اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرامر usb

سلام دوستان
    من پروگرامر usb خریدم که یه طرفش به صورت usb و طرف دیگرش پورت 9 پینه............cd درایور هم داره .....وقتی درایورشا نصب میکنم برنامه codevision پروگرامر را شناسایی نمیکنه .....مشکل چیه؟؟؟؟؟؟به خدا خیلی خسته شدم تو را خدا هر چه سریعتر جوابمو بدید ممنون میشم

پاسخ : پروگرامر usb

من همین بدبختی رو داشتم :cry2:
    اسم پروگرامرت چیه؟بعضی مدلها بدرد نمی خوره!
    انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

اسم خاصی نداره فقط طرف usb به لپ تاپم وصل میشه......طرف دیگرش پورت 9 پین سوزنی داره.......بعد من برداشتم یه پورت 9 پین مادگی ساختم و و طرف دیگر را هم کانکتور مخابراتی گذاشتم که روی میکرو نصب میشه......و حالا هر کاری میکنم code vision کابل را شناسایی نمیکنه........یکی از دوستام میگفت که درایور را هم باید رو ویندوز نصب کنی و هم روی برنامه کد ویژن ولی نمیدونم روی کد ویژن چه جوری باید نصب کنم .....خدا وکیلی هر که میتونه کمک کنه

دیدگاه

سلام دوست عزیز این کابلی که داری تبدیل یو اس بی به سریال یا کام هست ب خب اول باید سیدیشو نصب کنی (از تو دیوایس منیجر نصب بشه )که ویندوز اونو بشناسه بعد بری سراغ کد ویژن خب بعد تو کد ویژن پروگرامر تو رو پورت سریال تنظیم کنی بنظر من از برنامهponyprogاستفاده کنی عالیه چون فکر کنم کدویژن پورت سریال رو ساپوت نمیکنه

من خودم همین کارو میکنم عالیه
        فقط فایل هگز رو میدی به برنامه برات پروگرام میکنه
        وفیوز بیت هارو متونی باهاش تغییر بدی و ....

اگه دانلود کردی خبر بده تا آموزشت بدم
        «هیچ وقت با یه آدم احمق دهن به دهن نشو. چون کسانی که از بیرون نظارهآ‌گر این دعوا هستند، احمقآ‌تر از اونی هستند که بتونن تشخیص بدن حق با توئه یا اون.»

دیدگاه

اقا دمت گرم ......این برنامه را دانلود کردم ونصبش کردم ......حالا چه جوری باید باهاش کار کنم ......فقط خواهشا سریع جواب بدید.......به خدا 4 هفته دیگه تا امتحانم نمونده و تازه باید یه پروژه هم تحویل بدم.....استادمون هم هیچی حالیش نیست فقط خیلی ادعا داره......فقط خواهشا راهنمایی کنید یه دنیا ممنون :wow: :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moeinmirsharifi
            اقا دمت گرم ......این برنامه را دانلود کردم ونصبش کردم ......حالا چه جوری باید باهاش کار کنم ......فقط خواهشا سریع جواب بدید.......به خدا 4 هفته دیگه تا امتحانم نمونده و تازه باید یه پروژه هم تحویل بدم.....استادمون هم هیچی حالیش نیست فقط خیلی ادعا داره......فقط خواهشا راهنمایی کنید یه دنیا ممنون :wow: :wow:
            سلام بخشید دیر شد

الان که برنامه رو باز میکنی اول باید ببینی که اینپروگرامرت که وصلش کردی
            پورت چنده اگه میدونی که خدارو شکر اگه نه الان بهت میگم میری داخل گزینه یsetup بعد inter face رو انتخاب میکنی تیک قسمت serialرو میزنی بعد ببین کدوم پورت کامت روشنه روش کلیک کن تا ببینی او دایرهه پر رنگ بشه بعد ok رو میزنی بعد دوباره میری توsetupگزینه یclibratرو میزنی بعد yesرو میزنی تمام که شد میای اونجایی که عکس آیسی کشیده بهد نوع میکرو وشمارشو انتخاب میکنی بعد میای روآیکون پوشه زرده و فایلی رو که آماده کردی رو انتخاب میکنی البته باید فرمت شو اون پایین تغیرر بده بهhex
            بعدokمیکنی
            حالا
            6تا گزینه زیرش عکس دار هست که 3تاش مال خوندنه حافظه است که سمت چپ هستند3تا هم سمت راسته مال نوشن از اون 3تا سمت راست شماره یه1روبزن از سمت چپ
            بازم سوال بود درخدمتیم
            «هیچ وقت با یه آدم احمق دهن به دهن نشو. چون کسانی که از بیرون نظارهآ‌گر این دعوا هستند، احمقآ‌تر از اونی هستند که بتونن تشخیص بدن حق با توئه یا اون.»

دیدگاه

سلام و خسته نباشید ......ببخشید من فکر مییکنم توی ساخت پروگرامرم اشتباه کردم.......لطفا اگه میشه یه نقشه به من بدید تا از اول این پروگرامر را بسازم.....وقتی که پروگرامر را به ای سی وصل کردم و منبع تغذیه را توی مدار اورددم........منبع تغذیه جریان خیلی زیادی کشید.....در ضمن اون برنامه هم پروگرامر را شناسایی نکرد.........صد در صد پروگرامرم مشکل داره

دیدگاه

سلام دوستان
                من پروگرامر usb خریدم که یه طرفش به صورت usb و طرف دیگرش پورت 9 پینه............cd درایور هم داره .
                شما به هرحال اینو خریدین یا ساختین.
                یه پروگرامر USBهست بنام USBasp که اگه سرچ کنین کلی مدار واستون میاره با تمام مخلفاتش :agree:

دیدگاه

اینو درست کن عالیه من ازش استفاده میکنم

اگه کامپیوتر خونگی داری بزار رو اون وپروگرام کن چون رولبتا اصلا سریع نیست
                  عالیه

سادست
                  http://www.ellab.ir/forum/showthread.php?tid=515

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid9100
                    اینو درست کن عالیه من ازش استفاده میکنم

اگه کامپیوتر خونگی داری بزار رو اون وپروگرام کن چون رولبتا اصلا سریع نیست
                    عالیه

سادست
                    http://www.ellab.ir/forum/showthread.php?tid=515
                    با سلام
                    این پروگرامری که گذاشتین چه جوری تو کدویژن شناسایی میشه؟
                    خیلی ممنون

دیدگاه

اقا شرمنده دوباره مزاحم شدم.....من اگه این نقشه را درست کنم میتونم سر اون کابل تبدیل usb به پورت سریال 9 پین وصلش کنم وباهاش پروگرام کنم؟؟؟؟؟خواهشا جواب بدید......

دیدگاه

اقا شرمنده دوباره مزاحم شدم.....من اگه این نقشه را درست کنم میتونم سر اون کابل تبدیل usb به پورت سریال 9 پین وصلش کنم وباهاش پروگرام کنم؟؟؟؟؟خواهشا جواب بدید......
                        بله میشه ولی سرعتش خیلی خیلی پایین میشه(پروگرام) پیشنهاد میکنم با کامپیوتر خونگی باهاش کار کنید

دیدگاه

ببخشید من تو کد ویژن ازش استفاده نکردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X