اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اضافه کردن پورت جهت پروگرام به مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اضافه کردن پورت جهت پروگرام به مدار

سلام

((مدار تست شده وهیچ ایرادی نداره))

طبق کامنت قبلیم که قرار بود مدار پروگرامر رو رسم کنم خدمت اساتید محترم تقدیم میشه.
    مستقیما که به میکرو وصل میشه اشکالی نداره اما وقتی میکرو با قطعات جانبی در حال اجرای برنامه اس عمل نمیکنه و میکرو رو نمیشناسه.

با تشکر
    تخیل مهمتر از دانش است
    علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
    آلبرت انیشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیم
      سلام

در ابتدا بگم اگه کسی میخواد از این نوع پروگرامر بسازه بهم اطلاع بده که این مدار رو دوباره چک کنم مبادا اشتباهی کرده باشم و باعث معیوب شدن پورت LPT سیستمتون نشه!

طبق کامنت قبلیم که قرار بود مدار پروگرامر رو رسم کنم خدمت اساتید محترم تقدیم میشه.
      مستقیما که به میکرو وصل میشه اشکالی نداره اما وقتی میکرو با قطعات جانبی در حال اجرای برنامه اس عمل نمیکنه و میکرو رو نمیشناسه.

با تشکر
      دوست عزیز در مداری که گذاشتید پین 16 بافر رو بجای پین 8 LPT به پین 6 LPT وصل کنید که در این صورت پین 7 روی J1 همون sck خواهد شد
      اگر جواب نداد یبخیال این مدار بشید بهتره چون زمان بر هست :mrgreen:
      مدار زیر رو من خودم بستم و چه خاموش و چه روشن میکرو رو پروگرام میکنه :

مدار زیر رو هم تست نکردم خودم ولی اگر اصرار به بافر دارید با بافر هست :

موفق باشید
      مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
      [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

آقا نشد :cry2: :angry: :angry: :angry: :cry2:
        دیگه به همون حالت قبل هم ÷روگرام نمیکنه :angry:

البته بازم سعیمو میکنم مشکل رو پیدا میکنم اما زیادم نیستم چون حالا دیگه خریدن یه پروگرامر آماده واجب شد. :nice:

سوال : میشه میکرو رو با USB یعنی با گذاشتن یه پورت مادگی USB پروگرام کرد یا نه این 6 اتصال براش واجبه ؟؟
        تخیل مهمتر از دانش است
        آلبرت انیشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیم
          آقا نشد :cry2: :angry: :angry: :angry: :cry2:
          دیگه به همون حالت قبل هم ÷روگرام نمیکنه :angry:

البته بازم سعیمو میکنم مشکل رو پیدا میکنم اما زیادم نیستم چون حالا دیگه خریدن یه پروگرامر آماده واجب شد. :nice:

سوال : میشه میکرو رو با USB یعنی با گذاشتن یه پورت مادگی USB پروگرام کرد یا نه این 6 اتصال براش واجبه ؟؟
          خب شما یه کار کن
          مدارتون رو به همون حالت قبل برگردونید اگر در حالت جدا (نه وقتی که میکرو در مدار داره کار میکنه) پروگرام شد که یعنی حداقل کار قدیمشو میکنه :mrgreen:
          اگر به حالت قبل خودش پروگرام میکنه میتونید با یک مقاومت 4.7k پین 6 LPT رو به sck میکرو وصل کنید و احتمال زیاد هم کار میکنه :agree:
          حقیقتش مدارتون یکمی غیر اصولی بود و پایه هایی کلا بی مورد به منفی وصل شده بود که ممکنه مشکل ایجاد کنن
          در مورد USB هم نه نمیشه
          میتونید از یک IC برای تبدیل USB به سریال استفاده کنید ولی مستقیم نمیشه
          مدارشم پیچیدس و با کارایی محدود
          من خودم یکی درست کردم اصلا ازش راضی نبودم و کلا رفت کنار
          در مورد پروگرامر آماده هم من پیشنهاد میکنم نکنید این کار رو
          چون پول توی جوب ریختنه !!
          شما میتونید با زیر 3 تومن این پروگرامری که من گذاشتم رو برای AVR بسازید و یک مدار مشابه این هم برای PIC که تقریبا میشه گفت که همه ی شماره های AVR و PIC رو با 6 تومن میتونید پروگرام کنید !!!
          حالا شما یه قیمت بگیر خودت ببین این به صرفه هست یا آماده ! :bye
          در مورد LPT و serial هم زیاد حساس نباشید
          تا زمانی که برق غیر معمول بهشون ندادین مثل ساعت کار میکنن :biggrin:
          برای برق هم پیشنهاد میکنم از USB خود کامپیوتر نگیرید و یک شارژر USB ارزون قیمت تهیه کنید که دیگه خیالتون راحت باشه
          یک شارژر 5.0 ولت 1 آمپر برای این کار ایدآله
          این هم مال خودمه که نزدیک یکساله که داره کار میکنه و نه serial خراب شده نه مشکلی برای میکرو ایجاد کرده :

مدارش میبینید که در حدی کوچیک بوده که داخل جلد سوکت جا شده
          هم در حالت کار و هم در حالت غیر فعال بودن میکرو هم باهاش پروگرام کردم و نه نگفته ! :mrgreen:
          مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
          [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

آقا ما خاکتیم
            متشکرم

مدار رو به حالت قبل برگردوندم ردیف شد :wow:
            حتی بهتر از قبل شد حالا رو مدارم پروگرام میکنه فقط یه مشکل هست که بعد از پروگرام کردن باید پروگرامر رو از مدار جدا کنم تا مدار راه بیفته. :applause:

ضمنا عکس مدار پروگرامر رو اصلاح کردم حالا هرکی میخواد از این مدل بسازه با خیال راحت بسازه چون چندین بار چک کردم هیچ مشکلی نداشت.

پایدار و موفق باشید
            Thanks
            تخیل مهمتر از دانش است
            آلبرت انیشتین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X