اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

من پرگرمر STK200 راساختم ولی....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : من پرگرمر STK200 راساختم ولی....

نوشته اصلی توسط mostafa_amol
    اه ه ه ه ه ه ه ه من نمی خوام .. چرا این طوریه :angry:.... فقط یه بار این پروگرمرم کار کرد ..... الآن دیگه کار نمی کنه ... مطمئنم پایه ها درسته و پایه های ولتاژ رو درست وصل کردم و درست وصل کرده بودم ... ولی جواب نمی ده .... :cry: :cry2:
    اگه فقط 1 بار پروگرم شده و نسبت به قبل شرایط تغییر نکرده حتما میکرو سوخته دیگه.
    فقط موقع پروگرم نباید به LockBit ها دست بزنی. همین طور فعلا فرکانس رو خارجی تعریف نکن!

در ضمن AVR کریستال داخلی داره( تا 8 مگا). فیوزبیت ها رو هم از Tab مربوط به خودشون تنظیم میکنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_online62
      اگه فقط 1 بار پروگرم شده و نسبت به قبل شرایط تغییر نکرده حتما میکرو سوخته دیگه.
      فقط موقع پروگرم نباید به LockBit ها دست بزنی. همین طور فعلا فرکانس رو خارجی تعریف نکن!

در ضمن AVR کریستال داخلی داره( تا 8 مگا). فیوزبیت ها رو هم از Tab مربوط به خودشون تنظیم میکنن.
      [/quote]

برای چی باید بسوزه ؟ من که همه چیز رو درست وصل کردم ...!!!

اصلا از این دوتا که گفتین هیچ سر در نمی آرم ... دستکاری هم نکردم

من تیک همه فیوز بیت ها رو برداشتم و ذخیره کرده بودم ....
      من اصلا از کریستال استفاده نکردم و نمی کنم چون مدارم لازم نداره.

از راهنمای ها تون ممنونم داداش.
      لطفا به دکمه ی تشکر من به هیچ وجه دست نزنید ....
      اگه یه جایی مشکل کسی را حل کردم فقط ازش می خوام .... برام دعا کنه ..... همین.

دیدگاه

من فکر میکنم هنوز نمی دونی فیوزبیت چیه. چون اصلا تیک نداره!!
        الان جایی نیستم که بتونم به Bascom دسترسی داشته باشم . از دوستانی که امکانشو دارن می خوامی به صورت تصویری به مصطفی کمک کنن.

دیدگاه

با سلام
          دوست عزیز اقای hamed_online62 جواب شما گمراه کننده است .
          این دوستمون تحت بسکام این کار رو نکردن توی کدویژن این کار رو کردن
          اقای mostafa_amol دوست عزیز شما از کریستال خارجی استفاده نکردی و از نوسان ساز داخلی کالیبره شده RC استفاده کردی

ولی یادتون باشه من وقتی گفتم همه تیک ها رو بردار واسه این بود که توی اونا مشکل پیدا نکنی و توی این حالت هم قبلا توضیح دادم که شما باید از کریستال خارجی استفاده بکنی
          شما می دونی که نوسان ساز تنظیمات اصلی اش با استفاده از CLKSEL0..3 انجام میشه حالا
          وقتی می خوای فیوزی رو فعال بکنی باید 0 باشه و وقتی می خوای غیرفعالش بکنی باید 1 باشه ( دقت بکن )
          وقتی تیک فیوز ها رو توی کد ویژن می زنی 0 و وقتی برمی داری 1

واسه کریستال خارجی هم باید همه فیوز ها غیرفعال یا همون 1 یا همون غیرفعال باشه
          یعنی 1111

شما اومدی فیوز های این قسمت رو واسه کریستال خارجی تنظیم کردی
          حالا کافیه همون میکروئی که می گی برنامه ریزی اون رو این جوری انجام دادی در حالیکه موقع پروگرم کردن کریستال و خازنهای مربوطه اشو بهش وصل نکردی
          دوباره وصل بکنی به پروگرم و این دفعه کریستال خارجی + خازنهای اونا رو بذاری
          باید این دفعه کار بکنه ( البته بایدی نیست ممکنه کار نکنه )

موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
            با سلام
            دوست عزیز اقای hamed_online62 جواب شما گمراه کننده است .
            این دوستمون تحت بسکام این کار رو نکردن توی کدویژن این کار رو کردن
            اقای mostafa_amol دوست عزیز شما از کریستال خارجی استفاده نکردی و از نوسان ساز داخلی کالیبره شده RC استفاده کردی

ولی یادتون باشه من وقتی گفتم همه تیک ها رو بردار واسه این بود که توی اونا مشکل پیدا نکنی و توی این حالت هم قبلا توضیح دادم که شما باید از کریستال خارجی استفاده بکنی
            شما می دونی که نوسان ساز تنظیمات اصلی اش با استفاده از CLKSEL0..3 انجام میشه حالا
            وقتی می خوای فیوزی رو فعال بکنی باید 0 باشه و وقتی می خوای غیرفعالش بکنی باید 1 باشه ( دقت بکن )
            وقتی تیک فیوز ها رو توی کد ویژن می زنی 0 و وقتی برمی داری 1

واسه کریستال خارجی هم باید همه فیوز ها غیرفعال یا همون 1 یا همون غیرفعال باشه
            یعنی 1111

شما اومدی فیوز های این قسمت رو واسه کریستال خارجی تنظیم کردی
            حالا کافیه همون میکروئی که می گی برنامه ریزی اون رو این جوری انجام دادی در حالیکه موقع پروگرم کردن کریستال و خازنهای مربوطه اشو بهش وصل نکردی
            دوباره وصل بکنی به پروگرم و این دفعه کریستال خارجی + خازنهای اونا رو بذاری
            باید این دفعه کار بکنه ( البته بایدی نیست ممکنه کار نکنه )

موفق باشی
            آهان ....
            خوب حالا می شه یه چیز رو بپرسم ؟
            من اگه تیک مربوط به کریستال رو بزارم (یعنی صفر کردن فیوز بیت) آیا باز هم لازمه که کریستال رو وصل کنم یا همیشه باید برای پروگرم کردن کریستال رو وصل کنم .
            بعد اینکه اگه لزومی نداره من کریستال رو وصل کنم طبق گفته ی بالام ... اون وقت باید تیک CKSEL 3=0 رو بزارم دیگه ؟

ممنونم
            لطفا به دکمه ی تشکر من به هیچ وجه دست نزنید ....
            اگه یه جایی مشکل کسی را حل کردم فقط ازش می خوام .... برام دعا کنه ..... همین.

دیدگاه

دوست عزیز
              تنظیم اینا بیت ها می تونه نوع نوسان سازتو مشخص بکنه
              شما می تونی به صفحه 105 کتاب علی کاهه (ویرایش سوم ) مراجعه بکنی
              با تنظیم این فیوزها طبق اون صفحه حالات مختلف تعیین میشه
              باز بهتون توضیه می کنم فقط و فقط از نوسان ساز خارجی استفاده کنید که مطمئن تر از همه فقط همین نوعه که برای این هم باید تیک فیوز ها رو توی کدویژن برداری تا همه 1 بشند و طبق اون صفحه وقتی CLKSEL3..0=1111 میشه یعنی نوع نوسان سازت کریستال خارجی میشه ( البته بالای فرکانس 8 مگاهرتز چون فیوز CKPOT=1 هستش ( گفتم همه تیک ها رو بردار اینم اونجا به قتل رسیده )

حالا شما خدائی همین کار رو بکن :cry: کریستال ببند باشه :applause:
              شما نمی تونی موقع پروگرم کردن نوع نوسان ساز رو کریستال تنظیم بکنی ( طبق گفته های همین سطر قبلی ) در حالیکه موقع پروگرم کردن کریستال رو مدار نبدی
              یعنی نمیشه ( بنا به دلایلی خیلی خیلی محرمانه )

فرض شما گول خوردی ول اشتباهی فیوز میکرو رو روی نوسان ساز خارجی تنظیم کردی درست
              حالا موقع پروگرم کردن اقا شیطونه نذاشته یادت بیاد که بابا کریستال باید ببندی :mrgreen:
              حالا بعدا وقتی می خوای دوباره پروگرم بکنی برنامه نیششو واست باز می کنه و با یه اررووووو خوشگل بهت می گه هکی
              و شما کل وجودت مثل خمیر نون وائی شل می ره و هی فکر می کنی چرا رفتی دنبال الکترونیک و هی می گی خداییییییییییییااااااااااااااااا کاش حسابداری خونده بودم :mrgreen:

ولی خوب نگران نباش
              کافیه واسه دل این میکرو که شده یه کریستال ( در اون موقعیتی که برات بالا شرح داد ) بهش ببندی البته با خازنهای بالانس که کریستا باهاشون الاکنگ بازی بکنی oo: مقدارشون هم 22 پیکو فاراد باشه ( البته مابین 12 تا 22 پیکو فاراد ) این مقدار طبق سفارش شرکت اتمیله

دیدگاه

سلام گفتید که می تونی توی قسمت ADD REMOVE HARDWARE آدرس پورت LPT رو چیک بکنی ...چطوری چی باید ببینم که بفهمم.میشه بیشتر توضیح بدهید..ونقشه ایی که مطمعنی درسته را بزار لطفا که با نقشه خودم مقایسه کنم.....ممنون

دیدگاه

سلام!

منم مدار STK200 رو ساختم( البته روی برد برد موقت ).
                  طول سیمها کمتر از 30 سانته.
                  از بافر 74hc 244 هم استفاده کردم.
                  تمامی اتصالات ( حتی سیمها رو قبل و بعد از نصب ) رو چک کردم.
                  اتصالات پایه های بافر و سوکت میکرو رو چک کردم. همشون وصله.
                  پورت DB25 رو هم پایه ها و سیمهاش رو چک کردم، وصله.
                  پایه های 20 تا 25 پورت پرینتر هم به زمین رگولاتور (7805) و بافر و میکرو وصل شدن.
                  خروجی رگولاتور هم گرفتم، دقیقاً 5 ولته.
                  LED پایه 16 بافر هم با یه 330 اهم زمینه.
                  VCC سوکت میکرو و بافر هم وصله.
                  بین VCC و زمین تغذیه هم طبق نقشه، یه خازن 100 نانو عدسی گذاشتم........................................تغذی ه رگولاتور هم یه باطری 9 کتابیه.

خلاصه با نقشه مو نمیزنه...

وقتی پورت پرینتر وصل نیست، باطری رو بهش وصل میکنم. LED روشن نمیشه. مگه اون نمایشگر روشن بودن پروگرمر نیست.؟! بعد که وصلش میکنم به پورت پشت کیس، میرم تو Codevision , و تنظیماتش رو STK200/300 و LPT 1 میزارم. بعد میرم تو Chip programmer ، تو هر کدوم از گزینه ها میرم، ارور میده که خبری از پروگرمر نیست. حتی یه میکروی پروگرم شده توش میزارم، میرم قسمت Read تا فلش یا رامش رو بخونم، بازم ارور میده.

الان دقیقا این شکلی ام: :cry2: و صد البته اینجوری: :angry: هر چی ور میرم، حتی اون LED هم روشن نمیشه تا دلم خوش باشه! دیگه دارم میشم.
                  راستی، شاید اینا هم بدرد بخوره: میکرو توی یدونه سوکت قفل دار( همونها که معمولاً سبزه و یدونه دنده داره تا قطعه توش قفل شه) رو بردبورد سواره. پایه های VCC, GND, MISO,MOSI, SCK RESET هم درست طبق نقشه به بافر و... وصله. از سیم نواری 10 تایی هم استفاده کردم. ازین 10 رنگها!!

حکیم، چه کنم؟!؟!؟!؟!؟!
                  دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط chapmashine
                    سلام گفتید که می تونی توی قسمت ADD REMOVE HARDWARE آدرس پورت LPT رو چیک بکنی ...چطوری چی باید ببینم که بفهمم.میشه بیشتر توضیح بدهید..ونقشه ایی که مطمعنی درسته را بزار لطفا که با نقشه خودم مقایسه کنم.....ممنون
                    سوال بی جواب این بنده خدا، سوال منم هست! اگه به بالای ی جواب دادین، به این هم نیم نگاهی داشته باشین :icon_razz:
                    دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

آیا کسی میتونه مشکی ما رو حل کنه؟ :cry2:

باور کنید کارم خوابیده بخاطر این پروگرامر... :sad: درست 3 روزه علاف شدم بخاطرش.

ایراد پروگرامر چیه؟ آیا من چیزی رو از قلم انداختم؟ تو توضیحات بالا همه چیز رو توضیح دادم.

نمیدونم ایراد کار کجاست. آیا جز reset , miso, mosi. sck, vcc , gnd چیز دیگه ایی باید یه میکرو وصل شه؟
                      بعضی جاها دیدم که از یه کانکتور 10 پین واصه اتصال به میکرو ( چون پروگرامر ISP هست) استفاده کردن. من که استفاده نکردم، چون هنوز مداری ندارم!! فقط پایه هایی رو که نام بردم به میکرو وصل کردم، همین.

خواهشا جواب بدین، بدجوری منتظرم :cry:

دیدگاه

زمین مدار رو با زمین lpt یکی میکنی؟؟
                        تو کامپایلر پروگرمر رو مشخص میکنی؟
                        www.icesi.ir

دیدگاه

خدا خیرت بده! بالاخره یکی جواب داد :agree:

زمین رگولاتور تغذیه (7805) + زمین LPT ( پایه های 20 تا 25 ) +زمین میکرو+ زمین بافر 74hc244 همه به هم وصلن.
                          در codevision هم نوع پروگرامر رو همون اولی، یعنی Stk200/300 انتخاب میکنم.

آیا کریستالی، قطعه یی، تنظیم خاصی، کابل خاصی ........ چیزی رو اشتباه میکنم؟ هر کاری کردم رو تو 4 تا پست قبل گفتم. ایرادی دارن؟؟
                          یه جایی خوندم نوشته بود باید پورت پرینتر رو فعال کنی!! یعنی چی؟؟ مگه شما پورت lpt رو نرم افزاری فعال میکنین؟!؟!؟

دیدگاه

همین الان دوباره تستش کردم!

تا vcc رو وصل کردم، LED عین مهتابی ( چشمک های نامرتب ) روشن شد.!!!!!!!! .... ولی تا DB25 نری رو به پورت مادگی پشت کیس میزنم، خاموش میشه! جداش میکنم دوباره روشن میشه.

آیا پایه های 18 و 19 هم باید زمین بشن؟
                            آیا باید خود بدنه فلزی DB25 ( همون قاب D شکل دور پورت) باید زمین شه؟؟

خواهش میکنم جواب بدین. بد جوری درگیرم....

دیدگاه

بهتره رو PCB درستش کنی. چون بعضی وقت ها برد بورد پایه هاش از جاش یه خورده در می آد و زیپ سوکت بهش متصل نمی شه. مال من این مشکل رو داره.
                              حداقل رو یه برد سوراخ دار آزمایش کن.
                              نتیجه رو اطلاع بده.
                              کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

سلام .من هم همین پروگرامر را دارم یعنی ساختم ولی یه بار جواب داد دیگه حالا پروگرام نمیکنه اخطار میده با کد ویژن هم کار میکنم .دقیقا عین اقای ma3oud.لطفا کمکم کنید.
                                "هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X