دوستان عزیز نمی دونم چرا همیشه با پروگرام کردن AVR مشکل دارم مثلا با پروگرامر stk200/300 دارم atmega16 و 32 رو براحتی پروگرام می کنم اما atmega8 رو اصلا نمیشناسه!!!!! اما یه روز دیگه atmega8 رو هم براحتی پروگرام می کنه.با stk500 هم فقط میشه با avr stdiu میشه پروگرام کرد که خوشم نمیاد اصلا معلوم نیست فیوز بیت هاش چطور تنظیم میشه.کسی میدونه مشکل از منه؟از پروگرام کردنه؟یا پروگرامر؟یعنی کسی میدونه یه توضیح جامع و کاربردی بده تا برای همیشه از دست این مشکل راحت شم و یه توصیه برای ساخت یا خرید پروگرامر خوب و مطمئن بده
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل با پروگرام یا پروگرامر؟؟؟
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل با پروگرام یا پروگرامر؟؟؟
نوشته اصلی توسط khandaniدوستان عزیز نمی دونم چرا همیشه با پروگرام کردن AVR مشکل دارم مثلا با پروگرامر stk200/300 دارم atmega16 و 32 رو براحتی پروگرام می کنم اما atmega8 رو اصلا نمیشناسه!!!!! اما یه روز دیگه atmega8 رو هم براحتی پروگرام می کنه.با stk500 هم فقط میشه با avr stdiu میشه پروگرام کرد که خوشم نمیاد اصلا معلوم نیست فیوز بیت هاش چطور تنظیم میشه.کسی میدونه مشکل از منه؟از پروگرام کردنه؟یا پروگرامر؟یعنی کسی میدونه یه توضیح جامع و کاربردی بده تا برای همیشه از دست این مشکل راحت شم و یه توصیه برای ساخت یا خرید پروگرامر خوب و مطمئن بده
من تقربن تمام خانواده های AVR رو برنامه ریزی کردم
البته این پروگرامر با ویندوز 7 مشکل داره
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
-
سلام و خسته نباشید
من یه پروگرامر اروند دارم (usb - isp progrmammer)
یه اتمگا 32 داشتم که حواسم نبود و مثبت و منفی رو به یه پایش زدم و سوخت
اما اتمگا 32 خوب پروگرام میشد چون میتونستم داخل جای مخصوصش بزارم
دیروز رفتم یه attiny 26L خریدم و نمیدونم چه جوری باید میزاشتم توش تا اینکه به این نتیجه رسیدم باید (gnd reset sck miso mosi ) را باید از طریق کابل فلت به پایه های میکرو وصل کنم چون ترتیب پایه ها مثل اتمگا 32 نبود
اما نمیدونم باید تنظیماته داخل برنامش را چه جوری بچینم مخصوصا قسمت program interface
اگه میشه راهنماییم کنید
دیدگاه
-
attiny 26Lرو چند خریدی؟
----------------------------------------
من از پروگرامر فروشگاه استفاده میکنم!
همون مولتی avrپروگرامر رو دارم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم خیلی راحت پروگرام میکنه!تا حالا 3تا از avrهارو باهاش پروگرامر کردم atmega8-16-32
توصیه میکنم این پروگرامر رو تهیه کنی!
دیدگاه
-
پروگرامر stk200/300 هیچ مشکلی نداره
من تقربن تمام خانواده های AVR رو برنامه ریزی کردم
البته این پروگرامر با ویندوز 7 مشکل داره
نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمیمشکل فکر کنم تو نسخه های 64 بیتی باشه ؟ درسته ؟
چون 32 بیتی ها قشنگ کار می کنند .
در کل ، به نظر من هم بهترین پروگرامرهoo:
دیدگاه
دیدگاه