اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

واسه ی ساخت فرکانس متر با دقت 0.1 ثانیه چیکار باید بکنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

واسه ی ساخت فرکانس متر با دقت 0.1 ثانیه چیکار باید بکنم؟

سلام
    من یه فرکانس متر ساختم که هر 1 ثانیه نمونه برداری میکنه دقتش هم 1Hz هست حالا سوالم اینه که چطور میشه مدت زمان نمونه برداری رو کمتر کنم (0.1 ثانیه) ولی دقتش همون 1Hz باشه
    وقتی که زمان و 0.1 میکنم و حاصل و *10 فقط مضارب 10 محاسبه میشن! چطور میشه این مشکل و برطرف کرد؟
    The harder I work, the luckier I get

پاسخ : واسه ی ساخت فرکانس متر با دقت 0.1 ثانیه چیکار باید بکنم؟

برنامتون رو لطفا بزارید

دیدگاه

برنامه سایت یزد کیته
      ------------------------------------
      'counter until 8 mhz
      'http://www.yazdkit.com
      'http;//www.yazdkit.ir
      '88/5/21
      '-------------------------------------
      $regfile = "m32def.dat"
      $crystal = 8000000
      '----------
      Config Lcd = 16 * 2
      Config Lcdpin = Pin , Rs = Porta.0 , E = Porta.1 , Db4 = Porta.2 , Db5 = _
      Porta.3 , Db6 = Porta.4 , Db7 = Porta.5
      Cursor Off
      '-----------
      Config Timer1 = Counter , Edge = Rising
      Ddrb.1 = 0
      Portb.1 = 1
      '-------
      Config Timer0 = Timer , Prescale = 1024
      '---------------
      Enable Timer1
      Enable Timer0
      Enable Interrupts

'---------------------
      On Ovf1 Pulse_counter
      On Ovf0 Yazdkit
      '-------------------
      Dim A As Long , B As Byte , I As Long
      B = 0
      '----------------------------
      Cls
      Locate 1 , 1
      Lcd "Frequency meter"
      Locate 2 , 1
      Lcd "www.yazdkit.com"
      Wait 5
      Cls
      '-----------------------
      Start Timer0
      '------------
      Do
      Loop
      End 'end program
      '--------------
      Yazdkit:
      Incr I
      If I > 30 Then
      Stop Timer0
      Cls
      Home
      A = B * 65536
      A = A + Counter1
      Lcd "frequency:"
      Locate 2 , 1
      Lcd A ; " HZ"

B = 0
      I = 0
      Counter1 = 0
      Start Timer0
      End If
      Return
      '----------------------
      Pulse_counter:
      Incr B
      Counter1 = 0
      Return

دیدگاه

نوشته اصلی توسط narek
        سلام
        من یه فرکانس متر ساختم که هر 1 ثانیه نمونه برداری میکنه دقتش هم 1Hz هست حالا سوالم اینه که چطور میشه مدت زمان نمونه برداری رو کمتر کنم (0.1 ثانیه) ولی دقتش همون 1Hz باشه
        وقتی که زمان و 0.1 میکنم و حاصل و *10 فقط مضارب 10 محاسبه میشن! چطور میشه این مشکل و برطرف کرد؟
        جناب نارک خان
        اندازه فرکانس توی مقادیر ایین رو باید با زمان اندازه گیری گنی تا دقتت بیشتر داز اون چیزی باشه که نوشتی
        معمولن تا فرکانس 5 هرتز رو اونطوری اندازه می گیرن و فرکانس های بالاتر رو توسط شمارش پالسها در 1 ثانیه

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام
          مشکل منم همینه دیگه
          میخواهم زمان اندازه گیری کمتر از 1 ثانیه باشه
          فرکانس متر ها را اگه دیده باشد تغییرات لحضه ای فرکانس و نشون میده، یعنی زمان اندازه گیری (پدیتشون) کمتر از 1 ثانیست!

دیدگاه

پاسخ : واسه ی ساخت فرکانس متر با دقت 0.1 ثانیه چی&#

در کل این برنامه ای که گزاشتی دقتش پایینه چون زمان یک ثانیه توش دقیق ایجاد نشده
            در ضمن برای اون برنامه هم باید پریسکیل رو بزارید رو 128 و عدد بدست اومده رو هم ضرب در 10 کنید تا هر 0.1 ثانیه بگیره که در کل غیر اصولی هست و بهترین راه استفاده از کریستال ساعت هست

دیدگاه

اتفاقا من از کریستال ساعت استفاده کردم فقط چون برنامم زیاد شلوغ پلوغه اینجا نذاشتم چون فک نکنم کسی سر در بیاره!
              این کاری که میگید انجام دادم(توی پست اول توضیح دادم) با این کار فقط مضارب 10 محاسبه میشن! مثلا عدد بدست آمده 12 هست اگه ضرب در 10 کنیم میشه 120 وقتی که عدد شد 13 ضرب در 10 میشه 130 و الی آخر...

دیدگاه

سلام
                فکر نکنم با AVR بشه به این دقت رسید. البته یکبار هم از طریق بیدا کردن دوره تناوب برنامه رو بنویسین. شاید بهتر جواب بگیرین از capture تایمر استفاده کنین. من یه بنده خدا رو دیدم با fpga یک کانتر با رزولوشن 1 هرتر و رفرش تایم 100 هرتز ساخته بود(10 مرتبه دقیقتر از چیزی که مد نظر شماست). ولی من FPGA کار نکردم.و نمی تونم نظر دقیق بدم ولی آن جواب عالی گرفته بود.
                موفق باشی
                «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
                آلبرت انشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط narek
                  سلام
                  مشکل منم همینه دیگه
                  میخواهم زمان اندازه گیری کمتر از 1 ثانیه باشه
                  فرکانس متر ها را اگه دیده باشد تغییرات لحضه ای فرکانس و نشون میده، یعنی زمان اندازه گیری (پدیتشون) کمتر از 1 ثانیست!
                  توی فرکانس مشکل داری یا توی زمان میکرو

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

پاسخ : واسه ی ساخت فرکانس متر با دقت 0.1 ثانیه چی&#

مشکل اینه که وقتی مقدار رو توی 0.1 ثانیه بدست میاریم باید عدد بدست اومده رو ضرب در 10 کنیم که طبیعتا همه عدد های خروجی مضربی از 10خواهند بود ودر کل دقت میشه 10 هرتز

دیدگاه

اندازه گیری 2 نقطه مشابه توی فرکانس پایین هیچ مشکلی نداره
                      اگه در اثر نویز فرکانس بهم میخوره مشکل از فرکانس ه و باید اون رو فیلتر کرد یا صافش کرد
                      لگه مشکل توی زمان میکرو ه اونم راه حل داره
                      نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                      مشکل اینه که وقتی مقدار رو توی 0.1 ثانیه بدست میاریم باید عدد بدست اومده رو ضرب در 10 کنیم که طبیعتا همه عدد های خروجی مضربی از 10خواهند بود ودر کل دقت میشه 10 هرتز
                      اصلن دامنه قرکانس رو من قبلن گفته بودم و برای دقت بالاتر و پایین تر میشه تغییر داد

حالا چه کاریه که حتمن تایم رو 0.1 هرتز کنی و فرکانس رو توی اون زمان بشمری

دیدگاه

فرکانس درسته نویز نداره
                        مشکلو گفتم چیه که مشکلم اینکه که به جای اینکه 1 ثانیه یک بار فرکانس و اندازه بگیرم توی 0.1 ثانیه این کار و انجام بدم

حالا چه کاریه که حتمن تایم رو 0.1 هرتز کنی و فرکانس رو توی اون زمان بشمری
                        میخوام سرعت لحضه ای ماشین و محاسبه کنم (خروجی سنسور سرعت فرکانسه) واسه همین میخوام تایم 0.1 هرتز بشه وگرنه الان که 1 ثانیه است وقتی ترمز میکنی یدفه سرعت از 50 کیلومتر بر ساعت(هرتز) میشه 30 که زیاد جالب نمیشه.

دیدگاه

کسی نیست کمک کنه؟؟ یعنی هیچ رقمه نمیشه با avr فرکانس متر با رفرش تایم 0.1 ثانیه ساخت؟؟؟

دیدگاه

چرا!
                            من یه چیزی به نظرم رسید!
                            میتونی به جای استفاده از وقفه تایمر از الگوریتم زیر استفاده کنی:
                            حلقه دو
                            100 میلی ثانیه ویت
                            خواندن مقدار تایمر و محاسبه زمان متناسب با مقدار ان و فرکانس کاری تایمر
                            تقسیم مقدار کانتر بر زمان تایمر
                            پایان حلقه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط narek
                              کسی نیست کمک کنه؟؟ یعنی هیچ رقمه نمیشه با avr فرکانس متر با رفرش تایم 0.1 ثانیه ساخت؟؟؟
                              با هر تایمی می خای میشه رفرش کرد
                              اما فرکانس با همون دقتی میشه که گفتم

اگه زمان اون پاسها رو اندازه بگیری خیلی بهتره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X