی به میکروکنتلر چه فایده هایی دارد و در چه مواردی به کار می رود و برای کانفیگ کردن آن در BASCOM-AVR
    زمانی که شما میخواهید تا در فرکانس های بالاتری برحسب نیاز استفاده کنید و از آنجایی که کریستال داخلی از 8 مگا هرتز بالاتر نیست کریستال خارجی مورد استفاده قرار میگیرد.
    برای استفاده از آن از Help بسکام که جامع نیز هست استفاده فرمایید.

من به میکروکنتلر ATmega32 - SMD خازن کریستال هم 22 پیکو فاراد متصل کرده ام آیا خازن کریستال همان کریستال خارجی است
    اگر از کریستال خارجی استفاده میکنید خازن ضروری هست.
    خازن , کریستال نیست.

من یک مدار ریست به میکرو ATmega32 - SMD متصل کرده ام از این مدار در چه مواردی باید استفاده کنم و چه کاربردی دارد؟
    زمانی که میکرو به اصطلاح هنگ میکند در مواردی به جز ریست سخت افزاری چاره ای باقی نمی ماند , مدار ریست به این منظور است البته که کاربرد های دیگری نیز دارد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X