اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فاصله سنج پنجاه متری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فاصله سنج پنجاه متری

حق با شماست ولی من چیزی تا حالا ندیدم که 50 متر جواب بده !! من فقط با همین پروژه ای که معرفی شد ایده دادم .
    همین!!!!!
    انجام دادن و ندادنش دیگه با خود طرفه مهندس جان.
    موفق باشید

دیدگاه

سلام ببخشید من چند روزی نبودم رفته بودم مسافرت وقت نکرده بودم به سایت سر بزنم
      من برای فاصله سنج 7 متری از سنسور ULTRA 12 R و ULTRA 12 T و تراشه 555 برای ساخت فرکانس دقیق استفاده کرده بودم پروسسورمم مگا 32 بود خیلی عالی بود تا فاصله 7 متر رو با دقت 10 سانت اندازه میگرفت ولی برای کاری که میخوام انجام بدم 7 متر خیلی کمه ولی مشکلم حل شد من از سنسور لیزر و یه Photo IC تونستم جواب بگیرم خیلی عالی کار میکنه از همتون متشکرم :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ATI RADEON
        سلام ببخشید من چند روزی نبودم رفته بودم مسافرت وقت نکرده بودم به سایت سر بزنم
        من برای فاصله سنج 7 متری از سنسور ULTRA 12 R و ULTRA 12 T و تراشه 555 برای ساخت فرکانس دقیق استفاده کرده بودم پروسسورمم مگا 32 بود خیلی عالی بود تا فاصله 7 متر رو با دقت 10 سانت اندازه میگرفت ولی برای کاری که میخوام انجام بدم 7 متر خیلی کمه ولی مشکلم حل شد من از سنسور لیزر و یه Photo IC تونستم جواب بگیرم خیلی عالی کار میکنه از همتون متشکرم :wow:
        سلام
        میشه در باره مدارات که جواب گرفتی بیشتر توضیح دهید تا ما استفاده کنیم ( شماتیک)
        کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام ببخشید جفت پا میپرم وسط حرف دوستان
          این مترای لیزری رو دیدین
          چرا گیر دادین به التراسونیک
          لیزرم چیز خوبیه ولی خودم چیزی در موردش نمی دونم :nice:

دیدگاه

من از یه لیزر High power DL-7140-211M استفاده کردم از این سنسور می شود به چند صورت استفاده کرد
            1. اندازه گیری سرعت بازگشت پرتو از مانع که در این روش یه کم مشکل است چون سرعت نور خیلی بالاتر از سرعت التراسونیک هست
            2. اندازه گیری فرکانس بازگشت پرتو از مانع که بهترین روش اندازه گیری فاصله می باشد در این روش لیزر پرتوی قوی خود را ارسال می کند زمان برخورد به مانع پرتو بازتاب می شود و توسط عدسی بر روی آی سی فوتو فوکوس میشود کار این آیسی تبدیل رنگ به فرکانس هست که می شه با اندازه گیری دقیق فرکانس و تبدیلات فاصله را راحت بدست اورد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ATI RADEON
              من از یه لیزر High power DL-7140-211M استفاده کردم از این سنسور می شود به چند صورت استفاده کرد
              1. اندازه گیری سرعت بازگشت پرتو از مانع که در این روش یه کم مشکل است چون سرعت نور خیلی بالاتر از سرعت التراسونیک هست
              2. اندازه گیری فرکانس بازگشت پرتو از مانع که بهترین روش اندازه گیری فاصله می باشد در این روش لیزر پرتوی قوی خود را ارسال می کند زمان برخورد به مانع پرتو بازتاب می شود و توسط عدسی بر روی آی سی فوتو فوکوس میشود کار این آیسی تبدیل رنگ به فرکانس هست که می شه با اندازه گیری دقیق فرکانس و تبدیلات فاصله را راحت بدست اورد
              استاد گرامی
              1- چگونه میشود این لیزر را تهیه کرد و قیمت ؟
              2- مدار و یا دیتا شیت دارید؟
              کمتر سخن گویم
              بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

مدار فاصله سنج التراسونیک را برام بزارید؟
                میشه بگید چرا در مدار فاصله سنج التراسونیک ای سی lm567که یک تن دیکدر است استفاده میکنیم؟

دیدگاه

به نام خدا سلام آره اگه بشه نقشه را بگذارید و بگد قطعات را از کجا میشه تهیه کرد خدمت بزرگی کردید...
                  آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X