اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه ff.h

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه ff.h

سلام
    من از سایت elm-chan کتاخانه را دانلود کردم و پروژه پوشه avr_foolproof را در کدویژن کامپایل کردم. مشکل اینجاست که فقط در اولین دفعه پس از پروگرام کردن، برنامه درست اجرا می شود و با قطع و وصل کردن تغذیه، تابع f_open خطای NOT_READY برمی گرداند. جالب این جاست که با reset کردن میکرو به صورت دستی مشکل برطرف نمی شود اما اگر در همان حالت، میکرو توسط پروگرامر ISP mkII و برنامه AVR STUDIO ریست شود، برنامه درست کار خواهد کرد. تنها ارتباط پروگرامر با MMC (در میکروی ATMEGA2561) پین SCK است که پول پ و هم پول دان کردم و نتیجه نداد. به نظر می رسد MMC در هنگام تغذیه دار شدن مدار و شروع به کار میکرو، درست init نمی شود اما در همان حالت، فقط با ریست کردن میکرو توسط پروگرامر، درست init می شود و تابع write درست کار می کند. لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

پاسخ : انتقال کد از codevision به IAR

سلام
      می خوام کدی رو که آقای اسدی برای راه اندازی FAT به عنوان رفرنس ارائه کردن (http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55074.165) توی کامپایلر IAR اجرا کنم.تا جایی که می تونستم برنامه رو متناسب با IAR اصلاح کردم ولی یدونه خطا میگیره که متوجه نشدم علتش چیه. لطفا راهنمایی کنید.
      کد:
      Error[e27]: Entry "clust2sect" in module ff ( C:\...\Debug\Obj\ff.r90 ) redefined in module main ( C:\...\ 
      \Debug\Obj\main.r90 )
      کد اصلی برای کدویژن متعلق به آقای اسدی
      http://s1.picofile.com/file/7468884729/SD_TEST.rar.html
      کد اصلاح شده برای IAR
      http://mydrive.persiangig.com/other/IAR%20sdtest.rar/download?3c30

دیدگاه

کدویژن خوش کتابخونه خوبی داره
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

آقا من یه برنامه ای نوشتم که توی 6 تا فایل متنی اطلاعات بنویسه ولی در بعضی اوقات به صورت تصادفی درون فایلها متن خراب می شه و به خط چینی(㑁〽㈮1㑁〽ㄮ1) در می آد. موندم چیکار کنم :question:

دیدگاه

احتمالا طول سیمهاتون بلند هست. کوتاهنرشون کنید.
            در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
            2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
            3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

سلام به همگی،
              آقا یه سوال داشتم: برای استفاده از کتابخونه ff.h آیا نیازی هست که رجیستری های SPI رو هم تنظیم کرد یا اگه رها کنیم خود کتابخونه تنظیم میکنه؟

دیدگاه

چرا کسی جواب نمیده!!! :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط quasar
                  آقا یه سوال داشتم: برای استفاده از کتابخونه ff.h آیا نیازی هست که رجیستری های SPI رو هم تنظیم کرد یا اگه رها کنیم خود کتابخونه تنظیم میکنه؟
                  قبلاً عین همین سوال مطرح شده بود :mrgreen:
                  این هم سندش: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92094.msg613960#msg613960

نیازی به تنظیم رجیسترهای SPI نیست
                  تابع disk_initialize این کار را انجام میده
                  موفق باشید
                  امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

سلام
                    خسته نباشید
                    کدویژن من 2.05.3 (اخرین ورژن به گمانم)هستش و از کتابخانه خوده کدویژن استغاده می کنم ولی تابع f_size نداره؟ :eek:
                    چی کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa moradmoghadam
                      سلام
                      خسته نباشید
                      کدویژن من 2.05.3 (اخرین ورژن به گمانم)هستش و از کتابخانه خوده کدویژن استغاده می کنم ولی تابع f_size نداره؟ :eek:
                      چی کنم؟
                      سلام، لطفا در help codevision یک بررسی دیگر بفرمایین. همچنین میتونین آخرین ورژن کتابخونه رو از http://elm-chan.org دانلود کنین.

دیدگاه

سلام،
                        آقا این تابع disk_initialize مموری رو نمیشناسه اشکال از کجا میتونه باشه؟

اینم عکس تنظیمات: البته دو پایه آخر رها گذاشتم!

دیدگاه

دوستانی که میخواهند کتابخونه ff.h را توسط کامپایلر کدویژن کامپایل و استفاده کنند از تاپیک زیر استفاده کنند:
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92094.0

موفق باشید
                          امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

سلام
                            داخل پوشه avr_foolproof از پوشه ffsample ، برنامه ای به صورت آزمایشی قرار داده شده که با اجرای آن یک فایل با پسوند txt. داخل کارت ایجاد می شود .
                            تبادل اطلاعات با کارت در این برنامه ، بجای استفاده از پروتکل spi ، توسط توابع xmit_mmc و rcvr_mmc (داخل فایل sdmm.c ) صورت میگیرد که توسط خطوط برنامه و با صفر و یک کردن پایه ها ، تبادل صورت میگیرد.
                            با توجه به اینکه با این روش ، cpu درگیر تبادل داده ها می شود نمی توان از پروتکل سخت افزاری spi استفاده کرد ؟
                            چه تغییراتی باید در کد اعمال شود ؟
                            تشکر .

دیدگاه

سلام
                              تعدادی سوال:
                              - آیا نحوه ذخیره سازی داده های عددی استفاده از تابع f_write است ؟ لطفا نمونه کدی برای ذخیره سازی یک رشته عددی قرار دهید .
                              - مستقل از اینکه نام فایل ها را با حروف بزرگ و یا کوچک تایپ کنم ، نام فایل و پسوند آن با حروف بزرگ ایجاد میشود ، این مشکل چگونه قابل اصلاح است ؟
                              - با این فرض که اطلاعات ایجاد شده توسط این کتابخانه در محیط ویندوز خوانده میشود ، مقدار CODE_PAGE_ در فایل ffconf.h باید چه مقدار باشد ؟
                              تشکر.

دیدگاه

پاسخ : کتابخانه ff.h_mmc

با سلام

میخواستم بدونم برای استفاده از طول نام فایل بیشتر از 8 در تنظیمات ff.h مثل lfn چطوری عمل کنم.

lfn را 1 کردم و همینطور unicode اما FR_INVALID_NAME میده.

فکر کنم طول بیشتر از 8 نمیگیره و با یکم دستکاری function argument #2 of type 'unsigned char [15]' is incompatible with required parameter of type 'const XCHAR *'

این ارور را داد.

ممنون میشم کمک کنید.
                                با تشکر
                                دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X