اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در رابطه با ATMEGA128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در رابطه با ATMEGA128

سلام خدمت تمام دوستان
    من داشتم با یه میکرو به شماره atmega128 با نرم افزار CodVisionAVR کار می کردم که به دلیل کمی بی دقتی در برنامه ریزی فیوز بیت های کلاک این میکرو باعث شدم که میکروم از کار بیوفته
    و دقیقا نمی دونم که ای سی رو روی چه مدی تنظیم کردم
    پروگرامر منم یک پروگرامر ISP ارزان قیمته که به روش spi میکرو رو برنامه ریزی میکنه
    حالا من می خواستم بدونم که ایا راهی ارزان قیمت کسی سراغ نداره که من بتونم میکروی 9000 تومانیمو دوباره زنده کنم
    خیلی ممنون می شم کسی کمک کنه

پاسخ : کمک در رابطه با ATMEGA128

3 حالت ممکن اتفاق افتاده باشه
    1-میکرو روی کریستال خارجیه که خوب باید یه کریستال وصل کنی که فکر نکنم مشکل شما این باشه
    2-میکرو رو حالت نوسان ساز مقاومت خازنیه خارجی رفته که می تونی راحت با یک مقاومت و خازن که متصل میشه به ocs1 راش بندازی مقاومت بین osc1 و vcc و خازن عدسی بین osc1 و زمین مقادیرشم میتونی از اینترنت گیر بیاری الان یادم نیست
    3-میکرو رفته رو حالت کلاک خارجی که باید یه کلاک (موج مربعی) با یه میکروی دیگه بسازی و وصل کنی به همون osc1
    اشکالات فیوز بیت کلاک معمولا برگشت پذیر زیاد نگران 90000 ریالت نباش :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط talireza2005
      3 حالت ممکن اتفاق افتاده باشه
      1-میکرو روی کریستال خارجیه که خوب باید یه کریستال وصل کنی که فکر نکنم مشکل شما این باشه
      2-میکرو رو حالت نوسان ساز مقاومت خازنیه خارجی رفته که می تونی راحت با یک مقاومت و خازن که متصل میشه به ocs1 راش بندازی مقاومت بین osc1 و vcc و خازن عدسی بین osc1 و زمین مقادیرشم میتونی از اینترنت گیر بیاری الان یادم نیست
      3-میکرو رفته رو حالت کلاک خارجی که باید یه کلاک (موج مربعی) با یه میکروی دیگه بسازی و وصل کنی به همون osc1
      اشکالات فیوز بیت کلاک معمولا برگشت پذیر زیاد نگران 90000 ریالت نباش :nice:
      کاملا درست گفته دوستمون من خودم مشکل حالت 2 رو داشتم وبا وصل مقاومت وخازن دوباره پروگرامر میکرو رو شناخت و درستش کردم
      جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
      دکتر محمود حسابی

دیدگاه

سلام
        سال نو هم مبارک
        دستتون درد نکنه من با اعمال یک کلاک خارجی تونستم میکروی 9000 تومانیمو زنده کنم
        ممنون

دیدگاه

سلام یکی از بجه ها به من یه ایمیل داد که من این کارو جه جوری انجام دادم
          من با یک میکرو atmega 32 یه سیگنال مربعی ساختم و اعمال کردم به atmega 128

'############################################ ###################################
          '######################## porta.1 = clock out ##################################
          '############################################ ###################################
          $regfile = "m32def.dat"
          $crystal = 8000000
          Config Porta.1 = Output
          Main:
          Do
          Toggle Porta.1
          Loop
          End

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X