اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک نکته آموزشی در مورد RTC داخلی میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک نکته آموزشی در مورد RTC داخلی میکرو

سلام
    بچه ها میدونید که avr خودش دارای RTC هست البته نه همه مدلهاش و با کریستال ساعت دقیقا سر ریز 1 ثانیه بهتون میده.
    در میکرویی مثل mega8 میتونید تایمر 2 رو بدون فرکانس کریستال و بصورت پالس خارجی تنظیم کنید و قسمت تقسیم بر 128 رو در مد نرمال انتخاب کنید.میتونید اینتراپتیش کنید که دقیقا در هر 1 ثانیه وقفه هم داشته باشید و یک کریستال ساعت هم به TOC متصل میکنید.بجای استفاده از چیپ DS1307
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

پاسخ : یک نکته آموزشی در مورد RTC داخلی میکرو

دوست عزیز لطفا در مورد اینتراپ داخلی که در هر یک ثانیه خودش وقفه تولید می کند توضیح دهید متشکرم؟

دیدگاه

ببین تو کدویژن Clock sourse تایمر 2 رو روی پالس خارجی یا همون TOC میزاری و در زیرش قسمت Clock value تقسیم بر 128 رو انتخاب میکنی و در مد نرومال قرار میری و overflow interrupt رو فعال میکنی حالا دیگه روتین وقفه دست شماست.هر کدی اونجا قرار بدی هر 1 ثانیه تکرار میشه میتونی یک متغیر بزاری که هر یک ثانیه یکی بهش اضافه بشه

امتیاز مثبت چیز خوبیه اگه اهلش باشین!!!
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

دوست عزیز این منبع پالس را می شود از فرکانس داخلی خود میکرو تامین کرد یا نه در ضمن اگه مثال را با بسکام بزنید راحترم متشکرم

دیدگاه

سلام
          اگه از کلاک داخلی میکرو استفاده کنید نمیتونین 1 ثانیه دقیق رو بدست بیارین

اصلا وجود کریستال ساعت برای دقت بالا هستش
          http://imenbazar.com

دیدگاه

سلام
            نظر دوست عزیزم بابا برقی کاملا صحیح

دیدگاه

کلاک داخلی میکرو اصلا دقیق نیست (آ‌لااقل در مورد AVR ) .
              فتو بلاگ من
              کاردستی ها :
              روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
              فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
              کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

دوستان عزیز همچنین در مورد تغذیه مدار نیز بدون rtcدچار مشکل می شویم :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X