اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریست شدن بی نهایت میکرو !!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ریست شدن بی نهایت میکرو !!!

سلام
    مشکل اصلی شما فکر نکنم با این فریت هم حل بشه
    من متاسفانه نه مداری تونستم توی این دو روز ببینم(آخه اصلا سرور عکس باز نمی شد) و نه نمونه کدی دیدم
    من قبلا که با تراشه ds1307 کار کردم باید تدابیر مناسب برای این تراشه انتخاب و در پیش گرفت

1-در پیکربندی i2c مرتبط با میکرو و ds1307 رو با دو تا مقاومت pull up کردین؟مطمئن هستین که داده هاتون رو درست می فرستین و تحویل می گیرین؟اگر باتری بکپ استفاده کردین برای چند بار تست فعلا باتری رو حذف کنین و با منبع ولتاژ میکرو تراشه هم راه اندازی کنین
    2-داده ها از تراشه رو با لبه بالارونده می خونین؟
    3-تراشه اتمگاتون مطمئن هستین از این مدلهای خرابی که تو بازار هست نیست؟
    4-شما مطمئن هستین که میکرو ریست می شه شاید تراشه ds1307 تتون داده نمی ده و شما برنامه رو توی میکرو توی یک حلقه قفل کردین؟

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
      این قسمت یکم عجیبه

مشکل حالا اینه مثلا گفتم SET PORTB.0 تو اجرا هم B0 و هم B5 همزمان SET میشن . واقعا نمی دونم مشکل چیه ...
      این دو پایه به هم اتصال کوتاه نشدن؟ یا جایی از مدار اتصالی نداره؟روی برد برد تست گرفتین مدار رو و نهایتا روی PCB آوردین؟
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
        سلام
        این قسمت یکم عجیبه

این دو پایه به هم اتصال کوتاه نشدن؟ یا جایی از مدار اتصالی نداره؟روی برد برد تست گرفتین مدار رو و نهایتا روی PCB آوردین؟
        جالبه این مشکل همیشه نیست . مدار که یک ساعت کار میکنه اینجوری میشه . از اول اینجور نیست . البته اگه مدار بعد از هزار بار خاموش و روشن کردن کار کنه
        دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
          سلام
          مشکل اصلی شما فکر نکنم با این فریت هم حل بشه
          من متاسفانه نه مداری تونستم توی این دو روز ببینم(آخه اصلا سرور عکس باز نمی شد) و نه نمونه کدی دیدم
          من قبلا که با تراشه ds1307 کار کردم باید تدابیر مناسب برای این تراشه انتخاب و در پیش گرفت

1-در پیکربندی i2c مرتبط با میکرو و ds1307 رو با دو تا مقاومت pull up کردین؟مطمئن هستین که داده هاتون رو درست می فرستین و تحویل می گیرین؟اگر باتری بکپ استفاده کردین برای چند بار تست فعلا باتری رو حذف کنین و با منبع ولتاژ میکرو تراشه هم راه اندازی کنین
          2-داده ها از تراشه رو با لبه بالارونده می خونین؟
          3-تراشه اتمگاتون مطمئن هستین از این مدلهای خرابی که تو بازار هست نیست؟
          4-شما مطمئن هستین که میکرو ریست می شه شاید تراشه ds1307 تتون داده نمی ده و شما برنامه رو توی میکرو توی یک حلقه قفل کردین؟
          ممنون اینم برنامه . سورس و شماتیک کامل
          href=http://uplod.ir/i2103l79p69s/farsiadda.zip.htm
          1 - هم 10 کیلو و هم 4.7 کیلو پول پ کردم . بعضی وقتا هم میشه که دیتایی از ds نمیگیره ,ولی خیلی وقتا ریست دارم . چون اول برنامه قبل از حلقه یک set گذاشتم و یک ال ای دی به اون پایه که ریستو بفهمم . البته یک در 100 میشه که اصلانم ریست نکنه . بعد از 5 دقیه صفحه خاموش میشه . یعنی هیچ دیتایی از ds نداریم .
          2- یعنی چه ؟
          3- 4 تا تراشه که طرح نوشته دوتاشون فرق میکرده و از جای دیگه هم خریده بودمو استفاده کردم . فرقی نکرد .
          اگه تو دریافت از ds مشکلی پیش بیاد میکرو به هم می خوره ?

میشه شماتیکی و تدابیرخودتون از این آیسی قرار بدید
          دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط starsoheil
            ممنون اینم برنامه . سورس و شماتیک کامل
            href=http://uplod.ir/i2103l79p69s/farsiadda.zip.htm
            1 - هم 10 کیلو و هم 4.7 کیلو پول پ کردم . بعضی وقتا هم میشه که دیتایی از ds نمیگیره ,ولی خیلی وقتا ریست دارم . چون اول برنامه قبل از حلقه یک set گذاشتم و یک ال ای دی به اون پایه که ریستو بفهمم . البته یک در 100 میشه که اصلانم ریست نکنه . بعد از 5 دقیه صفحه خاموش میشه . یعنی هیچ دیتایی از ds نداریم .
            2- یعنی چه ؟
            3- 4 تا تراشه که طرح نوشته دوتاشون فرق میکرده و از جای دیگه هم خریده بودمو استفاده کردم . فرقی نکرد .
            اگه تو دریافت از ds مشکلی پیش بیاد میکرو به هم می خوره ?

میشه شماتیکی و تدابیرخودتون از این آیسی قرار بدید
            باتری در آوردم . مشکل ریست بر طرف شد و الان میکرو درست کار میکنه . البته یکبار نیومدن دیتا رو داشتم . ولی یکبار بود ؟؟

حالا چه کار کنم .

دیدگاه

کسی نمیدونه باطری بکاب ds1307 را چه جوری باید وصل کرد ؟

دیدگاه

تا اونجا که من می دونم سر مثبت باطری رو به پایه سه آی سی 1307 و سر منفی رو به پایه 4 وصل می کنن
                When VCC falls below VBAT the device switches into a low-current battery backup mode.
                Upon power-up, the device switches from battery to VCC when VCC is greater than VBAT + 0.2V
                and recognizes inputs when VCC is greater than 1.25 x VBAT.
                The block diagram in Figure 1 shows the main elements of the serial RTC.
                ندن ساقی صفا اهلی ، غم دنیادن آیریلماز ** گتیر دولدور گینه جامی ، بالیخ دریادن آیریلماز
                غنیمتدیر بو دم ساقی ، گتیر دولدور گنه جامی ** جهاندا رسمدور عاشق ، می و مینادن آیریلماز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ele_sav
                  تا اونجا که من می دونم سر مثبت باطری رو به پایه سه آی سی 1307 و سر منفی رو به پایه 4 وصل می کنن
                  When VCC falls below VBAT the device switches into a low-current battery backup mode.
                  Upon power-up, the device switches from battery to VCC when VCC is greater than VBAT + 0.2V
                  and recognizes inputs when VCC is greater than 1.25 x VBAT.
                  The block diagram in Figure 1 shows the main elements of the serial RTC.
                  خوب اینکارو کردم . پس چرا کار نمی کنه ؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X