پاسخ : کتابخانه ff.h
سلام آقای اسدی
دست گلت درد نکنه واقعا مطالبت عالی بود و خیلی به کارم اومد اما دوتا موضوع:
اول اینکه من روی کارت حافظه از طریق برنامه یه فایل می سازم و 849 بایت اطلاعات روی فایل مینویسم اما وقتی از تابع f_truncate برای دریافت حجم استفاده می کنم مقدار صفر رو نشون میده؟ :cry2:
اینم اون قسمت از برنامه که مربوط به این موضوع هست:
فایل ساخته شده test.xls هستش و اطلاعات هم در قسمت های قبلی برنامه روش نوشته میشه و هیچ مشکلی نداره اما حجم روی ال سی دی صفر نمایش داده میشه
دوم اینکه خواهشن این آموزش رو تکمیل کنید و بقیه توابع رو هم قرار بدید من خودم حاضرم تهیه فایل پی دی اف از توابع باقی مانده و یه فایل نهایی شامل همه توابع رو به عهده بگیرم :agree: :agree:
سلام آقای اسدی
دست گلت درد نکنه واقعا مطالبت عالی بود و خیلی به کارم اومد اما دوتا موضوع:
اول اینکه من روی کارت حافظه از طریق برنامه یه فایل می سازم و 849 بایت اطلاعات روی فایل مینویسم اما وقتی از تابع f_truncate برای دریافت حجم استفاده می کنم مقدار صفر رو نشون میده؟ :cry2:
اینم اون قسمت از برنامه که مربوط به این موضوع هست:
کد:
if ((res=f_open(&file,"test.xls",FA_WRITE))==FR_OK) lcd_putsf("File opened test"); else error(res); delay_ms(1000); lcd_clear(); if ((res=f_truncate(&file))==FR_OK) { sprintf(lcd_buf,"File size:%d",file.fsize); lcd_puts(lcd_buf); } else error(res); delay_ms(2000);
دوم اینکه خواهشن این آموزش رو تکمیل کنید و بقیه توابع رو هم قرار بدید من خودم حاضرم تهیه فایل پی دی اف از توابع باقی مانده و یه فایل نهایی شامل همه توابع رو به عهده بگیرم :agree: :agree:
دیدگاه