اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی gps مدل GT-321R

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی gps مدل GT-321R

سلام دوستان
    من دارم با میکرو کنترلر ATMEGA32 و زبان C و کامپایلر CodeVision AVR V2.05.3 ، برنامه گرفتن اطلاعات از GPS مدل GT-321R رو می نویسیم .
    دیتا شیت GPS مدل GT-321R :
    http://www.icpdas.com/download/wirel..._datasheet.pdf

خروجی GPS همانطور که میدونید سریال که میشه به هایپر ترمینال کامپیوتر هم وصل کرد و خروجی اطلاعات رودید که من همین کار کردم و دیدم اطلاعات رو بروی هایپرترمینال و درست میفرسته.
    من دارم سعی میکنم از پورت سریال میکرو اطلاعات رو بگیرم و برروی LCD نمایش بدم . اما یک مشکل کوچک دارم امید وارم شما دوستان و مدیران در حل این موضوع کمک کنید.
    اطلاعات خرو جی GPS به صور ت زیر :
    مثلا ،
    اول کارکتر $ ارسال میشه.
    بعد GPRMC
    سپس کارکتر ' , ' ارسال می شود.

من سعی دارم با برنامه انها رو بخونم اما :

نرم افزار به دستور پورت سریال که میرسه مثل دستور {getchar} یا دستور {scanf} و یا دستور {UDR} در همان خط متوقف میشود و برنامه ادامه پیدا نمی کند.

من قبلا با این دستور کار کردم و این مشکلات رو نداشته چرا حالا درست کار نمی کند ؟؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمائی کنید .

مثلا برنامه :

RXCC=UDR

if RXCC == G
    پس یک LED روشن شود.

اما کار نمی کند
    خداوندا
    از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
    فراموشش کن
    دکتر علی شریعتی

پاسخ : راه اندازی gps مدل GT-321R

کسی نیست من رو یاری کند :cry2: :cry2: :cry2:

من میخام پروژه تکمیل شد روز سایت قرار بدم
    لطفا راهنمایی کنید :cry: :cry:
    خداوندا
    از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
    فراموشش کن
    دکتر علی شریعتی

دیدگاه

دوستان عزیز از اینکه کسی راهنمایی نکرد خیلی ممنون !!!!!!

تو تاپیک های سایت سرچی زدم دیدم چند جای مشکل مثل من داشتن .

یکی گفته بود کریستال خارجی بزار .
      یکی دیگه گفته بود متغیر ها درست تعریف کن .

همه موارد رو چک کردم اما الان اطلاعات که از GPS دریافت میکنم روی LCD، " چرت پرت " نشان میده ؛ مثلا اصلا کارکتر $ را دریافت نمی کنم.

رو هایپر ترمینال ویندوز با ، BAUD 9600 ، عالی کار میکنه . اما با پورت سریال درست دریافت نمیکنه.
      خداوندا
      فراموشش کن
      دکتر علی شریعتی

دیدگاه

سلام

خروجی مدار روی lcd به صورت زیر هر کاری که فکرم رسید انجام دادم ولی جواب داد.

:angry: :angry: :angry:
        خداوندا
        فراموشش کن
        دکتر علی شریعتی

دیدگاه

سلام

کسی که جواب ما رو نمیده ، نمیدونم چرا !!!‏

ولی یک حرکتی کردم که باعث شده کارکتر $ دارم میبینم رو ‏lcd‏ ولی بقیه کارکتر ‏ها همچنان چرت پرت نشان میده .‏

میکرو کنترلر ‏Atmega 32‎‏ که وصل به ‏gps ‎‏ رو کریستال خارجی گذاشتم به مقدار ‏‏16 مگاهرتز و توسط دستور زیر مقدار رو از پورت سریال گرفتم و انتقال دادم به ‏میکرو دوم‎ atmega8‎‏ که قرار رو ‏lcd‏ نشان بده‏‎ ‎‏ وبرای این میکرو کنترلر هم ‏کریستال خارجی 16 مگاهرتزی گذاشتم.‏

فیوز بیت هر دو میکرو کنترلر ‏
          Extrnal Crystal (CKSEL3-0=1111)‎

برنامه میکرو کنترلر اول ‏atmega32‎
          printf("%p",(data=getchar())); delay_ms(30);‎

برنامه میکرو کنترلردوم ‏atmega8‎
          lcd_putchar(w=getchar());‎
          خداوندا
          فراموشش کن
          دکتر علی شریعتی

دیدگاه

سلام
            متاسفانه C و معماری میکرو PIC رو با هم کار میکنم و برای AVR از Bascom
            من قبلا با GPS شبیه مدل شما کار کردم ، احتمالا می دم بابت عدم تطبیق بادریت ارتباط سریال همچین مشکلی برای شما رخ می دهد.
            برای پی بردن به مشکل ،یه عبارت رو روی lcd چاپ کنین اگر حروف به صورت درست چاپ شدن حتما مشکل از عدم تطبیق سرعت سریال میکرو و سنسور GPS هست
            برای کار کردن با سرعت 9600 باید کمترین فرکانس میکرو 4 مگاهرتز باشه ، پیشنهاد می کنم برای حالت ابتدایی میکرو رو در حالت نوسان ساز داخلی با فرکانس 8 مگاهرتز قرار بدین (فیوزبیت رو با پروگرمر تنظیم کنین) و نهایتا باید فرکانس بادریت GPS و میکرو یکی قرار بدین و برنامه رو تست بگیرین
            هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام

دریافت اطلاعات رو با ‏baud‏ های مختلف 4800 و 9600 و 19200 و 38400 ‏و 115200 و تنظیمات کریستال داخلی 8 مگاهرتز و کریستال خارجی 16 ‏مگاهرتز و 11.0592‏‎ ‎‏ تست کردم ولی بازم جواب نداد .‏

به نظر شما باید چه کار کنم ؟؟؟؟
              :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
              خداوندا
              فراموشش کن
              دکتر علی شریعتی

دیدگاه

سلام داشی.
                سواله ابتداییه، ولی لازمه(منو ببخش).
                فیوزبیتا رو عوض میکنی دیگه؟

بیشتر روی بادرید 4800 و 9600 و فرکانسهای 8مگا و 11.0592مگا مانور بده.

بعد اینکه به کامپیوتر وصل کردی، از اونجا جوابو ببینی که چطوره؟
                ?Why not

دیدگاه

سلام

من ‏GPS ‎‏ با ‏BAUD 9600 ‎‏ و کریستال 8‏‎ ‎‏ مستقیم به پورت سریال کامپیوتر ‏وصل کردم ، اطلاعات درست .‏

اما خروجی ‏TXD GPS ‎‏ دادم به ورودی‏RXD ‎‏ پورت سریال ‏ATMEGA32‎‏ و ‏از اونجا توسط آیسی ‏MAX232‎‏ ارسال کردم به کامپیوتر "چرت پرت " میفرسته . ‏عکس زیر ببینید.‏

اینم برنامه که نوشتم :

// USART Baud rate: 9600
                  UCSRA=0x00;
                  UCSRB=0xD8;
                  UCSRC=0x86;
                  UBRRH=0x00;
                  UBRRL=0x33

UDR = data

data = UDR

چکار باید کرد گیج شدم ؟؟؟
                  خداوندا
                  فراموشش کن
                  دکتر علی شریعتی

دیدگاه

سواله ابتداییه، ولی لازمه(منو ببخش).
                    فیوزبیتا رو عوض میکنی دیگه؟
                    به این سوالم جواب میدی عزیزم؟
                    ?Why not

دیدگاه

بله ، فیوز بیت ها رو تغییر میدم . ببینید تو عکس زیر وضعیت فیوز بیت ها است.‏

درست ؟؟؟؟؟
                      خداوندا
                      فراموشش کن
                      دکتر علی شریعتی

دیدگاه

سلام

گفتم شاید gps مشکل داره رفتم دوباره یکی دیگه گرفتم و یک میکرو جدید.
                        کریستال های 16 و 11.0592و12 خریدم

دوباره برنامه نوشتم .
                        فیوز بیت ها رو تنظیم کردم .

اما بازم جواب نمیده :sad:
                        خداوندا
                        فراموشش کن
                        دکتر علی شریعتی

دیدگاه

سلام
                          مشکل از GPS یا میکروتون نیست ، ابتدا این برنامه رو تصحیح کنین به این صورت

UDR = data
                          if(data>0 && data<255){
                          data = UDR
                          }

و مطمئن باشین هنوز تطبق سرعت بین میکرو و GPS به درستی صورت نگرفته هست یا میکروتون به درستی هنوز نرخ ارسال و یا نوسان سازش به درستی تنظیم نشده است
                          اگر مشخصات میکروتون با همون عکسی هست که قرار دادین(یعنی فرکانس نوسان ساز داخلیش 8 مگاهرتز هست) این فایل هگز رو روی میکروتون پروگرم کنین و تست بگیرین(داده ها از سریال خوانده و به پورت سریال نوشته می شود(مثل برنامه خودتون))

http://eca.ir/sharing/uploads/13504836331.rar
                          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
                            برنامه شما رو هم که فرستادین تست کردم خروجی به صورت زیر

خروجی فقط عدد !!!!!!

با کریستال 8 و 11.0592 هم تست کردم

باید چکار کرد؟؟؟
                            خداوندا
                            فراموشش کن
                            دکتر علی شریعتی

دیدگاه

سلام
                              تا اینجا از ارسال و دریافت مطمئن شدم ، حالا این برنامه رو تست بگیرین ، اعداد رو تبدیل به کارکتر می کنه (10 تا کارکتر رو از ورودی دریافت و در خروجی چاپ می کند)فرکانس کاری برنامه 8 مگاهرتز تعیین شده است(بهتره روی فرکانس داخلی 8 مگاهرتز فیوزبیتها تنظیم شده باشن)
                              http://eca.ir/sharing/uploads/13507223641.rar

اما یه سوال:شما که از نوسان ساز داخلی استفاده می کنین دلیل تغییر کریستال خارجی پس چی هست؟

اما الان یه چیزی به ذهنم رسید ، شما از کانکتور خروجی سریال سنسور که مستقیما به کامپیوتر وصل می شه استفاده کردین؟ اگر اینجوری هست شما ابتدا باید خروجی کانکتور سریال رو به یک بافر not بدین و سپس به میکرو ، چون خروجی RS232 معکوس TTl هست (احتمال می دم چنین اشتباهی کرده باشین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X