اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات ریز ولی پدر در بیار میکرو کنترلر AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکلات ریز ولی پدر در بیار میکرو کنترلر AVR

سلام

خوب ما هم مثل خیلی ها همین تازه گی ها با میکرو کنترلر AVR شروع :NO: کردیم

گفتم هر سوالی که واسم پیش میاد اینجا مطرح بکنم اگه جوابی هم براش پیدا شد ( حتما میشه ) اینجا بنویسم شاید بعدها به درد دگر دلسوخته گان ره میکرو کنترلر بخوره :applause:
    فقط از دوستان خواهش می کنم برای مطالب از پیوسته باشه لطف بکنند در دادن جواب به صورت منظم دقت بکنند
    چون هدفم اینکه این تاپیک تبدیل یه منبع اطلاعاتی خوبی برای مشکلاتیکه که دوستان در طی کارهای عملی واسشون پیش میاد بشه

لطف بکنید در اول جواب بنویسد جواب سوال مثلا 1

در صورتیکه یه پین IO معمولی میکرو کنترلر ATmega 32 ورودی تعریف شده باشه یعنی DDRXn = 0 در این حالت رجیستر PORTX وظیفه داره مقاومت بالاکشنده داخلی میکرو رو فعال و غیر فعال بکنه
    سوال 1: اگر این پایه بدون مقاومت بالاکشنده باشه و مقدار دیتای روی پین توسط Pin Xn خونده بشه چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟؟؟؟

موفق باشید

پاسخ : مشکلات ریز ولی پدر در بیار میکرو کنترلر AVR

سوال دوم :

در زبان سی کامپایلر کدویژن

1- بعد از پیکره بندی وقفه خارجی توسط 2 رجیستر MCUCR و MCUCSR ایا در درون زیر توابع دیگر می توان سیستم وقفه را به نسبت نیاز فعال یا غیر فعال کرد؟؟؟

اگه بخوام این سوال رو کلی تر بپرسم این طوری بهتره

ایا در کل برنامه بصورت محلی می توان نسبت به نیاز کلیه امکانات میکرو کنترلر AVR را فعال یا غیر فعال کرد؟؟؟

اگه استثنائی در مورد ماجولی وجود داره لطفا ذکر بکنید

ممنونم

دیدگاه

سوال 3 :

چرا در کد ویزارد برنامه Codevision قسمتی که باید کد برنامه نوشته شود در داخل یک حلقه بی نهایت while قرار گرفته است ؟؟

دیدگاه

رضا جان متشکر از این کارت منتها فکر نمی کنی همچین تاپیکی نتیجه خوبی نداشته باشه؟
        اونوقت همه باید انجمن AVR رو بیخیال بشن بیان فقط اینجا سوال هاشون رو بپرسن....
        فکر کنم اگر سوالات به طور جداگانه در تاپیک های جدا پرسیده بشن هم سرچش راحته و هم بعد از 10 صفحه شدن تاپیک لازم نیست یکی یکی پست هارو بگردیم.....
        البته نمی خوام تو ذوقت بزنم خواستم زود بگم تا اگر به نظرت بهتر اومد که جدا کنیم دوباره کاری نکنیم.
        البته سوالات شما برای خود من هم مطرح هستند فقط نحوه ارائه مطلب مهم هست که من پیشنهاد تفکیک میدم.

لطفا بقیه دوستان هم نظر بدن که کدام روش بهتره
        متشکر
        I ❤️ ECA

دیدگاه

سوال4 :

آیا حلقه بی نهایت while به خاطر نبودن شرط داخل پارانتز م مقدار 1 آن می باشد یا نه به خاطر ; آخر براکت های باز و بسته ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            رضا جان متشکر از این کارت منتها فکر نمی کنی همچین تاپیکی نتیجه خوبی نداشته باشه؟
            اونوقت همه باید انجمن AVR رو بیخیال بشن بیان فقط اینجا سوال هاشون رو بپرسن....
            فکر کنم اگر سوالات به طور جداگانه در تاپیک های جدا پرسیده بشن هم سرچش راحته و هم بعد از 10 صفحه شدن تاپیک لازم نیست یکی یکی پست هارو بگردیم.....
            البته نمی خوام تو ذوقت بزنم خواستم زود بگم تا اگر به نظرت بهتر اومد که جدا کنیم دوباره کاری نکنیم.
            البته سوالات شما برای خود من هم مطرح هستند فقط نحوه ارائه مطلب مهم هست که من پیشنهاد تفکیک میدم.

لطفا بقیه دوستان هم نظر بدن که کدام روش بهتره
            متشکر
            سلام
            امیر من نمی خوام این تاپیک رو باز بکنم بعد ول بکنم به امان خدا
            هدفم این بود که با گرفتن جواب این سوالات هم خودم و هم خیلی ها رو از سردردگمی اولیه رها بکنم
            در ثانی بعد از هر دو صفحه میشه سوالات و جواب های اونا رو دسته بندی کرد و اونا رو در قالب PDF اینجا قرار داد

من سعی می کنم هر پروژه ای که کار می کنم مشکلاتشو به صورت استاندارد دسته بندی بکنم و بعدا اونا رو همراه با Doc خود پروژه قرار بدم
            سعی می کنم سوالاتو رو مرحله ای تنظیم بکنم الو سوالات کلی مثل مثال مرتبط با IO های عمومی و سیستم تغذیه و نوسان ساز .....تا مباحثی مثل حدف نویز و مشکلات مرتبط به ماجول های مربوطه

ضمنا اگه این تاپیک پا گرفت بعدا براش یه فکرهای کلی تری دارم به شرطی که این جواب بده نمی خوام مثل گذشته کار نصفه نیمه انجام بدم هم حال خودمو بگیرم هم بقیه
            شما که خوب میدونی

دیدگاه

ضمنا اولش بله سخته ولی به نظر شما اگه کسی فقط یه جا بتونه جواب چند سوالشو پیدا بکنه بهتره یا کل انجمن AVR

اخه نمیشه که واسه سوالات کوچیک یه پست زد؟؟؟؟
              این جوری که خیلی ضایع تر میشه
              در ثانی یه کم اجازه بدید منم دست راه بیفته شاید تغییر روش دادم تا این مشکل هم حل بشه

فعلا یه سری اطلاعات کلی در مورد برنامه نویسی زبان سی AVR آماده دارم که بعد از چند مدت دسته بندی موفق شدم اونا رو از منابع مختلف پیدا بکنم نمی خوام کارم یک طرفه باشه و فقط من بگم یه کار دو طرفه همیشه ایجاد خلاقیت می کنه

حالا نظر بقیه دوستان باشه خیلی بهتره چون اول کاره و به قول شما ممکنه از دوباره کاری جلوگیری بکنه

دیدگاه

به نظرم اگه یکی قبول کنه که مثل حکمت و بهزادی نکات اینجارو جمع کنه و توو اولین پست این تاپیک به صورت یک فایل متنی بزاره ... بد نباشه ...

دیدگاه

سوال5 :

در صورتیکه یک وقفه خارجی روی پایه وقفه خارجی میکرو کنترلر قرار بگیرد چه مدت زمانی باید این وقفه باقی بماند تا این وقفه از طرف میکرو کنترلر قبول گردد؟؟؟
                  ایا این زمان به فرکان سیستم پالس ساعت میکرو کنترلر ارتباط دارد یا نه؟؟؟

دیدگاه

سوال 6 : :
                    در یک روتین وقفه در هنگام آمدن یک وقفه خارجی ایا می توان در قسمت آرگومان پارامتر با مقدار پیش فرض قرار داد؟؟؟ و یک مقدار به این روتین وارد کرد
                    در یک روتین وقفه امکان برگشت دادن یک مقدار با دستور Return وجود دارد یا نه؟؟؟ یعنی می توان مقداری را از این روتین برگشت داد یا نه؟؟؟

دیدگاه

سوال 7 : :
                      در یک روتین وقفه که به یک پایه وقفه خارجی اختصاص دارد اگر دوباره یک وقفه خارجی دیگر ی اتفاق بیفتد چه وضعیتی پیش خواهد آمد؟؟؟؟

دیدگاه

سوال 8 :
                        در میکرو کنترلر ATMEGA32 اولویت وقفه های خارجی به نسبت آدرس قرار گیری آنها در حافظه فلش با توجه به قرار گیری آنها در حافظه Application و یا Boot نسبت بهم تفاوتی دارد یا نه؟؟؟

دیدگاه

سوال 9:
                          در میکرو کنترلرهای سری ATMEGA وقتی حافظه BOOT غیر فعال است کل حافظه به قسمت Application اختصاص خواهد یافت؟؟؟ یا نه قسمت Boot در حالت پیش فرض مقداری از حافظه Boot را به خود اختصاص خواهد داد؟؟

دیدگاه

سوال10 :
                            در کامپایلر کدویژن وقتی در قسمت کد ویزارد عمل تنظیم فرکانس میکرو چه تاثیری در برنامه خواهد داشت
                            چون تغییرات و تنظیمات برنامه با توجه به اطلاع قبلی از رده فرکانس و زمان تناوب پالس ساعت سیستم انجام می گیرد پس این تنظیم به چه دردی می خورد؟؟؟

دیدگاه

باشه .... اگر این کار در آخر توسط خودتون جمع بندی میشه ادامه بدین
                              فقط یکی بپرس اینطوری آدم میترسه :icon_razz:

جواب سوال 3
                              در کد ویزارد طوری طراحی شده که برای هر مورد مثل وقفه یا تایمر ها بشه شرط های مربوطه رو در قسمت های مشخص شده توسط ویزارد نوشت و در نهایت قسمت روتین برنامه در یک حلقه بینهایت نوشته بشه
                              البته خوب این ویزارد برای کارهای کلی طراحی شدن و میشه طوری برنامه نوشت که کلا قسمت while اخر بدون استفاده بمونه .
                              متناسب با علاقه برنامه نویس قابل تغییر است ولی به حالت دیفالت تو حلقه بینهایت نوشته میشه ( توابع if و while پر کاربرد ترین و قابل فهم ترین توابع C هستن)
                              امیدوارم کافی باشه
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X