مهندسین عزیز کسی می دونه میشه تایمر و adc رو همزمان به کار برد؟آخه وقتی این کارو می کنم هنگ میکنه میکروووووووووووووووووو :angry: :angry: :angry: :angry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
به کار بردن همزمان تایمر و adc
Collapse
X
-
پاسخ : به کار بردن همزمان تایمر و adc
نه مهندس ببخشید ظاهرا اشکال از دستور fusing هست آخه چرا با این دستور میکرو هنگ میکنه و همه چی به هم میخورهفوق کل ذی علم علیم
مهندسین هیچ گاه به بن بست نمیرسند یا راهی پیدا می کنند یا راهی میسازند
کلید تشکر انگیزه دادن بیشتر به دوستان برای همدلی بیشتر است
- تشکرها 1
دیدگاه
-
یعنی میگید که وقتی از این دستور استفاده می کنید به این مشکل برخورد می کنید?
من بعید میدونم مشکل از این دستور باشه
چون من خودم از این دستور چند روز پیش توی یک برنامه استفاده کردم و مشکلی پیش نیومد :
'...
'-------------------------------------------------
Dim Pf As Single , Pf2 As String * 16
'----------------------------------------------------
Locate 1 , 1
Pf2 = Fusing(pf , "#.####"
Lcd "pf=" ; Pf2
'--------------------------------------------------
'...
دیدگاه
-
مجتبی جان اولا بگو چرا رشته رو 16 تایی انتخاب کردی؟دوما مشکل بعدش هست آخه من می خوام بعدش اون رو به معادل عددیش تبدیل کنم
یعنی
a=val(b)
فوق کل ذی علم علیم
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط khandaniچرا رشته رو 16 تایی انتخاب کردی؟
خوب برداشت من از این جمله اینه که تعداد کاراکتر رو که میتونه در اون بنویسیم محدود به این عدد میشه
منهم چون از lcd 16 ستونی استفاده میکنم این عدد رو 16 قرار دادم !
نوشته اصلی توسط khandaniمشکل بعدش هست آخه من می خوام بعدش اون رو به معادل عددیش تبدیل کنم
یعنی
a=val(b)
من متوجه منظورت نمیشم ، اکه میشه بیشتر توضیح بده!
دیدگاه
-
مجتبی جان
من هدف از fusing کردن روند کردن عدد هست
خوب خروجی fusing یه رشته است برا این که در واقع مقدار عددی و واقعی معادل رشته را بدست بیارم از دستور val استفاده کردم.شما مستقیما رشته رو میدی lcd اما من بعدش باهاش کار دارم.
.
.
راستی شرمنده برنامه ساعته باز کار نکرد.یعنی تئوری شما درست بود اما در عمل کار نمی کنه :cry2:فوق کل ذی علم علیم
دیدگاه
-
مسئلتن!
- اولا باید سورستون رو دید. بعید میدونم این جور چیزا باعث بروز مشکل بشه مگه اینکه نابجا استفاده اش کنین.
- دوما باید بدونین که یک عدد حداکثر چند کاراکتر جامیگیره و به همون طول رشته بگیرین. مثلا عدد single حد اکثر 8 رقم به علاوه یک اعشار و 2 رقم توان و یک حرف e و دو علامت میشه جمعا 14 کاراکتر. شما بگیرین همون 15 یا 16 تا.
- سوما چرا میخوایین روندش کنین؟ روند کردن رو بذارین مرحله آخر عملیات عددیتون که میخوایین نمایش بدین. با روند کردن یک میزان بالاتری خطا در محاسباتتون ایجاد میکنین.
- چهارما ممکنه مشکل شما انجام عملیات در روال وقفه یا هزار مورد دیگه باشه که بنظر شما بی اهمیت یا کم اهمیت اومده.
دیدگاه
دیدگاه