اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک فوری برای پروگرام کردن Atmega8L

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک فوری برای پروگرام کردن Atmega8L

مهندسین عزیز سلام
    اگه کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم واز خجالتتون در میام :
    من دارم روی تعمیر باکسهای فلش موبایل کار میکنم بعضی ها با برنامه فلش و ایپرام خود باکس حل میشه ولی الان چند تا جدید اومده که جواب نمیدن
    این باکس همون ufs3 معروف هست شماتیکش رو ندارم ولی یه میکروatmega8l داره یه xcr3032 ویه ftdi . اول یه atmega8l از یه باکس سالم در اوردم گزاشتم تواین باکس خراب کاملا سالم بود به این نتیجه رسیدم که این ای سی خرابه بعد امروز از یکی از دوستان که کمی با میکرو اشنا بود پروگرامر avr رو گرفتم و از همون سالمه hex و eeprom روreed ' و روی اون ای سی های خراب ریختم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد یعنی اصلا فرقی نکرد راستی لاک وفیوز بیتهاشون رو هم چک کردم یکی بود حالا سوال من اینه که ممکنه غیر از hex وeeprom چیز دیگه ای در کار باشه یعنی توی ای سی حافظه دیگه ای باشه اگه اره چطور میتونم پروگرامش کنم اگه نه خوب چرا این بعد از پروگرام کردن کار نمیکنه راستی فرق ATMEGA8 و ATMEGA8L چیه واین اعدادی که روی ای سی هست چیه مثلا یکی 0551I واون یکی 0527I در حالی که مدارشون یکی هست

پاسخ : کمک فوری برای پروگرام کردن Atmega8L

خوب عزیزم 2 حالت داره.

یا پروگرام آی سی پریده که در این صورت هر چی هم برنامش را بکشی بیرون فایده نداره

یا این که برنامه ای سی قفل داره. که احتمالا هم همین طوره .

وقتی برنامه قفل داشته باشه آی سی برنامه سالم را بیرون نمی ده . البته یه کارایی می شه کرد. اما نه با این پروگرامر های ساده و نه به این راحتی ها.

کار ما نیست.

از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
    گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

سلام :

دوست عزیز اول از همه یه توضیح راجع به تفاوت Atmega8 و Atmega8L بدم .
      تفاوتی ندارند فقط Atmega8 با ولتاژهای 4.5 تا 5.5 ولت کارمیکنه ولی Atmega8L با ولتاژهای 1.7 تا 5.5 ولت کار میکنه اما فرکانسهای حداکثر تا 8 مگاهرتز رو بیشتر نمیپذیره ( منظورم از نظر کریستال بود ) در صورتی که Atmega8 تا 16 مگاهرتز میتونه کار کنه !
      برای همین از Atmega8L بیشتر توی مداراتی که با باطری کار می کنند استفاده میشه .

در مورد برنامه باید بگم که به احتمال خیلی زیاد برنامه داخل میکرو قفل شده و شما نمی توانید از آن اطلاعات بگیرید .
      تمام تلاش و کوشش سازنده دستگاه این برنامه میکروش هست ، توقع ندارید که مفت و مسلم در اختیار شما قرارش بده :agree:

بهتر سورس برنامه را از جای دیگری گیر بی آورید چون به احتمال 99% شما دارید فلاش خالی را می خوانید ، یعنی اصلاً اطلاعاتی از فلاش نمی خوانید که بخواهید کپی کنید .
      شما می توانید با codvision اطلاعات فلش و EEprom آی سی را بخوانید و در بخش Edit ببینید اصلاً دیتایی گرفته یا نه !

به هر حال موفق باشید

دیدگاه

سلام
        من یه دستگاهی طبقه دوم امجد دیدم که جدیدا اومده و فایل هگزش رو برات کپی میکنه
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

...
          ...
          حامد جان
          از توضیحاتت خیلی ممنونم :applause:
          راجع به سورس که گفتی یه فایل پیدا کردم ولی این فایل bin هست و پروگرامر بازش نمیکنه چطور میطونم تبدیل به hex کنمش؟
          ولی یه سوال اگه قفل منظور همون lock bit هست که rstdisbl غیر فعاله و بقیه شون رو هم میشه با این پروگرمر تغییر داد درسته؟
          یه چیز دیگه پروگرامر من پرشیا pr24 هست وبه غیر از برنامه خودش با چیز دیگه ای کار نمیکنه یا من بلد نیستم! میشه کاریش کرد؟
          :angry: :angry:راستی اطلاعاتش هم ظاهرا سالمه ببین :من که دیگه گیج شدم اخه اگه میخونه چرا سالم نیست :eek: :angry:
          روباه جان میشه بگی این وسیله چیه یه پروگرامره یا ؟ راستی قیمتش چند بود چون من تو تهران نیستم
          اینم عکس فیوز بیتها و لاک بیتها و ایپرام

...
          ...

دیدگاه

دوست عزیز :

از توی عکسها ظاهراً لاک بیتها فعاله و اگر باشه نمیتونید همینطوری از روش بخونید .
            راستش من با یک پروگرمرStk200/300 که خودم ساختم کار می کنم و با بسکام و کدویژن پروگرام میکنم که اونا هم Hex میخونه و هم Bin !!!!

در مورد دستگاهی که دوست خوبم جناب روباه فرمودن ، من هم یک چیزایی شنیدم .
            اما نمیدونم چیه .
            اما اگر بخواهی میتونم برات یک گشتی بزنم بپرسم .

موفق باشید .

دیدگاه

بازم ممنون حامد جان من که هر چی گشتم این stk200-300 رو پیدا نکردم اگه لینک شماتیک یا ادرس فروش داری ممنون میشم بزاری راستی اینقد ای سی ها رو جابجا کردم که همون سالمه هم خراب شده !!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

سلام مهندس من یه پروگرامر STK200/300 دارم امروز یه میکرو ATmega8 رو با هاش پروگرام کردم اما دوباره که خواستم پروگرامش کنم ارور داد که یا برق وصل نیست یا پروگرامر خرابه یا پورت خرابه و این چیزا اگه می شه بهم کمک کن ممنون از طرف alin

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X