اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

IAR AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

IAR AVR

سلام بر جمیع مهندسین عزیز من قبلا با کامپایلر کد ویژن کار کردم حالا برای یادگیری پردازنده های ARM می خواهم با اول کامپایلر IAR را با AVR یادبگیرم و کمی باهاش آشنا بشم بعد سراغ بقیه ماجرا برم
    من از قسمت دانلود یه فایل به اسم XMEGA گرفتم که اطلاعات نسبتا خوبی دار من برنامه توی اون را نوشتم اما باز موقعه کامپایل خطا میده من برنامه و شرح خطا را می ذارم خواهش می کنم راهنماییم کنید و اگر مرجع خوبی سراغ داری به من معرفی کنید با سپاس از خدا که شما را سر راهم قرار داد . پیشاپیش مرسی.
    #include<ioavr.h>
    #include<intrinsics.h>
    int main(){
    PORTC_DIR=0XFF;
    while(1)
    {
    PORTC_OUT=0X55;
    _delay_cycles(2000000);
    PORTC_OUT=0XFF;
    }
    }

Fatal Error[Cp001]: Copy protection check, No valid license found for this product [24]

Error while running C/C++ Compiler

پاسخ : IAR AVR

درست کرک نشده تو تاپیک کامپایلر IAR بخش XMEGA نوشتم چجوری کرکش کنیم
    لینک:http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...3631#msg233631

دیدگاه

با تشکر از شما بزرگوار یه سوال دیگه اینکه این نرم افزار خروجی هگز دار؟؟؟
      آقا از جواب سریعت خیلی ممنون.ان شاا... یک در دنیا صد در آخرت ببری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morshed
        بله اگر قسمت بالای پروژه همون جایی که فایل های پروژه هست و نوشته شده debug رو تغییر بدی به release درست میشه و با یه بار make کردن فایل هگز تو فولدر release جایی که پروژه هست تو قسمت Exe سه تا فایل هگز هست که اولیش مال پروگرام کردن حافظه فلش میکروکنترلر هستش
        موفق باشید

دیدگاه

آقا بسیار ممنون از پاسخ شما.

دیدگاه

علاوه بر نسخه Release در همان نسخه Debug می توانید از مسیر Project/Options/Linker/Extra output گزینه Generate extra output file را فعال کنید و در گزینه output file نام فایل با پسوند hex و در output format گزینه intel standard یا ترجیحا intel extended را انتخاب کنید تا فایل Hex ایجاد شود.
            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morshed
              دوست عزیز می تونید از طریق تاپیک زیر و فایل آموزشی Xmega که زحمتشو آقای مهندس نحوی کشیدن مشکلتون ( و مشکلات بعدی تون ) رو حل بکنید.
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=50648.0
              موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X