اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد SMD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد SMD

سلام دوستان من یک هویه Goradk 952-v د ارم
    من مقالت زیادی در مورد لحیم کاری قطعات SMD خوانده ام ولی متاسفانه هیچ مطلبی راجع به هویه هوای گرم پیدا نکردم.
    من در شیراز به RTL8019AS نیاز دارم که پیدا نمیشه ولی یک برد شبکه دسته دوم خریده ام که می خواهم از روی آن این IC رو باز کنم ولی دقیقا کار با این هویه را بلد نیستم و نمیدانم که به فرض از چه سری برای هوای گرم و چه درجه حرارتی و چه فشار بادی استفاده کنم تا اینک بتوانم IC را سالم و قابل استفاده از برد جدا کنم.اگر ممکن است به من کمک کنید. با تشکر.

پاسخ : کمک در مورد SMD

سلام :
    دوست خوب ،
    درجه حرارت و شدت فشار هوا تا حدود زیادی به تعداد پایه های آی سی بستگی دارد ! یعنی چون شما باید تمام پایه ها را گرم کنید تا آی سی بلند شود لذا نیاز دارید درجه حرارت و فشار را طوری تنظیم کنید که وقتی با هوای گرم یکی 2 دور ، دور ه آی سی چرخاندید کم کم پایه ها گرم شود و بشود آی سی را با پنس برداشت .
    مثلاً برای یک آی سی 32 پایه درجه حرارت و فشار متوسط ( وسط مقادیر ماکزیمم ) کفایت می کند و با 3 - 4 دور چرخاندن سریع هویه روی پایه ها می شود آن را با پنس SMD برداشت !

خیلی دقت کنید که به هیچ وجه آی سی را با زور از روی برد بر ندارید چون حتماً به پایه های آن آسیب می زنید !

پس روش به این صورت است که هوای گرم را با حرکات نسبتاً سریع روی پایه های آی سی می گردانید و کم کم با پنس آنرا از برد جدا می کنید .
    حتماً دقت کنید که فشار هوای گرم را روی بخش رزین آی سی نگیرید و فقط به پایه ها برسانید چون رسیدن حرارت بیش از حد به آی سی صدمه می زند .

موفق باشید

دیدگاه

سلام
      اگه میشه درجه تقریبی هویه را به سانتی گراد بگویید.

دیدگاه

سلام :

دوست عزیز اونقدر که فکر می کنید مهم نیست
        اگر نگران هستید که آی سی خراب بشود ، شما از کم شروع کن اگر بلند نشد آی سی کم کم درجه حرارت را زیاد کنید .

دیدگاه

سلام
          شما میتوانید از قرصهای مخصوص که برای این منظور تهیه شده استفاده کنید با لحیم آن برروی پایه های قطعه smd قطعه به راحتی از برد جدا میشود من این قرص را از تهران خیابان جمهوری پاساژ امجد تهیه کردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X